Community Status Updates
The Tragic Prince → Black Rock
[IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/Saturdaynightfever.jpg[/IMG]
Dec 05 2009 17:52
Night Wizard Seal → iai
όκ λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις.Πήγαινε στο πόστ σου και βάλ'το στο δικό μου.Το δικό σου κλειδώθηκε,αλλά επειδή αν τα ενώναμε δεν θα έβγαζε νόημα ο τίτλος οπότε πήγαινε και το πόστ σου με το ένα Χαικού βάλτο στο "Ιαπωνική και Ασιάτικη Λογοτεχνία".ότι έχεις γράψει τελωςπάντων....
Dec 05 2009 16:39
iristella → Night Wizard Seal
Αν τα προσέθετα θα πηγαινε το post του iai πρώτο και δεν θα έβγαζε νόημα το thread. In any case το ένα από τα δύο κλειδώθηκε. Αν θέλει ο iai μπορεί να αντιγράψει τα ποιήματά σου στο Ιαπωνική και Ασιατική λογοτεχνία thread.
^w^
Dec 05 2009 16:26
iai → Night Wizard Seal
οκ συμφωνώ. Αν ξερεις καποιον πες το... Ο΄τως η αλλως λίγο κόσμο ενδιαφέρει η ποίηση, και τα Haiku ειναι 'πολυ' γιαπωνέζικα... χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους...
Dec 05 2009 15:58
iai
οκ συμφωνώ. Αν ξερεις καποιον πες το... Ο΄τως η αλλως λίγο κόσμο ενδιαφέρει η ποίηση, και τα Haiku ειναι 'πολυ' γιαπωνέζικα... χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους...
Dec 05 2009 15:57
Night Wizard Seal → iristella
Iri-san.Ήθελανα σου ζητήσω κάτι.Μπορείς αυτά τα δύο θρέντ να τα κάνεις μέρτζ?
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=357267#post357267[/URL]
και αυτό
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7805[/URL].
Είναι στο all about Japan και αναφέρονται και τα δύο στην λογοτεχνεία.Κράτα τον τίτλο Ιαπωνική και Ασιάτικη Λογοτεχνία και πρόσθεσε και τα ποιήματα του Ιαι.Τα μικρά ποιηματάκια είναι μέσα στην ιαπωνέζικη λογοτεχνία οπότε αν είναι να ποστάρουμε να το κάνουμε ένα.
Ενημέρωσα και τον Ιαι.
Dec 05 2009 15:53
Night Wizard Seal → iai
ありがとございました!!Ευχαριστώ ιάι-σαν για το σχόλιο.Δεν πατάει κανένας και εκεί.
Μπορείς να βρείς τρομερά ποιήματα(γενικώς).Είδα και το δικό σου θρέντ με τα μικρά ποιηματάκια και σκέφτηκα να βάλω και εγώ κανέναν(βρήκα και ένα μεγάλο βιβλίο)
Αλλά επειδή έχεις και εσύ,αν είναι να πούμε σε κανα μόντ να τα κάνει μέρτζ και να ποστάρεις και εσύ εκεί.
Θα ήταν ωραίο να μαζευτούν πολλά :)
Dec 05 2009 15:42
Kenny → Adventurer
[QUOTE]Μπορεις να με ανταμειψεις πολυ ευκολα ερχομενη σπιτι μου ντυμενη maid και αναλαμβανοντας τις διαφορες δουλειες του[/QUOTE]Μαζέψου... :P
Dec 05 2009 14:42
Black Rock → Adventurer
*γκούχ γκούχ γκούχ ΓΚΟΥΧ*
Εγω την έχω παραγγείλει εδώ και τρείς εβδομάδες. Βασικά την επόμενη μέρα μετά την συνάντηση. δεν έχω ιδέα πότε την έστειλε αλλά της είπα να την στείλει γρήγορα γιατί την χρειάζομαι στις 11. Γι αυτό αγχώνομαι κυρίως και η ειρωνία ποιά θα ήταν; Να ερχόταν αργά παρασκευή και να έστελναν ειδοποιητήριο την δευτέρα λόγω σαββατοκύριακου...
Dec 05 2009 13:34
Zoro → Tsunade-sama
Ω καλά είσαι, Itachi is one of the coolest characters in the whole narutiverse και με αυτό το τελευταίο τρυκ του αποχαιρετισμού του ο Kishi φρόντισε να μείνει στην αθανασία ουσιαστικά... στις μνήμες μας! :P Που να μάθεις και τα υπόλοιπα στο επόμενο ep!
... αλλά, the sad truth is ότι μετά από αυτή την μάχη, που είναι από τις αγαπημένες μου της σειράς (αν όχι η top μου), αρχίζει η κάθοδος από δω και πέρα. Έχει κάποιες καλές φάσεις με Pein εδώ κι εκεί ακόμα δεν λέω, αλλά συνεχίζει και πέφτει σταδιακά όπως είπα, σε αντίθεση με το OP που προετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα, που έρχονται! Όπως:[spoiler]τον θάνατο του Ace, περίμενες κάτι άλλο; :hahaha:[/spoiler]Still παραμένει ένα καλό shonen το Naruto βέβαια, δεν το θάβω ολοκληρωτικά, απλά τέτοιες φάσεις όπως αυτή με τον Itachi μην περιμένεις να ξαναδείς... που θα πάει, θα φτιάξω και ένα Itachi set next time να τον τιμήσω, είμαι στα 2 Akatsuki sets so far, might as well make one for all of them! :P
Dec 05 2009 10:56
Tsunade-sama → Zoro
:wooi2: Έπεσα μέσα ε?Χαίρομαι γιατί θα έσκαγα αν δεν μάθαινα...
[SPOILER]Τώρα μου μένει να μάθω με ποιον ήταν ο Itachi πριν έρθει ο Sasuke κ τον αποδυνάμωσε τόσο.Ήδη ο αδερφός μου μου είπε ότι ουσιαστικά ο Itachi δεν σκοτώθηκε από τον αδερφό του κ ότι στην συνέχεια θα μάθω την αλήθεια...Οπότε κατάλαβες, ακόμα σε αναμμένα κάρβουνα είμαι[/SPOILER]
Όταν θέλω γίνομαι παρατηρητική/πανέξυπνη, άλλες φορές αφήνω την βαφή να μιλάει για μένα...:hahaha:
Να ξέρεις πάντως ότι διαβάζω όλα τα post κ μιας είσαι νέος στο club του Naruto σε ότι μπορώ να βοηθήσω απαντάω.Αλληλεγγύη για τις δικές σου απαντήσεις στο One Piece thread :riiight:
Dec 05 2009 10:46
Adventurer → Black Rock
Μπορεις να με ανταμειψεις πολυ ευκολα ερχομενη σπιτι μου ντυμενη maid και αναλαμβανοντας τις διαφορες δουλειες του (συγυρισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, κυνηγι μεταλλαγμενων κατσαριδων, μαγειρεμα κτλ). Και στην τελικη αν δεν ερθει τελικα η περουκα μπορεις να πας και στο Cosplay Party ντυμενη με το maid κοστουμι σου. Ειδες πως σε σκεφτομαι;:gotit:
Κατα τ'αλλα, μια βδομαδα εχεις κι εσυ, ηρεμησε που μου αγχωθηκες απο τωρα!! Αν φτασει Πεμπτη και δεν εχει ερθει ενταξει, μεχρι τοτε εχε πιστη. Κι εγω στην ιδια θεση ειμαι αφου το κοστουμι που παρηγγειλα απο Κινα δεν εφτασε ποτε, και την περασμενη Δευτερα τους ειπα και το ξαναστειλανε, να δω αν θα προλαβει να'ρθει κι αυτο:sadist:
Dec 05 2009 03:26
Mad_Hatter → Kenny
Speaking of asuka, are we ever gonna see the 2nd rebuild movie?
Γιατι βλεπω ο κυριος Anno να αλλαξει τον τιτλο σε "You are (not) patient"....
/Evatard mode off
Dec 05 2009 02:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed