Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nozomu → anime-dono

Oooo arigatou! ^^ Ασχετο αλλα το προφιλ σου ειναι τελειο... *_*
Dec 06 2009 13:48
Photo

Yo! Master → kleidokrator

Yo! Παίζει κανονικά Λειβαδιά γι'αύριο (στις 19.00 δηλαδή)?
Dec 06 2009 13:41
Photo

iristella → Orion19

Oriii channn :3 Missed ya! Τι κάνεις κούκλα μου? Πως είσαι? :3 Με σχολή όλα καλά? :3 Lol νόμιζα ότι είχα απαντήσει στο προηγούμενο vm (obviously forum flipped). Anw δεν ξέρω αν το τελείωσες τελικά το Totally Captivated i hope you did and you changed your mind. (i kinda liked the sluttyness tbh)
Dec 06 2009 05:29
Photo

~*memole*~ → Tomodachi2

tomo tomo, may i ask u one thing? :ureshii: ithela na s po exo psithei me to jigokou shoujo apeira kai me psinei kai o kollitos m na to kano cos, alla ithela na se rotiso prota epeidi to xeis kanei idi esy. Thelo na kano ti school uniform version though, is it ok with you tomo chan ? ^^ auto to anime milame...
Dec 06 2009 03:52
Photo

anime-dono → Nozomu

Sure and hello ^^. Ειναι skin για το προγραμμα rainmeter και το βρηκα εδω [URL]http://anime-zone.net/skins/rainmeter[/URL] .
Dec 06 2009 03:36
Photo

Nozomu → anime-dono

Hello! ^^ Μπορω να σου κανω μια ερωτηση? Το gadgetακι με την Mio που το βρηκες?
Dec 06 2009 02:57
Photo

Adventurer → Kenny

Ζηλευουμε, ζηλευουμε; :bleh:
Dec 06 2009 01:37
Photo

Adventurer → Black Rock

Τελικα ασ'το αλλαξα γνωμη, για να εχεις τοσο βηχα εσυ φαντασου ποσο καιρο εχεις να ξεσκονισεις το δικο σου δωματιο :bleh: Αυτο το Παρασκευιατικο ειδοποιητηριο το φοβαμαι κι εγω να πω την αληθεια :emptyonexg1: αλλα επαναλαμβανω, νοημα δεν εχει να αγχωνομαστε απο τωρα, μιας και υπαρχουν μερες μεχρι την τελευταια διορια. Μπορει να ξυπνησουμε τη Δευτερα και να βρουμε το ειδοποιητηριο στο σπιτι μας οποτε τζαμπα θα εχουμε αγχωθει. Γι'αυτο κανε υπομονη λιγες μερες ακομα πριν αρχισεις να χανεις τριχες :thatsit: Εν τω μεταξυ, την επομενη μερα απο το Cosplay Party (Σαββατο) θα διοργανωσουμε Meeting προς τιμην των μελων του φορουμ που ερχονται απο αλλες πολεις για να παρευρεθουν. Θα ερθεις και εσυ;
Dec 06 2009 01:36
Photo

Zoro → kelborn3

Χεχ, το 'δα κι αυτό, μια από τις λίγες φορές που είμαστε μαζί σε κάτι!! :P Καλά η συζήτηση δεν είναι κάτι καινούριο οπότε απλά ανακύκλωσα επιχειρήματα, αλλά μετά από τόσον καιρό νομίζω ότι ξέρω αρκετά καλά τι παίζει στον τομέα shonen, ειδικά αυτών των τριών... βέβαια κανείς δεν είπε ότι η συζήτηση τελείωσε, ούτε και ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον... γιούργιιιιααα!! :bike:
Dec 06 2009 01:35
Photo

kelborn3 → Zoro

Mlk να αγιασει το στομα σου.Ολο το απογευμα καθομουνα και μετεφραζα και δεν ειχα δει τι παιζοταν στο οπ.Ολα τα χαμε οι εξυπναδες του kenny μας λυπανε...Δλδ ενταξει.Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε στο op.....Αυτο θα πει ηρωικο subforum:burningbe3:
Dec 06 2009 01:10
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Κοιτα τι βρηκα ,ειναι απο το τελευταιο chap του ft [SPOILER][IMG]http://fc04.deviantart.net/fs50/i/2009/338/f/e/Scarlett_Sky_by_Gray_Fullbuster.jpg[/IMG][/SPOILER]:lovulovu:
Dec 06 2009 00:33
Photo

Jorg → Sacrous

Οππ. Κι αλλος που του αρεσει το Code Breaker. Ειναι απο τα αγαπημενα μου manga.
Dec 05 2009 21:39
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

λογικό το βρίσκω. Κάπως πρέπει να το κάψουμε
Dec 05 2009 19:25
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

I know άλλα είναι το 1ο σαββατο που θυμήθηκα την ύπαρξη του
Dec 05 2009 19:17
Photo

didimakia → Blaez

kam3hameha εδω ακα efthymis στο μσν...xD