Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rock → Adventurer

δηλάδη τώρα αντιλαμβάνομαι οτι αν δεν έρθει η περούκα και αυτή την εβδομάδα όλα θα καταστραφούν. Νομίζω οτι αρχίζω να αγχώνομαι πολύ. αξιότιμε πιστε μου προσκυνητή. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και θα φροντίσω να σας ανταμοίψω όσο καλύτερα μπορώ
Dec 04 2009 16:04
Photo

Black Rock → Tenshi

σου το είπα δεν σου το είπα. Όταν λέω θα το κρατήσω τέλος. Στις 11 θα είμαι για το παρτυ. θα έρθω με το λεωφορείο από το μεσημέρι οπότε μπορούμε να κανονίσούμε καμία βόλτα το απογευματάκι. Ο λευτέρης μου χρωστάει βάφλες οπότε το βλέπουμε! κανένα πρόβλημα απολύτως,σε καταλαβαίνω απόλυτα
Dec 04 2009 15:58
Photo

Adventurer → Black Rock

Παλι ξεχασες να μου μιλησεις στον πληθυντικο βλεπω... θα σου το συγχωρεσω αυτη τη φορα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος, αλλα την επομενη να εισαι πιο προσεκτικη :nosey: Δυστυχως δεν εχω καλα νεα, αυτον τον καιρο λενε εχουν μονο Χριστουγεννιατικα κοστουμια και ετσι δεν υπαρχει περουκα στο χρωμα που θελεις... και βουρτσες ειδικες για περουκες δεν εχουν. Απο του χρονου θα εχει λεει, πολυ που μας βοηθησες του λεω... :emptyonexg1:
Dec 04 2009 15:28
Photo

Tenshi → Black Rock

Χολα!!! Τι λεει....σορυ που αργησα να απαντησω.... τον ειπα τον πατερα μου και τον βλεπω οτι ψηνεται...απλα αν ειναι να το παρω μισο μισο η να θα δουμε. Θα εισαι θεσ/νικη για να γινει το ντιλ!? Τωρα ο φαδερ ειναι στο χωριο οποτε απο βδομαδα θα σε πω για σιγουρα!! Ελπιζω να μην το εδωσες σε μαγαζι με μεταχειρισμενα!!! (Καταραμενο οικογενειακο κεφαλαιο) :P Κατα τα αλλα ολα καλα εσυ? :)
Dec 04 2009 15:26
Photo

Night Wizard SealNighteyes

おはいおございました!! Nighteyes-sama i need your help!Έχεις βάλει κάτι Λίνκ για να κατεβάζουμε ταινίες ιαπωνέζικες κλπ.Λέει ότι θέλει να έχεις λογαριασμό live journal.Tι ακριβώς είναι αυτό?Έχεις κανέναν καλό σάιτ για να κατεβάζω κινεζι/ιαπωνέζικες ταινίες おねがい!!!
Dec 04 2009 13:03
Photo

Vegetasmate → Aldark

ορο??? δεν το πιασα??!!?!?!?
Dec 04 2009 12:59
Photo

Aldark → Vegetasmate

;o! she's op faan
Dec 04 2009 12:57
Photo

Aldark → The Human Torch

Toooooorch!
Dec 04 2009 12:23
Photo

Vegetasmate → Zoro

αχαχχαχαχαχχαχαχαχχα!!!!!! γαμωτο!!!! το αποκαλυψες!! και ηθελα να ειναι εκπληξη!!!!!! λολολολ!!!!! ας ελπισουμε ν αμην ειναι πολυ fail!!!! εψχω αρχισει να ανυσηχω οσο πλησιαζει ο καιρος!!!!!
Dec 04 2009 12:00
Photo

Black RockKenny

ε ρε και να μουν απο κει να δείς...ΤΣΑΚΙΣΟΥ!
Dec 04 2009 10:19
Photo

KennyBlack Rock

Nadeko is so cute! BTW, δεν κοιμήθηκα AΚΟΜΑ. :hahaha:
Dec 04 2009 10:08
Photo

Black RockKenny

hi there [SPOILER][IMG]http://img12.pixiv.net/img/koji128/6797945.jpg[/IMG][/SPOILER] *runs away*
Dec 04 2009 09:53
Photo

Black Rock → Tomodachi2

χαίρετε παρακολούθησα το θέμα με τα κοσπλει και χρειάζομαι την βοηθεια σου σε κατι. θέλω να φτιάξω ένα φιόγκο σαν αυτόν που φαίνεται εδώ [URL="http://i585.photobucket.com/albums/ss297/renas_taking_you_home/FredericaBernkastel.jpg?t=1259912137"]click[/URL] κατάφερα να φτιάξω την κορδέλα όμως δεν μπορώ να κάνω τον φιόγκο όπως δείχνει. Έχεις μήπως καμία συμβουλή να μου δώσεις;
Dec 04 2009 09:38
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Konata

hlia..... CLANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sore to benzo no kawa!!!
Dec 04 2009 00:58
Photo

Black RockPhantom Duck

Σας χαιρετώ και σας αφήνω αυτό [IMG]http://img.alibaba.com/photo/105499129/MOBILE_SUIT_GUNDAM_VS_GUNDAM_SONY_PSP_3000_PACK_SYSTEM_120_.jpg[/IMG] φυσικά υπάρχει κι άλλο περισσότερο συλλεκτικό αλλά στην τιμή των 700 και κάτι ευρώ. Σκέφτομαι και την τσέπη σου αφού οι δανειστές δεν σε αφήνουν
Dec 04 2009 00:42