Community Status Updates
Night Wizard Seal → didimakia
Είσαι μεγάλος ρε είσαι Θεός :).Ωραία περιγράφεσαι στο about me.Υποκλίνομαι.:Π
Dec 06 2009 20:52
Night Wizard Seal → didimakia
Όπα μεγάλε τώρα το είδα!!Από την βέροια είσαι ?????Βρήκα πατριώτη :)
Dec 06 2009 20:50
Vegetasmate → Aldark
aaaaaa!!!! eeee siga giati an min den vlepo??!! sto pigadi katourisa?? LOL!!!
an kai gai an leme tou stravou to dikio..eimai fan..alla eimai liiiigo idiotropi....san anti-hero ena prama!!!!
^_^
Dec 06 2009 17:41
iristella → Orion19
Αχαχαχαχα τι επικό σκηνικό είναι αυτό?Poor guy. >_< he sure had a smelly christmas party. Nτάξει αφού τον βγάλατε τελικά πάλι καλά.
Αυτό που λες για το TC ήταν αυτό που μου άρεσε tbh. Ότι η σχέση και οι χαρακτήρες ξεκινάνε εντελώς κυνικά και επιφανειακά και στην συνέχεια εξελίσσονται και οι άνθρωποι και η σχέση μεταξύ τους. Μου θύμισε ελαφρώς Haru σε αυτό το κομμάτι (and you do know how much i like haru <3) (plus punished for slutyness Ewon is so cute). O Mookyul ήταν όλα τα λεφτά ρε συ. Κάθαρμα αλλά απολαυστικός στο να τον διαβάζεις. xD (ιδίως εκεί που έγινε το snap στο λεπτό νήμα λογικής του ψόφησα xD)
Κατά τ αλλα όλα καλά και από εδώ. Epic lulz πεφτουν συχνά και όλα ανθηρά. I like the winter spirit. :3
Dec 06 2009 16:47
Aldark → Vegetasmate
σπανια βλεπεις κοριτσια να βλεπουν οne piece...εγώ μόνο 4 ξέρω , αυτό ενοούσα....^^
Dec 06 2009 16:29
red pyramid → iristella
[IMG]http://blog-imgs-32.fc2.com/g/e/m/gemima/20090225033737.jpg[/IMG]
Just felt like posting something
Dec 06 2009 15:40
Tsunade-sama → Zoro
Αααααα, θέλω κ γω Itachi set αλλά τρέχω τόσο πολύ κάθε μέρα (Σ/Κ δεν περιλαμβάνονται...days of rest!) που δεν βρίσκω χρόνο να ψάξω για τίποτα.Ίσως τώρα που έρχονται οι γιορτές να λουφάρω για κανα δυο μέρες μπας κ φτιάξω κάτι καλό αλλιώς θα κάνω Πρωτοχρονιά με την γοργόνα...χιχιχι!
Dec 06 2009 14:46
Black Rock → Adventurer
να έρθω; Τι να πώ. Δεν έχω ιδέα...
Ας έρθω στο πάρτυ πρώτα και βλέπουμε
Dec 06 2009 14:41
Serestrum → iristella
[IMG]http://bobbeckstead.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/sleeping-cat.jpg[/IMG]
Dec 06 2009 14:20
Orion19 → iristella
Hello,luuuuv! Μια χαρά η σχολή. Είχαμε χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο σπίτι μου τη Παρασκευή και έπεσε μεγάλο γέλιο. Αποκορύφωμα ήταν που κατα λάθος κλείδωσε η πόρτα του μπάνιου (φράκαρε) με έναν συμμαθητή μου μέσα! ΑΧΑΧΑΧΑ! Κανα μισάωρο την παιδεύαμε να τον βγάλουμε και του δίναμε μπύρα με καλαμάκι απο τη τρύπα που ήταν το πόμολο! Άσε! Λολάδες! Χαχα.
Το TC το διάβασα και μου άρεσε πολύ τελικά, αλλά δε μου άρεσε το πως ξεκίνησε. Δεν ήταν consistant. Ξεκινάει σα κωμωδία και πολύ ρηχά, με επιπόλαιους χαρακτήρες, βαρετό (για τα γούστα μου) humor και setting και μόνο πολύυυυυυυ πιο μετά σοβαρεύει. I still hate the seme, though. Αν ξεκινούσε και τελείωνε ως σοβαρό έργο, θα μου άρεσε πολύ, αλλά πιστεύω πολλοί θα το παρατούσανε (όπως κόντεψα) πολύ πριν φτάσουνε στα ωραία και δε θα έπρεπε. Θα έπρεπε να υπάρχει έστω hint του τι θα δώσει το manga απο την αρχή. Γνώμη μου, πάντα ;)
Εσυ, πως είσαι, my hime; Ελπίζω that this winter finds you well :D Άντε, κοντεύουνε οι διακοπέεεεες!
Dec 06 2009 14:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed