Community Status Updates
Night Wizard Seal → didimakia
Όχι δεν είμαι τόσο μεγάλος.:)Αν δείς είμαι δύο χρόνια μικρότερος :P.Και ναι στην Αθήνα πάω σχολείο :bahhh:.Βέροια....:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Dec 07 2009 15:51
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Συγγνώμη σας βάζουν τέτοια πράματα και βαριέσαι;;;Πισινόφαρδε ^_^.
Εμένα θα μου άρεσε πολύ.
Οπότε ηθοποιός!Χαιρομαι μου αρέσει το θεατρό.(Καμια παραστασούλα να με καλέσεις ξες εσύ.):hihi2::hihi2::kakaka::kakaka:.
(Ειδικά αν είναι κινέζικη,θα πετάξω όχι θα τρέξω :))Αυτά τα θεατρικά απλά τα λατρεύω κινεζο/ιαπωνικά :if:.Τρομερός είσαι φίλε μου :nod:.
Dec 07 2009 15:50
Night Wizard Seal → inkynebula
Βασικά και μόνο που το έβλεπα ήταν αρχαίο.Τώρα που είδα το σχέδιο από αυτό που μου έστειλες θυμάμαι ότι δεν ήταν αυτό.Θυμάμαι τελείως χαρακτηριστικές σκηνές και όπως σου είπα και πρίν δεν ξέρω και εγώ από που το ξέθαψα :)
Το παιδάκι είχε μαύρα μαλλιά σίγουρα και ήταν ιαπωνέζος θυμάμαι φορούσε αυτά ταάπσρα ρούχα σαν αυτά του καράτε ένα πράμα.
Αλλά όπως λές και εσύ παίζει να ήμουν 5χρονών όταν την είδα αυτήν την σκηνή.Μόνο μια φορά ΄το είδα αλλά μου καρφώθηκε από τότε.Πραγματικά δεν θυμάμαι.
Αλλά δεν πειράζει απλά το αναφέρω :)
*Και θυμάμαι το πινέλο.(Μολύβι δεν ήταν γιατίθυμόμουν την σκηνή με τον πελεκάνο.)
Οπότε άλλο θα λέμε,αλλά δεν βαριέσαι μπορεί να υπάρχουν διασκευές.:)
Dec 07 2009 15:44
Night Wizard Seal → acid black cherry
Καλά σίγουρα.Αυτό έλειπε να τα μάθω μόνος μου.Βλέπω όλα αυτά τα κάντζι και παθαίνω ταράκουλο :P.Απλά μόνος σου μπορείς να κάνεις υπέραρκετά όπως να μάθεις τα βασικά γραμματικής λίγο λεξειλόγιο,υπερβολικά πολύ λίγα κάντζι ,αλλά το κυριότερο τις αλφαβήτους.
Πάντως δεν έχω παράπονο όρεξη για δουλειά να υπάρχει :)
Dec 07 2009 15:39
didimakia → Night Wizard Seal
στο επαλ παω... ειναι κατω στο πολυκλαδικο (5ο) στο εργοχωρι...σπουδαζεις αθηνα ?
Dec 07 2009 14:11
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
lol Hiya! Ευχαριστω για το request. Οσο για την σχολη ειμαι στο Θεατρικων σπουδων (και εχω αρχισει να βαριεμαι με τη Μουλαν :P)
Dec 07 2009 12:04
SouLSLayeR → Kenny
voila!
[URL="http://elis.imouto.org/image/f996dae4e0eec39ec9199221fe2919bd/moe%2010643%20anonono%20christmas%20pantsu%20shimapan%20tagme.jpg"]http://elis.imouto.org/image/f996dae4e0eec39ec9199221fe2919bd/moe%2010643%20anonono%20christmas%20pantsu%20shimapan%20tagme.jpg[/URL]
Dec 07 2009 11:56
Kenny → Mad_Hatter
Σε παρακαλώ... για ποια την πέρασες τη Natsuki; Για άμυαλη κορασίδα που πάει και πέφτει σε αμφιβόλου ποιότητας αγκαλιές για να αναζητήσει παρηγοριά, στοργή, φροντίδα, αγάπη και προδέρμ;
Η Natsuki διάλεξε το στόχο της προσεκτικά, σε πληροφορώ. Φόρεσε τα SHOTAVISION™ goggles της και βρήκε το κατάλληλο... τυχερό θύμα. :nbleed:
Dec 07 2009 11:39
Kenny → SouLSLayeR
Μπορώ να έχω την εικόνα που έχεις για desktop παρακαλώ; Δεν την έχω βρει σε μεγάλο μεγεθος. ^^
Dec 07 2009 11:28
iristella → Hazuki
[quote]Woman, this series is about bloodbath, dark magic and manliness over 9000, not f#cking bishies :roar: [/quote]
Δεν ξέρω εσύ τι μου λες, εγώ παρατήρησα ότι τον πρωταγωνιστή με κάθε ευκαιρία τον γδύνανε. :P
Dec 07 2009 09:43
Mad_Hatter → Kenny
Ηταν συναισθηματικα καταβεβλημενη και επεσε στη αγκαλια του πρωτου τυχοντα:hahaha:.
Θα περασει ο καιρος, και θα καταλαβει το λαθος της.Και αυτος στο κατω κατω την ειχε για 2 μηνες περιπου, they are more than enought :).
Dec 07 2009 02:11
iristella → aboumonkey
Σου απαντάω εδώ γιατί πλέον νομίζω ότι δεν έχουν κάποια θέση στο thread αυτά που θέλω να σου πω...
[quote]Εγώ, ας πούμε, που τα fighting shounen δεν είναι του γούστου μου, θεωρώ και τα 3 [B]ακριβώς τα ίδια σκατά[/B].[/quote]Και είναι κατακριτέο και μη φιλικό προς τους χρήστες να πεις ότι μια σειρά είναι χάλια από την στιγμή που την έχεις παρακολουθήσει because.... That is like his opinion, seriously who cares τι πιστεύει ο Kenny, εγώ ο καθένας για μια σειρά από την στιγμή που αρέσει σε εκείνον?... Aλλά όπως είπα και στο thread αλλού βρισκόταν το νόημα της φράσης (στο ότι είναι αντικειμενικός και ότι δεν το λέει επειδή κάποιος του έθιξε το naruto και το bleach) απλά οι πιο πολλοί σκάλωσαν στο ότι "έβρισε" το One piece.
Tώρα για τα υπόλοιπα δύο
[quote]
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι με ξεφορτώθηκες. Θα είμαι πάντα εδώ όποτε σας πετυχαίνω να γράφετε βλακείες. [/quote][quote]Because, όπως τα [B]ανώριμα[/B] αγοράκια συγκρίνουν τις ψωλ€ς τους για να δουν ποιο έχει τη μακρύτερη, έτσι και οι [B]ανώριμοι[/B] manga fans συγκρίνουν τις πωλήσεις των αγαπημένων τους manga, για να δουν ποιο έχει τη μεγαλύτερη. [/quote]Στο πρώτο quote θα σου ζητήσω απλά να δεις που απευθύνεται και στο τι απαντάει συγκεκριμένα. Δεν πιστεύω όταν κάποιος σου λέει ειρωνικά bb ότι είναι προκλητικό να του απαντήσεις "δεν με ξεφορτώθηκες".
Όσο για το δεύτερο θα μου επιτρέψεις να πω ότι περιγράφει μια πραγματική κατάσταση και το αιτιολογεί πλήρως. Δηλαδή δεν είναι ανώριμο το "πούλησε πιο πολύ άρα είναι και καλύτερο" σκεπτικό? Δεν είναι το λιγότερο ανόητο το σκεπτικό ανταγωνίζομαι άλλα δυο manga λες και είναι κούρσα? (που ανέφερα πολλάκις ότι υπάρχουν και άλλα μακροσκελή shonen οπότε η εμμονή με τον Kishimoto και τον Kubo είναι κάπως ανόητη αλλά δεν είδα να το σχολιάζει κανείς). Δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των shonen fans συγκεκριμένα άτομα χαρακτηρίζει. Τώρα αυτά τα συγκεκριμένα άτομα τα οποία ένιωσαν ότι τους περιγράφει και τους θιγει το παραπάνω θα έπρεπε ίσως να επανεξετάσουν τη στάση τους πρώτα από όλα ή τουλάχιστον να δικαιολογήσουν ποιός είναι αυτός ο τόσο σημαντικός λόγος που καθορίζει την αξία της σειράς μόνο σε συνάρτηση με κάποια άλλη και όχι σε απόλυτους όρους. Και επαναλαμβάνω την παρατήρηση του Kenny ότι το συγκεκριμένο φαινομενο παρατηρείται μόνο στο συγκεκριμένο genre.
Πραγματικά το παράπονο πολλών shonen fans ότι γίνονται διακρίσεις εις βάρος τους και προσβολλές το έχω φάει επανηλλειμένα στη μάπα, και στα συγκεκριμένα threads, και σε irl συζητήσεις. Και κάθε φορά προσπαθώ να εξηγήσω ότι πάνω από όλα είναι θέμα συμπεριφοράς και όχι anime και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η συζήτηση παίρνει την τροπή που πήρε και εδώ (aka one piece/naruto/bleach is a cool anime). Δηλαδή πάω να πω κάτι (ως έτερη shonen fan) το απλό και έγινε ολόκληρο θέμα με συγκρίσεις, ειρωνίες, λίγες συγκρίσεις μεταξύ shonen ακόμη και πάνω από όλα επιχειρηματολογία για το ποιό anime είναι το καλύτερο. Το να είναι κάποιος μη ανεκτικός σε εποικοδομητική κριτική δεν μου φαίνεται σημάδι ωριμότητας. Γιατί ναι όταν κάποιος αφιερώνει χρόνο για να ασχοληθεί με κάτι και κρίνει επιχειρηματολογώντας και εξηγώντας εποικοδομητική κριτική κάνει. Και να μην συμφωνείς μαζί του το να εξετάσεις το νόημα των όσων λέει πάντα σε καλό θα σου βγει.
Sorry for the long post. :3
Dec 07 2009 01:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed