Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Hidan rocks !
Μολις τωρα βλεπω τα επεισοδια του Shippuden που πρωτοεμφανιζεται...
Dec 12 2009 19:58
Tea-chan → Serestrum
Συμφωνώ. Οι ταινίες με αφήνουν με τα χέρια σε ανάταση. :fromabove:
Λέω το ναι. Ρίξε. :congrats:
Dec 12 2009 17:48
endless_inspiration → VampireGirlization
γειά!!!!
βασικά δεν το έχω δεί, το manga έχω διαβάσει.......
δεν πολυβλέπω anime....
Dec 12 2009 17:41
Serestrum → Tea-chan
χεχεχε... πιστευω θα σου αρεσει.
πες το ναι και σου εχω ηδη βρει torrent, Patches<, mods κτλ κτλ.... XDXD
να σου πω την αληθεια... πιο καλα μπορεις να απολαυσεις τα vampire σε fanmade υλικο παρα σε ταινιες κτλ... ελαχιστες αξιζουν... μετρημενες στα δαχτυλα... οποτε ας ελπισουμε το Daybrakers να ειναι μια απο αυτες... πραγματικα μου εφερε ορεξη για κινηματογραφο...
Dec 12 2009 17:38
Adventurer → kantoros
No greeklish plz. Τις ανεβαζω στο [URL="http://www.mediafire.com"]Mediafire[/URL].
Dec 12 2009 17:36
Tea-chan → Serestrum
Φαίνεται, ε; Ναι, με συναρπάζουν. *.*
Όχι, δεν έχω παίξει, αν και ακούω πολλά γι'αυτό...
Dec 12 2009 17:29
VampireGirlization → valadorn
γεια σου!!!!
απο οτι βλεπω εχεις δει το deathnote.....ειναι τελειο αλλα δεν μαρεσε το τελος.....δεν η8ελα να πεθανει ο Light!!
Dec 12 2009 17:25
VampireGirlization → endless_inspiration
εχεις δει και εσυ το vampireknight/???
αχ δεν ειναι τελειο???:lovulovu::awww::himitsu:
Dec 12 2009 17:23
Serestrum → Tea-chan
ok... seriously now... λατρευεις τα vampires ετσι...?
vampire the masquerade bloodlines εχεις παιξει? XD
Dec 12 2009 17:16
Robin-Chwan → Johnyman
Ναι ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες μιας και ο Donald ηταν ειναι και θα ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας σε ολα τα κομιξ . Και νομιζω εχω ακομα και το συγκεκριμενο τευχος. Και για καποιο λογο το ονομα σου με το αβαταρ σου μου ταιριαζουν τελεια αν και δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Ααχ μου ξυπνησες αναμνησεις...
Dec 12 2009 17:08
kantoros → CosplayerMary
vasika esu prepei na tous gnoriseis. i kaliteri protasi einai na ertheis sto meeting tis epomenis meras pou pane oloi gia kafe
Dec 12 2009 16:37
kantoros → Adventurer
steile an mporeis to link pou anevazeis tis foto sou apta party gt to rapidshare kapou skalwnei opw kai to megaupload
Dec 12 2009 16:36
Black Rock → Tenshi
κοίτα εφόσον έχεις τα χρήματα μπορώ ακόμα να κάνω κάτι. Φυσικά και είμαι σέρρες τώρα. Κάτι που σκέφτηκα είναι η κούριερ. Να σου το στείλω με αντικαταβολή,δηλαδή να το στείλω και να το πληρώσεις εκεί ή κάτι τέτοιο. Και το τελευταίο θα ήταν να έρθεις σέρρες. Την πέμπτη θα φύγω οπότε θα τα χρειαστώ τα χρήματα. Αν πιστεύεις οτι μπορείς να κάνεις κάτι το δέχομαι.
Όσο για χθές απλά ξέχνα το
Dec 12 2009 16:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed