Community Status Updates
Black Rock → Adventurer
Αγαπητέ μου αν δεν είχα δει Lucky Star τι θα ήμουν; Φυσικά και την έκανα εγώ και όσο για το ταλέντο θα προσπαθήσω να το πάρω σαν κοπλιμέντο. Χαίρομαι που σας ευχαρίστησε,κι εγώ είμαι προσωπικά περήφανη γι αυτό το δημιούργημα μου
Dec 13 2009 11:13
Adventurer → Black Rock
Το WTF πιανεται; Γιατι καπως ετσι εμεινα μολις την ειδα :oo::oo: Εσυ την εκανες να υποθεσω; Αν ναι, για δες που τελικα εχεις ταλεντο και σε κατι :P Χωρις πλακα παντως, γενικα δηλωνω ασχετος με εικονες και υπογραφες, αλλα η συγκεκριμενη φαινεται με τη μια οτι ειναι πολυ καλη και, αν και θα μεινω για παντα με την απορια, σε ευχαριστω για την παραθεση :bow::bow::bow: Ποση ωρα σου πηρε;
Και μιας και ειμαι τρελος Konata fan, μεγας yuri fan, και σκεφτομουν και να αλλαξω υπογραφη στα κοντα, την εβαλα κιολας :) Ειναι και καταλληλη ευκαιρια αφου προσφατα μια φιλη μου εκανε Konata Cosplay, και ιδιαιτερα πετυχημενο μαλιστα, οποτε ειχα διαθεση για περισσοτερη Konata!
Εχεις δει Lucky Star λοιπον;
Dec 13 2009 06:17
CosplayerMary → kantoros
Ειχα ντιθει Itachi και ξεκίνησα να έρχομαι . Στο δρόμο χάθηκα , ρώτησα ένα περαστικό και συνέχισα ! Μπερδευτικα ακόμα πιο πολύ ! Και να μας βλέπουν στον δρόμο μαζί με τις φίλες μου cospLay και να κάνουν τον Σταυρο τους με ανοιχτό το στόμα ! Εμείς να έχουμε ξεραθει στο γέλιο !!! Αλλά στεναχωριθηκα που δεν κατάφερα να έρθω :(
Dec 13 2009 00:33
Robin-Chwan → Johnyman
Ναι δυστυχως παιρνω σπανια πλεον αλλα τα αγαπημενα μου τευχη τα εχω ακομα (πχ. οι 3 καμπαλερος). Η μανα μου με αναγκασε να τα κοψω. Λεει οτι ειχα αρχισει να μιλαω σαν καρτουν (βεβαια αυτο ηταν απο τα ανιμ και οχι απο τα κομιξ) και σταματησε να με αφηνει να παιρνω. Ομως αν καμια φορα εχω λεφτα πανω μου την ωρα που γυρναω απ το σχολειο παω και παιρνω και το κρυβω μεσα στην τσαντα μου. Τι κανω για να παρω ενα κομιξ....
PS: Lol, το χω παθει κι εγω πολλες φορες:P
Dec 13 2009 00:14
CosplayerMary → FunkyFisch
Eixa nti8ei Itachi Kai 3ekinisa n erxomai ! Stn dromo xa8ika ! Rwthsa ena perastiko Kai sinexisa Kai mperdeutika akoma pio poLy ! K n m vLepoun stn dromo oi an8rwpoi m tis fiLes m kai na kanoun tn stavro tous m anoixto to stoma !!! Emeis na exoume skasei st geLio . TeLika dn katafera n er8w :(
Dec 13 2009 00:12
agallo → darthsirios
ohaio darthsirios eimai o kabamaru apo to fnac 8a h8ela an ginete na msteilete kamia foto me thn afentomoutsounara m an uparxei...exw dei mono to video kai en8ousiastika....arigato!!!
Dec 12 2009 23:27
Serestrum
[CENTER][youtube]Y6ljFaKRTrI[/youtube]
[SPOILER]This was a triumph.
I'm making a note here: HUGE SUCCESS.
It's hard to overstate my satisfaction.
Aperture Science
We do what we must
because we can.
For the good of all of us.
Except the ones who are dead.
But there's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake.
And the Science gets done.
And you make a neat gun.
For the people who are still alive.
I'm not even angry.
I'm being so sincere right now.
Even though you broke my heart.
And killed me.
And tore me to pieces.
And threw every piece into a fire.
As they burned it hurt because I was so happy for you!
Now these points of data make a beautiful line.
And we're out of beta.
We're releasing on time.
So I'm GLaD. I got burned.
Think of all the things we learned
for the people who are still alive.
Go ahead and leave me.
I think I prefer to stay inside.
Maybe you'll find someone else to help you.
Maybe Black Mesa
THAT WAS A JOKE.
HAHA. FAT CHANCE.
Anyway, this cake is great.
It's so delicious and moist.
Look at me still talking
when there's Science to do.
When I look out there, it makes me GLaD I'm not you.
I've experiments to run.
There is research to be done.
On the people who are still alive.
And believe me I am still alive.
I'm doing Science and I'm still alive.
I feel FANTASTIC and I'm still alive.
While you're dying I'll be still alive.
And when you're dead I will be still alive.
STILL ALIVE
[/SPOILER]
[/CENTER]
Dec 12 2009 23:24
Black Rock → Adventurer
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6412/adventurer.jpg[/IMG]
please do not ask why and just accept it
Dec 12 2009 23:13
Erisadesu → Mr No
είμαι σίγουρη ότι δεν το βλέπαμε μόνο εμείς, είχα τουλάχιστον 5 συμμαθητές στο νηπιαγωγέιο που κυκλοφορούσαν με τα παιχνίδια αυτή της σειράς.
το είχα συζητήσει και με μερικά παιδιά απο την animeclipse και το ήξεραν και εκείνοι.
βασικά είχα βρει και το όνομα του κινούμενου σχεδίου αλλά ...πέρασε καιρός απο τότε και λόγο Αλτσχαίμερ η μνήμη μου δεν με βοηθάει...Ο μόνος λόγος που δεν το έχω ξαναβρεί ακόμη είναι επειδή δεν έχω χρόνο να το googlάρω.
Dec 12 2009 23:05
Mr No → Erisadesu
το ξέρω ότι είναι αμερικάνικο (εντελώς αμερικανιά!) το θυμάσαι?? δεν θυμάμαι σίγουρα για τις σημαίες αλλά πρέπει να έχεις δίκιο. θυμάσαι κάτι άλλο ??? όνομα κάτι?? μόνο οι 2 μας το βλέπαμε??????????????? ελεος! :P ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως,το ψάχνω σαν τρελός.........
Dec 12 2009 21:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed