Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoBlack Rock

Με πιάνεις αδιάβαστη...So many books, so little time:if: 35 ευρώ? Για κάποιο λόγο μου φαίνονται πολλά...Βέβαια στο δανείζω και εγώ αν θες, να δούμε αν θα κατέβει ο φίλος μου από Σέρρες Αθήνα να του το δώσω να πας να το πάρεις από το στέκι στο ΤΕΙ :P
Dec 13 2009 14:40
Photo

Johnyman → Robin-Chwan

drop στο Skypiea Arc??δν γινονται αυτα... εγω το ξεκινησα πριν απο ενα (και κατι) χρονο απο τον Grimmy(αυτον που μιλουσε στο προφιλ μου),ο οποιος ειναι φιλος μου...απο τοτε εχω δει το ναρουτο,το death note και τελειωνω το code geass...δν ειναι πολλα,αλλα ειναι καλα xD [B] [/B]
Dec 13 2009 14:34
Photo

Black Rockmono

φυσικά και πρεπει να το διαβάσεις! Ανεπιφύλακτα,ειναι και μικρό οπότε θα το τελειώσεις γρήγορα. Το Καρυ το έχω βρεί μόνο στα αγγλικα και έκανε 35 ευρώ οπότε δεν το ακούμπησα αλλά ειλικρινά αυτά τα δυο πο σου είπα και τον μαύρο πύργο πρέπει να τα διαβάσω! να φανταστώ Μίζερι έχεις διαβασει
Dec 13 2009 14:23
Photo

Serestrum → Black Rock

[CENTER][IMG]http://i.imagehost.org/0504/1_55.jpg[/IMG][/CENTER]
Dec 13 2009 14:13
Photo

monoBlack Rock

Yaaaaaaay finally a fan :nanana: (είναι από τη συγκίνηση που κλαιω) Το μπλειζ δεν το έχω διαβάσει, μου το προτείνεις δηλαδή? WARNING: Κλαίω πανεύκολα πανάθεμα με! Το Κάρυ το έχω αγοράσει από βιβλιοπωλείο στα ελληνικά. Γενικά μόνο από βιβλιοπωλεία αγοράζω και στα ελληνικά γιατί παρόλο που αναγνωρίζω ότι η original γλώσσα γραφής είναι καλύτερη κουράζομαι να τα διαβάζω στα αγγλικά :emptyonexg1: Πρέπει να το διαβάσεις μόνο και μόνο γιατί είναι τόσο κλασικό που αποτελεί πλέον κομμάτι της αμερικάνικης pop culture...Φαντάσου έχω πετύχει references σε ένα κάρο άσχετες ταινίες :P
Dec 13 2009 14:04
Photo

Black Rock → Serestrum

[center][IMG]http://brianandrew.files.wordpress.com/2009/03/vlcsnap-4469.jpg[/IMG] England Does Not Approve[/center]
Dec 13 2009 13:51
Photo

Black Rockmono

ω ναί φυσικά και έχω κόλημα με τον συγκεκριμένο συγγραφέα. Πρόσφατα τελείωσα το Ντεσπερεισον το οποίο και μου άρεσε αρκετά θα έλεγα. Το πρώτο μου βιβλίο ήταν η λάμψη την οποία και έχω διαβάσει άπειρες φορές. Ναι, και ως Μπάκμαν ήταν απίστευτος. Στο μπλέιζ είχα μπλαντάξει στο κλάμα,που δεν κλαίω και εύκολα σε βιβλία. Θέλω πολύ να βρώ και να διαβάσω την Καρύ και το Σάλεμς Λοτ για το οποίο έχω ακούσει τρομερά πράγματα. Εσύ την Καρυ που την βρήκες;
Dec 13 2009 13:44
Photo

monoBlack Rock

Είπες πουλάκι και πείνασαααααα [IMG]http://chickenwingsrecipe.april-may.com/caterLG_chicken_wings.jpg[/IMG] Είναι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς βασικά...:Blissfull:Όχι επειδή είμαι φαν των ιστοριών τρόμου ή του φανταστικού αλλά γιατί τρελαίνομαι για τον τρόπο που ψυχογραφεί τους χαρακτήρες του και για τον τρόπο που περιγράφει την Αμερική από το Βιετνάμ και μετά...Το "καρδιές στην ατλαντίδα" και το "Κάρυ" μπορώ να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία ever... Επίσης λατρεύω τα βιβλία που έβγαλε με το ψευδώνυμο Μπάκμαν...Αχ πες μου ότι σαρέσει και σένα γιατί όσο περίεργο και αν σου ακούγεται δεν βρίσκω εύκολα άτομα να τους αρέσει...
Dec 13 2009 13:31
Photo

Robin-Chwan

12 μερες... (λιγο ακομα, λιγο ακομα...)
Dec 13 2009 13:26
Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Ναι, μπορω να πω οτι το ΟΡ αναπληρωνει το κενο του υπερτατου Donlald και με το παραπανω!!! Βεβαια δεν υπαρχει καμια συγκριση μιας και το ΟΡ ειναι επος! Αφου μπηκα στο forum το αρχισα (βασικα πριν μπω ειχα δει μονο το Naruto...).Και το ωραιο ειναι οτι ενω τωρα ειναι πρωτο με διαφορα οταν το ειχα πρωτοπιασει δεν μου αρεσε και στο skypiea saga το εκανα drop (!). Βεβαια το ξαναπιασα μολις τελειωσα το Bleach και απο τοτε εγινε fave. Εσυ πως το ξεκινησες?
Dec 13 2009 13:25
Photo

Black Rock → Adventurer

όσο για το πόση ώρα μου πήρε μπορώ να πώ αρκετή γιατί ήταν δύσκολη η εικόνα να δουλέψεις πάνω της αλλά μου άρεσε πολύ
Dec 13 2009 13:14
Photo

Black Rockmono

ένα πουλάκι μου είπε ότι κάποια τρελαίνεται για Stephen King και είπα να το ερευνήσω...
Dec 13 2009 13:07
Photo

VampireGirlization → endless_inspiration

αααα.....καταλαβα....ειναι τελειο ομως......πρεπει να το δεις.....!!!ο zero ειναι τελειος....και ο kaname αλλα εμενα μαρεσει πιο πολυ ο zero!!!εσενα??
Dec 13 2009 13:00
Photo

Hat-tan → TheChoSenOnE

ok xD
Dec 13 2009 12:44
Photo

TheChoSenOnE → Hat-tan

ΑΑΑΑΑΑ που να ταν και δυσκολο ειναι BirthBySleep BirthBySleep BirthBySleep BirthBySleep
Dec 13 2009 11:39