Community Status Updates
Serestrum → Ianus
προσεξα μια μικρη λεπτομερεια... παιζεις [B]Bloodlines[/B].
:nod2:
Dec 12 2009 00:21
Serestrum → Black Rock
ηρεμια rock μου... ανασουλες... θνητοι ειναι... τι απαιτησεις ειχες και συ, Ω Τελειοτατη!
Dec 12 2009 00:08
Night Wizard Seal → iristella
Ιρι-τσαν.Να σου πω λίγο.Τα 3 ΌΒΑ να τα δώ του ας,ή να το τελειώσω πρώτα;;;;
Ξέρω εγώ είναι 120 τσάπτερ και αυτά είναι 3 ΟΒΑ:hahaha:
Dec 11 2009 23:37
a2a → Orion19
Αχαχα! Μπαααα μην ανυσηχείς πολύ. Δεν θα πέσει γδάρσιμο (την τρίτη έφτιαξα τα νύχια δε λέει! XD) Υπερλατρεύω τον JGS αλλά νομίζω είναι περαστικό crush, θα μου φύγει πολύ πιθανόν μετά από λίγο καιρό γιατί δεν την παλεύω με τους Κορεάτες. Ο μοναδικός Κορεάτης για τον οποίο θα κόβω φλέβα αιωνίως είναι πιθανότατα ο TOP. Κατά τ' αλλα δεν αλλάζω τους Ιάπωνες μου με τίποτα!
Dec 11 2009 22:52
Animesuki → DevilMayCry
Ι am still waiting for kuroshitsujis next season.But I am fine.
Dec 11 2009 22:44
Robin-Chwan → Zoro
Εγω παντως για Χριστουγεννα σου προτεινω να βαλεις κατι ποιο χαρουμενο/χαζο πχ [spoiler] [IMG]http://th03.deviantart.net/fs24/300W/f/2007/356/9/3/Hidan_Christmas_by_renaxxakat_sasodei.jpg[/IMG] [/spoiler]
Ειναι ολα πολυ ωραια βιντεακια. Γι αυτο αλλωστε στα εβαλα. Α και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=0h3JrJtt0aU"][COLOR=#800080]http://www.youtube.com/watch?v=0h3JrJtt0aU[/COLOR][/URL] .
Οχι δεν μου ζητησες τιποτα απλα μου ειπες οτι το ηθελες κι εγω απο την καλη μου την καρδια (ειπες τιποτα?) στο εδωσα.
Καλα θα κανεις και θα το αρχισεις συντομα!!
Ειδες στην εικονα απο πισω ειναι και οι τρεις μαγοι και τον κοιτανε...
Αυτα που σου ειπα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο των υποχρεωσεων που με εχει φορτωσει η μουσικος και οι αλλοι καθηγητες. Με βλεπουν που κανω ο,τι μου λενε και μου βαζουν κι αλλα.
Παντως το μεγαλο τους λαθος ηταν οτι οταν μου ειπαν να βρω καρτες μου ειπαν "με οτι θεμα θες". Τωρα θα τους φλομωσω με καρτες απο ανιμ. Κι αν τους αρεσει!
Dec 11 2009 22:35
Zoro → Robin-Chwan
Ναι το είδα σήμερα και πάνω που θα σου έλεγα πόσο ωραίο είναι, σκέφτομαι να βάλω ένα καπέλο Santa Claus και στον Hidan κι εγώ, αν καταφέρω να βρω πως γίνεται. :P
Sorry που άργησα και εγώ να απαντήσω, αλλά μου τύχαν διάφορα αυτές τις μέρες.
Λοιπόν όχι, το video με το here comes the king εννοούσα, το theme του Narnia 2. Το illusion με το που το άκουσα στο video το κατέβασα αμέσως btw, πολύ win τραγούδι! Το ίδιο και το unstoppable... να 'σαι καλά, τα άκουγα για μέρες!
Ποιο βιντεάκι λες εννοούσα; Δεν θυμάμαι να σου ζήτησα τπτ για Falcon Punch (από Hokuto no Ken; ) και OP!
Για FT όπως είπαμε, μάλλον θα το πιάσω σύντομα. :P
Άπαιχτη η καρτούλα πάντως... κλασικός Zoro χάθηκε στην μέση του πουθενά! :hahaha:
Πάντως απ' τα όσα μου λες σου γίνονται (χορωδίες, κάρτ-ποστάλ, μάνα που κατάσχει pcs κλπ) είναι ο ορισμός από το βιντεάκι των ΑΜΑΝ που σου είχα δώσει, μετά λένε ότι όταν είσαι μικρός είσαι ελεύθερος! Σαν το πανεπιστήμιο κανένα! :P
Dec 11 2009 21:48
VampireGirlization → shinigami94
λοιπον επειδη οποτε παω να στειλω p.m κολαει το anime λεγεται zero no tsukaima.....και ειναι 3 κυκλοι....η ευαγγελια θελει να το δει......να της το γραψεις!!!!
καταλαβες???:orly:
Dec 11 2009 21:21
Black Kaiser → 1451
[QUOTE]Black Kaiser, άπειρο respect για το Avatar!!!(με Α κεφαλαίο)[/QUOTE]
Thanks. O τυπάς στο Avatar μου είναι ουσιαστικά ότι κάνει ενδιαφέρον το Bleach.
Dec 11 2009 20:55
Black Kaiser → Tsunade-sama
[QUOTE][SPOILER]Kai-chin!!! [/SPOILER][/QUOTE]
:oo:
YOU TEMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Μην σου ξεφύγει παρα έξω αυτό !
Dec 11 2009 20:54
Anelis → Orion19
το σιχαμένο το livejournal έχει τα πάντα!!!!
ευχαριστώ, είσαι θεάαααα!!!!
Dec 11 2009 19:06
Orion19 → a2a
Το πιπίνι άστο ήσυχο, Eri γιατί θα σε ξεμαλλιάσουμε εγώ και η a2a πριν αρχίσουμε το γατοκαβγά μεταξύ μας. a2a, θα σε πολεμήσω till kindom come για τον συγκεκριμένο! *ετοιμάζει τα νύχια της*. Lol.
Dec 11 2009 18:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed