Jump to content

Community Status Updates

Photo

Johnyman → Robin-Chwan

ειναι παραδοση?αν βρω κατι καλο,εννοειται πως θα βαλω :)
Dec 14 2009 18:42
Photo

Yo! Master → Lady Sen

Άμα είσαι τίποτα στο πάρτι αυτήν την Παρασκευή θα μπορούσα να τα φέρω μαζί μου τα DVDs.
Dec 14 2009 18:21
Photo

Serestrum → Loke

[URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/256[/URL] here you go... εγω προσωπικα διαβαζω την 1η σειρα και θα διαβασω και το 1.5 ( human error ) το 2 ( man machine interface) δεν με κοβω να το διαβαζω... μυριζει fail...
Dec 14 2009 17:49
Photo

Tea-chanKenny

Domo, παππούλη! Χαίρομαι που σας διασκεδάζω! XD
Dec 14 2009 16:43
Photo

Black Rock → Tenshi

δεν πειράζει μωρέ. Εμείς να είμαστε καλα!
Dec 14 2009 16:33
Photo

Tenshi → MitHuNa

Παιδιμ!! :)
Dec 14 2009 16:28
Photo

Tenshi → Black Rock

Holla. Δυστυχως δεν θα μπορεσω με αυτο το τροπο γιατι δεν εχω χρονο και εγινε μεγαλη ******* με τα λεφτα. (κριμα παντως) και το ηθελα πολυ αυτο το κινητο. Ειλικρινα συγγνωμη που δεν θα μπορεσω τελικα να το αγορασω.!! :/
Dec 14 2009 16:25
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Λογικο να το εχεις ξανακουσει. Αν εμπαινες πιο παλια στο thread με τα βιντεακια θα το ειχες ακουσει απειρες φορες! Ουτε μενα μου αρεσει αυτο που γινεται στα περισσοτερα shonen (καλα το Naruto το εχει παρακανει). Ή εχεις romance ή δεν εχεις. Ελπιζω το ΟΡ και το FT να μην εχουν αυτο το πραγμα. Βεβαια το ΟΡ και το FT ειναι μοναδικα. Ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις απο τον Oda και τον Mashima (Ειδικα τον Oda!) Ενα ακομα μικρο spoil: Δεν μας δειχνει μονο μερικους νεοτερους αλλα και μερικους που εχουν πεθανει. Αλλα δε λεω αλλα. Ετσι θα εισαι και σε μεγαλυτερη αγωνια. Ναι, το παραδεχομαι. Εσυ μου το κολλησες το Sail On και για τα καλα μαλιστα!! Happy now? Ναι καλα θα κανεις να εφοδιαστεις με οτι βρεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. (Τοτε που ξυπνησα ενω βαραγα τον ξαδερφο μου, ενω ειχα καταλαβει τι εκανα δεν σταματησα:P) Ωραιο το καπελακι. Εισα πολυ καλος στο photoshop (εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε) και κριμα που το σκυλακι δεν ειναι δικο σου... Καλα κι εγω κοιταω καθε μερα να δω ποτε θα βγει. Αντε γιατι οι 2 τελευταιες δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ή καινουριο. ΥΓ: Εσυ τωρα εισαι 1 ωρα πισω απο εμας εδω ε?
Dec 14 2009 15:49
Photo

KennyTea-chan

Το στιχάκι στην sig είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. :hahaha:
Dec 14 2009 15:43
Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Για να πω την αληθεια το anime ουτε εμενα μου πολυαρεσει. Και το manga οπως και το ΟΡ εχει καπως αδυναμο ξεκινημα αλλα μετα παιρνει τα πανω του!! Αλλα καλα θα κανεις και θα το ξεκινησεις!! (Απο τοτε που το τελειωσα εχω το κολλησει σε οποιον εχω μιλησει.:P) ΥΓ: Εσυ δε θα βαλεις X-mas set?
Dec 14 2009 15:36
Photo

Johnyman → Robin-Chwan

το ξερω το ft.το ειχα ξεκινησει αλλα δν θυμαμαι γτ,το σταματησα.οχι γτ δν αξιζε.για αλλον λογο.ειδα και το πρωτο επ του ανιμε,αλλα δν μου πολυ αρεσε.σιγουρα θα διαβασω το μανγκα του παντως
Dec 14 2009 14:35
Photo

Night Wizard Seal → Tsunade-sama

Καλά Τσουνάντε-σαμά τι βιντεάκι ήταν αυτό:hahaha::hahaha:Με τον σκελετό!:hahaha: Θεικό!:hahaha:Έκατσα και το είδα όλο:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:.
Dec 14 2009 14:26
Photo

Zoro → Anelis

[quote=Anelis;358806]/off topic post (couldn't resist really) [QUOTE=Zoro]sig 7/10 [COLOR=DarkRed][COLOR=Black]([/COLOR][B]kinda small for my taste,[/B][/COLOR] but love the transformation)[/QUOTE]sooo, you like 'em big huh? :orly:[/quote]Και όταν το 'γραφα λέω "να το βάλω τώρα ή θα πει κανείς τπτ;", had it coming!! (και μην ακούσω τπτ για το coming, hentai-chan) :hahaha: Btw έλεγα να στο πω online, αλλά gomen για προχτές, είχα βγει... θα τα πούμε officially κάποια στιγμή αυτές τις μέρες όμως, που είμαι πιο free! :P
Dec 14 2009 10:31
Photo

Zoro → Ephialtes

:respect: για το ava σου ephialtes-kun, σε ζηλεύω ήδη! Hand-made να υποθέσω ή το βρήκες; Πως καταντήσαμε, εγώ από Naruto και εσύ One Piece, αλλάζουν οι καιροί... :P Btw το Naruto συνεχίζεις να το διαβάζεις; (OP νομίζω δεν χρειάζεται να ρωτήσω)
Dec 14 2009 05:44
Photo

Zoro → GkLoc

Ωπ, καλώς το χαμένο και πάλι! :P Χαίρομαι που τον πας κι εσύ, όπως έχω πει άλλωστε οι Akatsuki είναι το μεγάλο ατού του Naruto... μπορεί οι περισσότεροι να αποδείχτηκαν απλά "καλοί" με άσχημο παρελθόν και να έχασαν με χαζό τρόπο, αλλά όσο κράτησαν ήταν απίθανοι... δεν θα ξεχάσω το κλίμα horror που μου μετέδωσαν οι Itachi, Hidan, Pein και Orochimaru όταν πρωτοεμφανίστηκαν! Στο shippuuden είχε και πολύ καλό seiyuu ο Hidan, τον έπιανε τέλεια, ειδικά όταν έκανε το psycho γέλιο του... άντε πλησιάζεις και τα 20 filler eps που σου έλεγα, να δω πως θα σου φανούν, αν βρεις το θάρρος να τα δεις! Btw το OP συνεχίζεις να το διαβάζεις κανονικά; Τα σπάνε τα τελευταία chaps με την "έφοδο" ε; :P ΥΓ: Δες και αυτή την [URL="http://www.sff.gr/forums/index.php?showtopic=8828"]fanfic ιστορία[/URL] που είχε φτιάξει παλιά ο roriconfan για να "δουλέψει" το Naruto, το πέτυχε imo.
Dec 14 2009 04:30