Community Status Updates
zoro77 → OdyMonaxos
Λοιπον τωρα με την ησυχια μου θα πανηγυρισω xD
Και ναι τον Στοουνρουκ πρεπει να κουρεψουμε γουλι! Εφυγε παντως και αυτη η κακοδαιμονια με τον Ζηση αντιπαλο, που οταν μας εβρισκε μας βιαζε. Παει στα κομματια και αυτος.
Ο Χαινς ρε φιλε 1 κεφαλι πιο κοντος απο Αντερσεν και του εσκασε ταπα την στιγμη που ειχε ηδη σηκωθει για να σουταρει! Φοβερος. Παιχτης του 7 και παιζει για 8-9 για μενα.
Mar 30 2012 22:59
Kalamaris → ekati13
Reinhard huh?Παρ'ολο που τον βρηκα πολυ δυναμικο και εντυποσιακο χαρακτηρα ποτε δεν με ξετρελανε σα χαρακτηρας.
Και ενοειται πως ειχα ψοφησει στο γελιο οταν μεσα σε λιγες μερες το μαλλι του ενω πριν ηταν ως το σβερκο πηγε ως τον κωλο:hahaha:
Mar 30 2012 21:49
ekati13 → Anakin Skywalker
Aυτό που έχει σημασία είναι ότι τουλάχιστον εγώ k o Reinhard είμαστε fan του Yang Wenli!!!:bleh:
Mar 30 2012 21:32
OdyMonaxos → Maya-chan
Το 'χα πάρει κατάκαρδα λίγο που κανένας δεν είχε απαντήσει, τι να κάνουμε :P Σου άσκησα λίγη ψυχολογική πίεση :P
Mar 30 2012 18:47
OdyMonaxos → redqueen
πριν που μπήκες θα σου στελνα αλλά είχα πιάσει την πάρλα τηλέφωνο. Μπέκα!!
Mar 30 2012 17:47
Trivia Spitting Monster → Kamui
Οι προσωπικές εμπειρίες του κάθε ατόμου διαφέρουν ανάλογα με τον περίγυρό του. Γι' αυτό και είμαι λίγο διστακτική στο να φέρω παραδείγματα τελείως προσωπικά: ναι, εγώ τα έχω ζήσει, αλλά ακριβώς επειδή μένω σε μια συγκεκριμένη γειτονιά, με συγκεκριμένα άτομα σαν γείτονες, που έχουν μια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση και τα λοιπά. Σε μια άλλη περίπτωση, τι θα έκανα; Ποια άτομα θα συναντούσα; Δεν ξέρω τι γίνεται στις παραγκουπόλεις, ή, ας πούμε, στο Κολωνάκι! Δεν θα ήταν σωστό να φέρω ένα παράδειγμα απ' τον δικό μου περίγυρο και να το γενικεύσω με το ζόρι σε συνθήκες τελείως διαφορετικές.
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, μα καθόλου σε αυτό. (Για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, ψάξε το λήμμα "Οικοφεμινισμός" στο Google. Εγγυημένο γέλιο.)
Απ' την άλλη, τα στερεότυπα των φύλλων όπως τα ξέρουμε διαμορφώθηκαν μέσα από μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, με τα πράγματα να αλλάζουν εδώ και... μόλις ένα αιώνα και μισό περίπου όσον αφορά τη νομική ισότητα. Οι άντρες, καλώς ή κακώς, είναι προνομιούχοι σ' αυτήν την κοινωνία. Και κάπου εκεί υπάρχει μια μερίδα (σχεδόν αντίστοιχη αυτής των γυναικών που κανένας απ' τους δύο μας δεν αντέχει) που θεωρεί αυτονόητη την υπεροχή της και συμπεριφέρεται λες και δεν άλλαξε ποτέ η νομοθεσία ή οι αντιλήψεις της κοινωνίας. Κυρίως αναφέρομαι στο στερεότυπο του "πολλά βαρύ" μάγκα (Βλέπεις; Έπεσα ακριβώς στην ίδια μου την παγίδα. Γενικεύω τώρα.), που προέρχεται κυρίως από μεσοαστικές οικογένειες. Σαν παράδειγμα, αν θες, φέρω δύο από τους πέντε συμφοιτητές με τους οποίους τυχαίνει να κάνω εργασία: παρότι ξέρω ακριβώς τα ίδια ή και περισσότερα απ' αυτούς για την εκπόνηση του θέματος, επιμένουν να με αντιμετωπίζουν σαν το μικρό που κάθεται στη γωνίτσα και καλά θα κάνει να μην ανακατεύεται στις δουλειές των μεγάλων αγοριών, με θεωρούν ηλίθια όποτε προσπαθώ, με λογικά επιχειρήματα, να τους πείσω για κάτι αντίθετο (όπως, π.χ. πως κανένας πολιτισμός δεν είναι ανώτερος από τον άλλο ή πως η επιστήμη Φυλοσοφία αναπτύχθηκε στο 3ο Ράιχ με πολύ συγκεκριμένους σκοπούς και πως σήμερα είναι ό,τι πιο παρωχημένο υπάρχει) και με κοιτάνε περίεργα όποτε λέω πως κάνουν κάτι λάθος. Θα μου πεις, αυτά δεν μπορούν να είναι και προσωπικά χούγια των δύο αυτών αγοριών; Κι οι φίλοι τους την ίδια συμπεριφορά είχαν απέναντί μου. Γι' αυτό σου λέω πως γενικεύω. Αλλά ας είναι.
Στην τελική, αρχίζω και φοβάμαι πως για όλα φταίνε οι δύο ηλίθιοι της ομάδας μου και καλά θα κάνω να τους αφήσω στην ησυχία τους και να κάνω την εργασία με τους άλλους τρεις, που και συνεργάσιμοι είναι και δεν λένε αρλούμπες!
Mar 30 2012 17:46
Mike The Great → mono
Καλησπερα Mono!ειχες δικιο γι'ολα για το Another.!Απλα [B][SIZE=5][U]ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ[/U][/SIZE][/B]
Mar 30 2012 17:46
Kamui → Trivia Spitting Monster
To γεγονός οτι διαφωνώ με τον Osama σ' αυτό το θέμα δείχνει απο μόνο του πως δε γενικεύω, αλλά απευθύνομαι σε παραδείγματα και καταστάσεις που ανταποκρίνονται στις εμπειρίες μου. (που δεν είναι και λίγα για να λέμε την αλήθεια)
Απλώς λέω πως αρκετές γυναίκες εξακολουθούν να εκθειάζουν τη γυναικεία φύση τους και να καλοπιάνονται με την ίδια τη διαφοροποίηση του φύλου τους (όταν περιεχει γλυκόλογα μέσα μια χαρά ακούγεται) και εκμεταλεύονται τα στερεότυπα ομορφιάς που τους δίνουν δύναμη.
Για αντίστοιχες περιπτώσεις αντρών ίσως ήταν καλύτερα να φέρεις επιχειρήματα, χωρίς να πιστεύω πως στη θέση τους στο θέμα του διαχωρισμού των φύλων δεν έχουν ευθύνη, αντιθέτως έχουν και ισάξια.
Μου φαίνεται περίεργο που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε ενοχλήσει, καθώς νομίζω οτι κάθε μια ξέρει αν η ίδια είναι έτσι ή όχι, και αν δεν είναι, αυτομάτως δεν απευθύνομαι σε εκείνη, εξάλλου χρησιμοποίησα απλά τον όρο "πολλές", όχι "όλες".
Mar 30 2012 17:22
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
[url=http://www.youtube.com/watch?v=KvRMptdaqOk]ΠΠ°ΠΊ ΡΠ΄ΠµΠ»Π°Ρ‚Ρ Π±ΠµΡΠΊΠΎΠ½ΠµΡ‡Π½Ρ‹ΠΉ ΠΈΡΡ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΈΠΊ ΡΠ½ΠµΡ€Π³ΠΈΠΈ - YouTube[/url]
try it! το δοκιμασα και πέτυχε!!!!!!!!111ένα!!!!11
Mar 30 2012 17:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αααααα. Χαιρετίσματα να της πεις. Και μην πάτε να τρολάρετε μαγαζάτορες στην Τσιμισκή χωρίς εμένα ε! xD Θα δώσω το ΑSC στην αδερφή σου τότε, ΟΚ? ^^
Mar 30 2012 16:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed