Jump to content

Community Status Updates

Photo

Skinner1991 → Osama Bin Laden

ela re osama (h zoro hater apo oti diavazw apo kapoia post sou:P) thn kuriakh psineis gia kana mahjong??? logika borei na einai k enas filos mou pou x8es hr8e k epaikse prwth fora 8a nai kai o kleidokrator(labros), logika abc,8a pw ston fadom borei kai o XaOs kai alloi isws 8a exei fash ti les to psineis???:D
Mar 31 2012 10:21
Photo

Stam → Dio Brando

ειναι παρομοιο οπως το yami yami no mi? (blackbeard) μα αφου ο Magellan δεν γινοταν ολοκληρος δηλητηριο? ή δεν θυμαμαι καλα? :S
Mar 31 2012 01:01
Photo

SupG18 → Pirate King

δεν σου την λεω επειδη εκανες λαθος την λεξη , σου την ειπα γιατι χωρις λογο αρχησες και ειρωνευοσουν ατομο ενω κανεις και εσυ (οπως και οι περισσοτεροι, με τον εαυτο μου μεσα) λαθη.....δλδ εγω πρεπει να αρχισω να βαζω τονους και μετα να σου την λεω οποτε σου βρισκω λαθος? και τη σημασια ειχε που ηταν στην συνταξη , θα μπορουσες να πεις "ρε φιλε εδω δεν καταλαβα τι λες , διατυπωσε το μου αλλιως" και οχι να αρχισεις την κοροιδια
Mar 31 2012 00:53
Photo

Stam → Pirate King

λοιπον. μπορει να ειχα πολλα πραγματα στο μυαλο μου εκεινη την ωρα και να μπερδευτηκα και να εγραψα νεκρος αντι για λιποθυμος. παντως δεν μπορω να καταλαβω τι σε πειραξε τοσο πολυ..
Mar 31 2012 00:48
Photo

Pirate King

το θέμα είναι η σύνταξη και η σωστή διατύπωση, αντί να γράψει "γιατί δεν είναι λιπόθυμος" η τι ήθελε να γράψει "τελοσπάντων" έγραψε "γιατί ζει ακόμα" αυτό είναι το θέμα, και τώρα εσείς μου την λέτε για ένα γράμμα λάθος? hahahah τι να πω ok (και άμα το θετίς έτσι όλες η λέξης που γράφετε εσείς είναι λάθος επειδή δεν έχουν τόνους... lol)
Mar 31 2012 00:42
Photo

Stam → SupG18

^_^
Mar 31 2012 00:35
Photo

SupG18 → Stam

χαχα ενταξει γελασαμε και σημερα :P
Mar 31 2012 00:32
Photo

SupG18 → Pirate King

το θεμα ηταν ο προφορικος και ο γραπτος λογος και οτι το παιδι δεν μπορει να σε βοηθησει σε κατι διοτι (οπως ειπε) ειναι κακος στον 2ο σωστα? η ορθογραφια ειναι μερος του γραπτου λογου...σωστα? αρα η ορθογραφια δεν ειναι μεσα στο θεμα? ειναι...
Mar 31 2012 00:26
Photo

Trivia Spitting Monster → Kamui

Πιθανό. Αρκετά απ' αυτά τα πράγματα γίνονται πια υποσυνείδητα. Θέλω να πω, όταν κανείς σε κολακεύει, σκέφτεσαι (σαν κορίτσι μιλάω αυτή τη στιγμή) αν κολακεύει την προσωπικότητά σου ("τι καλό γούστο που έχει"), το φύλο σου ("καλά, είναι θεά") ή και τα δύο; Ίσως και όσοι κάνουν κοπλιμέντα να μην το σκέφτονται, τώρα που τα λέμε! Η ανατροπή κλισέ και στερεότυπων μερικών... χιλιετιών δεν είναι και το πιο απλό πράγμα! Σκέψου:οι γυναίκες απέκτησαν πολιτικά δικαιώματα μόλις το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, άρα από τότε είναι υπολογίσιμες στις σύγχρονες κοινωνίες. Μέχρι τότε, απλούστατα κανένας (ούτε άντρας, ούτε γυναίκα) μπορούσε να κάνει τίποτε ουσιαστικό. Ναι, γραφόταν σπουδαία γυναικεία λογοτεχνία (η κυρία Όστεν σας καλησπερίζει!), οι διανοούμενοι της εποχής ήταν προβληματισμένοι (ο Ίψεν και το "Κουκλόσπιτο" ή η "Δεσποινίς Τζούλια"), αλλά εφόσων οι θεσμοί δεν τους ευνοούσαν, δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, πέραν απ' τον να βάλλουν τα θεμέλια για ό,τι αργότερα θα ονομάζαμε φεμινιστικό κίνημα. (Και μήπως η κουβέντα έγινε υπερβολικά τεχνική at this point?) Μα δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα. Μόνο πως είμαι καλύτερη στο μάθημα απ' αυτούς και μπορώ να βγάλω καλά την εργασία (που, πραγματικά, είμαι. Και δεν το λέω από χαιρεκακία. Τι να κάνω, πραγματικά είμαι καλύτερη! Τουλάχιστον θυμάμαι πως μετρά κανείς μια απλή γωνία, απ' το πρώτο εξάμηνο). Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν φταίω εγώ που όταν δουν κοπέλα με κοντό σορτσάκι παθαίνουν πλάκα, αλλά μόλις εμφανιστώ εγώ με τζιν παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι αρχίζουν το δούλεμα. Και στην τελική, γιατί να με ενδιαφέρει; Οι τύποι προφανώς έχουν διπλά στάνταρ. Θα πάψω να ασχολούμαι και κάπως θα βγει κι η αναθεματισμένη εργασία. Πάντως, ευχαριστώ για την συμβουλή! (Αλλά τώρα σοβαρά: όταν ακούς άτομο να λέει πως υπάρχουν λαοί που αναπτύσσουν πολιτισμό και αυτοί που δεν αναπτύσσουν ή άλλες παρεμφερείς ανοησίες για την α πριόρι ανωτερότητα των Ελλήνων, δεν θα σου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, είτε ήσουν άντρας είτε γυναίκα; Ναι, για τέτοια άτομα μιλάμε τόσην ώρα.)
Mar 31 2012 00:19
Photo

zoro77 → Mike The Great

Καληνυχτα φιλε. Τα λεμε!
Mar 31 2012 00:12
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Καλα το 2010 ημασταν η καλυτερη ομαδα μεχρι και την προκριση στο Final 4. Απο κει και μετα στα πιο κρισιμα παιζαμε λες και ηταν παιχνιδια προετοιμασιας. Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Τους εν λογω παιχτες δεν τους εχω δει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και κυριως για τον δευτερο.
Mar 31 2012 00:11
Photo

Mike The Great → zoro77

Σε καλυνυχτιζω φιλε!Νυσταξα!!!
Mar 31 2012 00:11
Photo

Mike The Great → zoro77

Τελοσπαντων.Ηθελα να γραψω οτι βλεπω 7 με 8 επισοδια την ημερα
Mar 31 2012 00:05
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Καλά την προεδρία μπορεί να την αναλάβει άλλος (ο Παπαδόπουλος μάλλον), το θέμα είναι αν θα μείνουν ιδιοκτήτες. Πρέπει να χτυπήσουμε αμέσως Παππά και Χρυσικόπουλο, όπως πέρσι το Μάντζαρη, που τον αφήσαμε και τώρα προσωπικά χτυπάω τον κώλ0 μου. Το 2010 στο Παρίσι γιατί πήγατε, επίδειξη μόδας; :P
Mar 31 2012 00:04
Photo

Mike The Great → zoro77

Προσωπικα,για να δω πολλα επισοδια(7-8) την ημερα,πρεπει να με εχει τραβηξει παρα παρα πολυ.Συνηθως βλεπω οταν ειμαι μονος και τρωω. Εγω θα περιμενω τα επισοδια που θα βγουν.δεν θελω να βγω απο τη μαγεια του Anime
Mar 31 2012 00:03