Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Kamui

[QUOTE=Kamui;574678] [...] το κύριο λάθος είναι οτι απευθύνεσαι στο μισό σύνολο πλυθησμού ως "εσείς", κατα τ' άλλα δε διαφωνώ για τα άπειρα contradictions που παρατηρούνται στις τάσεις πολλών γυναικών και πως αυτές ορίζουν τη θέση τους στον κόσμο ανάλογα με το πως τις συμφέρει σε κάθε περίπτωση... [...][/QUOTE] Ναι, γιατί οι άντρες πάντα εννοούν αυτό που λένε, ποτέ δεν ορίζουν τη θέση τους ανάλογα με την κατάσταση που τους βολεύει και ποτέ, μα ποτέ δεν νιώθουν άβολα, αμήχανα ή ανασφαλώς για τον περίγυρό τους! Πέρα απ' την πλάκα, ας μην γενικεύουμε. Ναι, σίγουρα υπάρχει μερίδα γυναικών που φαίνεται να λειτουργεί με τα στάνταρ του τέλους του 19ου αιώνα ("να βρεις ένα καλό παλικάρι να παντρευτείς, να τον τυλίξεις", "να είσαι όμορφη κι όσο γίνεται πιο χαζή" κ.λ.π.), αλλά ήταν λίγο άσχημο να πεις πως είναι πολλές. Με την ίδια λογική, γιατί κανείς δεν λέει τίποτα για τους άντρες που κάνουν σεξιστικά σχόλια, θεωρούν τις γυναίκες de facto πιο αδύναμες, χαζές ή ανίκανες ή σφυρίζουν κλέφτικα μόλις δουν κομμάτι του γυναικείου σώματος σε κοινή θέα; Επιπλέον, το να θεωρεί κανείς τόσες πολλές γυναίκες άστατους χαρακτήρες, "καταφερτζούδες" ή με τάσεις πολλαπλών προσωπικοτήτων είναι επίσης κοντόφθαλμο. Ξανά, υπάρχει μερίδα που είναι έτσι, δεν έχεις άδικο. Αλλά μην ρίχνεις τόσες πολλές στο τσουβάλι! Κάθε άνθρωπος δεν κρύβει έναν ολόκληρο κόσμο μέσα του; Όλα τα παραπάνω μην τα πάρεις στραβά! Μια απλή παρατήρηση έκανα! Ίσα-ίσα, είσαι απ' τα άτομα που όχι μόνο λένε τη γνώμη τους με τον καλύτερο σωστό τρόπο, αλλά την υπερασπίζονται και με τα καλύτερα δυνατά επιχειρήματα. Αλλά ε... Αυτό κάπως πόνεσε!
Mar 30 2012 16:54
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Σε καταλαβαίνω,μην αγχώνεσαι...
Mar 30 2012 16:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Θα ρθεις αύριο?
Mar 30 2012 16:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Do not worry, I know. Βασικά δεν είναι ότι παραπονιέμαι αλλά ότι νυστλαζω ξαφνικά και δεν ξέρω τι γράφω...
Mar 30 2012 16:47
Photo

Τα παράπονα σου στην διεύθυνση! XD
Mar 30 2012 16:35
Photo

xD Εννοώ μου φαίνεται περίεργο το portal.
Mar 30 2012 16:31
Photo

H διεύθυνση του πορταλ,εκτός κι αν έστειλα τίποτα άλλο. [SIZE="1"][I]Αυτές τις μερές,έχω μειωμένη επικοινωνια με το περιβάλλον.....[/I][/SIZE]
Mar 30 2012 16:27
Photo

metalmusicmaniac → Nicky

Np :)
Mar 30 2012 16:21
Photo

Ευχαριστώ~! Lol, what, τι είναι αυτό?
Mar 30 2012 16:18
Photo

xaxaxaxaxaxa!!! XD [URL="http://www.anime.gr/portal/"]Τσίμπα![/URL]
Mar 30 2012 16:16
Photo

Nicky → metalmusicmaniac

ομιτζι!μολις μπηκα μετα απο κατι μηνες και ειδα οτι μου ειχες γραψει στο προφ μου...ευχαριστω ^^ σορρυ που αργησα τοοοοοσο να απαντησω =]
Mar 30 2012 16:05
Photo

Anakin Skywalker → ekati13

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Το Barefoot Gen, η πρώτη ταινία, είναι αρκετά καλή όντως. Το άλλο δεν το έχω δει ακόμα... Είδες που όλοι είναι fan του Reinhard, του Reuenthal και του Oberstein αρκετοί; Βγάλε από avatar αυτόν τον παλιοwenli! :hahaha:[/SIZE][/FONT]
Mar 30 2012 15:54
Photo

Kalamaris → ekati13

Whoops.Sorry sorry:P Φαν του LOGH βλεπω ε?Και γω μια απ'τα ιδια αν και ομολογω πως ο αγαπημενος μου ειναι ο Reuntal. Αλλα και ο Yang θεος ειναι!!
Mar 30 2012 15:31
Photo

Ρε συ, το χω σβήσει το mail :3
Mar 30 2012 15:21
Photo

ekati13 → iristella

Οκ! Thanks!;)
Mar 30 2012 13:32