Community Status Updates
zade → digitaltracker
Καλώς.Όταν κατέβει και το δεις ,ενημέρωσέ με λίγο να ξέρω κι εγώ περί τίνος πρόκειται.
Feb 18 2010 02:13
digitaltracker → zade
[URL]http://www.gamato.info/details.php?id=5cea6eb28109c7beabe942b5df047d8cc59d84b1[/URL]
δεν εχει καλη ταχυτητα αυτη τη στιγμη... μπορει αργοτερα βεβαια να αυξηθει...
yoroshiku~~
Feb 18 2010 02:09
Mad_Hatter → Kenny
[QUOTE=zade]
Υο Seriously μου έδωσες καλή ιδέα! Κάνουμε ένα contest με δώρο ένα no-prize ;
Ποιός θα πει την κaλλυτερη "doing sth with Hinako" ατάκα;
[/QUOTE]
Butts in
Bringing the 1337th impact with Hinako.
Runs away
Feb 18 2010 02:08
Zoro → Mad_Hatter
Καλά για τον τύπο που δεν αναφέρουμε το όνομα κι ας είναι spoiler, αλλά το ξέρουν όλοι ποιος είναι πια (:P) ένα από τα ίδια, μου είχε αρέσει μόνο αρχικά αρχικά όταν πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά, τότε που ακόμη δεν είχαμε δει τι τούμπανα υπάρχουν, αλλά δεν ήμουν τόσο fan του κι εγώ πια.
[spoiler=One Piece manga]Η Robin ήθελα να έχει σωθεί, όπως και έγινε, αλλά το τωρινό θα το έκανε πολύ κλισέ αν επαναλαμβάνονταν και δεν θα μου άρεσε το ίδιο... να που μας την έκανε όμως, ένα chapter γεμάτο συγκίνηση... και το σημερινό γεμάτο πόρωση, αυτός είσαι, Oda-sensei!! :P
Και όπως είδες ακόμη, όχι μόνο δεν έχει δημιουργήσει κενά δύναμης (ευτυχώς δεν έγινε super saiyajin gear quatro ο Luffy, ήμουν κατά!) και ανύπαρκτα power ups, αλλά το σπάσιμο του unpsofable ολοένα και μικραίνει![/spoiler]Ναι στο anime κι εγώ το παρατήρησα, σαν το σχέδιο του Water 7-Enies Lobby δεν ξαναυπήρξε. :zetsubou: Ακόμα θαυμάζω πόσο καλά είχε γίνει στο κάψιμο της Merry... από τότε τσιγκουνεύτηκαν και ειδικά στο Shabondy πιάσανε πάτο, δεν βλέπονταν. Βέβαια την μπουνιά στον Tenryuubito την κάναν και πάλι πορωτική ευτυχώς. :P Τώρα τελευταία έφτιαξε κάπως τουλ.
Ε, που θα πάει, όπως το Itachi arc το πρόσεξαν πιο πολύ στο Naruto, τώρα και το Ace arc πρέπει να κάνουν κάτι αντίστοιχο, το καλό που τους θέλω!
Μπα, είμαι fan των μικρών names, οπότε ότι και να βάλω δεν θέλω να έχει πάνω από 4-6 γράμματα, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις (that name brought back many memories btw :rolleyes:).
Καλά, πόσο δίκιο είχε ο τυπάς που έφτιαξε αυτήν την pic btw, τώρα και η τελευταία αμφιβολία επιβεβαιώθηκε:[spoiler=One Piece/Naruto manga spoilers][IMG]http://i46.tinypic.com/b4z242.jpg[/IMG]
Getting ready to leave the series by being killed off!![/spoiler]
Feb 18 2010 01:59
Mad_Hatter → Zoro
One piece, worst addiction than drugs.Ποτε δε περιμενα πως θα διαβασω chapter σαν το 574 σε shounen...That was so fucking sad:Crying2::nanana:.
[SPOILER=one piece 574]
Και να φανταστεις οτι ουτε που τον συμπαθουσα τον Ace, και αν μου ελεγε κανεις οτι 8α πεθανει πριν κανα 2μηνο θα τον κοροιδευα........
[/SPOILER]
Προσευχομε στο ανιμε να μην τα κανουν σα τη μουρη του Blackbeard...Ειναι λιγο τσιγκουνηδες και τραβανε τα επισοδια, αλλα 2 σκηνες πρεπει να προσεζουν ολλες και ολλες, αυτη και το τελος του ID arc για να μας τρελανουν.May the force be with them.
Btw πως θα εκανες το name, gademitsu?:hahaha:
Feb 18 2010 01:23
Zoro → Mad_Hatter
Lost, half-dead and agonizing in a Luffy-like-condition! :nanana:
Άσε ρε πάνω που αυτές τις μέρες σκεφτόμουν αν έκανα καλά που ξεκίνησα το manga, μιας και το anime έχει ψιλοπάρει την κάτω βόλτα τελευταία (δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν πολυπάω το σκοτεινό κλίμα του Impel Down ή επειδή τα ξέρω όλα από το manga) και το ενδεχόμενο να το ξαναφήσω, αυτά τα τελευταία 2 chaps κάνανε κάθε τέτοια υπόθεση τελείως αδύνατη! :P Εύχομαι μόνο το anime σαν φτάσει σε αυτό το σημείο να ξεπεράσει και το manga! Δεν υπάρχει αυτό το κάψιμο, μετά λένε ότι το OP είναι για μικρούς...
Btw been a while mate, 2 μήνες+ είχαμε να τα πούμε... και μεγιές το νέο nick, μου 'χει περάσει και μένα η ιδέα να το αλλάξω κάποια στιγμή και πιθανώς θα το κάνω σαν βρω κάτι κατάλληλο.
ΥΓ: Και, σε περίπτωση που δεν το πέτυχες στο anime thread... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=4va8Up6zN2c[/URL]
Κάτι να μας πορώνει όσο περιμένουμε το επόμενο τεύχος! :P
Feb 18 2010 01:04
Constantine Tucker → godlike_efre
ha ti leei re? se vrika kai dw loipon lawl..epsaxna to email s kai egrapsa godlike efre sto google kai m evgale ayto ^ empeiria. cya sxoli
Feb 18 2010 00:52
Mad_Hatter → Zoro
[QUOTE=Zoro]Ποιος περιμένει 2 ή 3 βδομάδες τώρα... στα καλύτερα μας κόβει, god's test of patience... :if: :unlucky:[/QUOTE]
Where is the man with the strongest defence in the world now?
Feb 18 2010 00:51
Zoro → LNEnja
Αχά, τώρα μάλιστα! Αυτό συζητιέται (άλλωστε χαζεύω αρκετές φορές photos από cosplays στο DA και τελευταία και από τα ελληνικά parties, οπότε εδώ κάτι θα κάνω). :P
Αλλά σκεφτόμουν... και ας μου φανούν καλές/κακές τι διαφορά θα κάνει; Θα αφαιρέσεις καμία;
Έχε απλά υπόψιν ότι είμαι μέσα σε εξεταστική και για δύο βδομάδες ακόμη περίπου θα είμαι λιγάκι busy (αλλά ποτέ εντελώς... και τώρα εξεταστική υποτίθεται έχω και είδες που είμαι :P). Σαν ανεβούν και μπορέσω θα σου δώσω τα φώτα μου λοιπόν. :)
Feb 18 2010 00:32
amaya3 → Adventurer
Να πούμε 8 καλύτερα; Καμάρα γιατί δε θα είμαι σπίτι πιο πριν. Το Batmobile το αφήνω ασχολίαστο.
Feb 18 2010 00:21
Night Wizard Seal → Serestrum
Όκ. Απλά τα ρομπότ κάτι μου κάνουν στον εγκέφαλο:hahaha:. Και στο λέω με πολύ ήπια έννοια.
Δεν λέω ωραίο άβαταρ.
Feb 18 2010 00:13
Serestrum → Night Wizard Seal
Vash from Trigun Maximum για την ακριβεια.
/fanboy mode off
και δεν ειναι... μεχα... ειναι scifi.
Feb 18 2010 00:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed