Community Status Updates
ZeLiGa → avaton
Nice nice! ^^ Τώρα το μόνο που μένει είναι να τα βγάλει η anubis. xD
Feb 18 2010 12:42
ZeLiGa → GhostPrince
Μπας και ήσουν μαζί με έναν τύπο με μακριά μαλιά; Και αντί να πας για κρέπες πήγες για καφέ με κάτι άλλους τύπους; Γιατί έχω την εντύπωση πως σε ξέρω. :P
Feb 18 2010 12:41
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER]
Του sengoku ουτε και εμενα μου αρεσε, αλλα μπορει να εχει κρυφες ιδιοτητες, πχ τεραστια αμυνα κλπ.Ε δεν ειναι fleet admiral Για το τιποτα.
Καλα εγω δεν ειχα προβλημα με την συνεργασια των 3 admirals πεζει να ηταν καλυτερα και για αυτους να μην επιτηθενταν σε marco joz whitebeard Μαζι.
[/SPOILER]
Καλα για το Msn να το δω και να μην το πιστεψω:hahaha:.
Feb 18 2010 12:04
Hazuki → Kenny
ΦΑΚ ΓΕΑ, ΤΕΛΕΤΟΥΜΠΙΖΖ ΕΝΤ ΜΑΝ ΟΝ ΓΟΥΟΡ, ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣ ΙΖΖΖ ΝΑΟ ΚΟΜΠΛΙΤ :burningbe3:
Feb 18 2010 10:42
Kenny → Hazuki
THERE SHALL BE TELETUBBIES HEADBANGING TO JUDAS PRIEST AND MANOWAR. :roar:
OK τώρα; ΧD
Feb 18 2010 09:59
Kenny → Mad_Hatter
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Feb 18 2010 09:07
Kenny → zade
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Feb 18 2010 09:06
Yo! Master → Asaph
Ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά! Το θέμα είναι πιο πολύ ο ίδιος ο τζέρτζελος παρά οι υπογραφές στο κάτω-κάτω, αλλά από το τίποτα σε τέτοια κατάσταση...
Feb 18 2010 08:04
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Γενικώς ότι μάχη ξεκίνησε με shichibukai και λοιπούς ήταν θέμα λεπτών η διάρκειά της, σε αυτό το arc. Από τα λίγα που με πείραξαν ελαφρώς και μένα, αλλά νταξ ήδη κράτησε αρκετά το arc, αν καθόμασταν να αναλύουμε κάθε μάχη δεν θα είχαμε τέλος είναι η αλήθεια. Και btw όντως τον Akainu τον παρουσίασε τέλεια τουλ, μάθαμε όσα χρειαζόμασταν για τον τελευταίο και πιο bad ass της παρέας. :P
Επίσης ένα άλλο που με χάλασε ελαφρώς ήταν η cooperation των 3 admirals... θέλω να πω, σε κάτι τέτοιες φάσεις όπως τώρα ή όταν ελευθέρωναν των Ace δεν μας έδειξε τι κάναν όλοι τους... πχ τώρα αν πήγαιναν όλοι πάνω στον WB θα τον είχαν σίγουρα. ΟΚ, δεν λέω να γίνει αυτό, αλλά τουλ να μας έδειχνε πως τους κρατούσαν πίσω οι άλλοι. Meh, OK μικρό το κακό συγκριτικά με τα όσα είδαμε βέβαια :P.
Α, και Garp και Sengoku περίμενα λίγο καλύτερα, αλλά ΟΚ o Garp τουλ είχε λόγο που δεν πάλεψε full power, o Sengoku πάλι ψιλοlame φρούτο μου φάνηκε, ελπίζω στο μέλλον ή και τώρα με τον BB να δείξει τπτ άλλο.[/spoiler]Μμμμμσν όντως δεν είσαι ο πρώτος που μου λέει να μπω, αλλά έχω εξεταστική ακόμη δυστυχώς :( και ήδη μου πιάνει αρκετή ώρα το forum και κάνα επεισόδιο που βλέπω καθημερινά και έτσι το αποφεύγω αυτή την περίοδο. Προς το τέλος του μήνα όμως θα κάνω διάφορα guest appearances, υπομονή! :P
Feb 18 2010 02:36
digitaltracker → zade
Λογικα αυτο ειναι... γιατι ενα αλλο τορεντ που εχει λεει διαρκεια 161 λεπτα και αυτο λεει 178
Feb 18 2010 02:20
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=one piece manga]
Για αυτο με τρελενει το παρον ark, δεινει και συγκινηση και epicness.
Παντως εμενα περα απο τον WB σε αυτο το chapter μου εμεινε ο marco να μπαινει μπροστα στον Akainu.Damn epic.
Και ο whitebeard αλλο πραγμα.Ακομα και το pole πεταξε, screw weapons, real men fight with their hands!
Το μονο που μεχρι στιγμης μου κακοφαινετε ειναι οτι οι μαχες των sichibukai παραμεληθηκαν ελαχιστα, αλλα καταλαβαινω τον oda, να αναδειξει τον Akainu σε baddass villain ηθελε.
Και δεν ξερω αν πρεπει να ερθει ο dragon και να κλεψει τη δοξα του WB but oh well, in oda we trust
[/spoiler]
Κανα msn θα μπεις τελικα?:P
Τελιωσες με την εξεταστικη?
Feb 18 2010 02:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed