Community Status Updates
Night Wizard Seal → iristella
Ε μέχα.... Τα ξέρεις. Σιγά μην τον ήξερα και σαν όνομα.
Feb 18 2010 00:11
iristella → Night Wizard Seal
I think it is vash from trigun. And yeah propably he hasnt heard of you either. :P
Feb 18 2010 00:09
Serestrum → Night Wizard Seal
φυσικα και μου αρεσε. το θεωρω πραγματικο στολιδι. και? μπορω να το κοροιδευω μερες...
τεσπα. kneel, hooman.
Feb 18 2010 00:06
Night Wizard Seal → Serestrum
:hahaha::hahaha::hahaha:. Ντάξ με τάπωσες, υποκλίνομαι στην μεγαλειότητα σου.
:hihi2:.
[SPOILER]Έχεις δει και το άνιμε και λες τέτοια πράγματα; Αφου σου άρεσε το ξέρω :hihi2:. Μην προσπαθείς να το κρύξεις.[/SPOILER]
Feb 18 2010 00:03
Serestrum → Night Wizard Seal
αυτη η μανια με τα bakeneko τι νομιζες? κτηνοβατης... gay κτηνοβατης... τελειο το αβαταρ σου !!!!
Feb 18 2010 00:01
Night Wizard Seal → iristella
Nevermind. Εγώ μίλησα εκφράσου ελεύθερα. Ο τύπος τους Σέρε πίος είναι; Δεν τον ξέρω(αν και πιστεύω είναι αμοιβαία τα αισθήματα:P.)
Feb 18 2010 00:00
Night Wizard Seal → Serestrum
Με γεια του με χαρά του.:P. Τουλάχιστον βλέπεται. Οπότε δεν πάει να είναι και νεκρόφιλος,
You see him.
Feb 17 2010 23:59
Erisadesu → miko-chin
εμένα μου αρέσει γυμνός και στο κρεβάτι μου....
[url]http://milkteazoo.wordpress.com/2008/11/16/hiroki-narimiya-milk-photobook/[/url]
περίμενες καλύτερη απάντηση;
Feb 17 2010 23:58
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Ναι, το διαπιστωσα. Καλα ρε γομαρι ορθιο κατσε λιγο μαζι μας αφου εχεις κενο. Εχω κανει και μερικα καινουρια "σκιτσα" (μουτζουρες ειναι αλλα τεσπα). Ηθελα να κανω και [spoiler] τον Ace νεκρο [/spoiler] αλλα ξεχασα το τετραδιο στο σχολειο, κατω απο το θρανιο....(Τωρα που το σκεφτομαι αυτο το τετραδιο ητν για τα αγγλικα και δεν πηρα ποτε αλλο..........)
Feb 17 2010 23:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed