Community Status Updates
VampireGirlization → GhostPrince
ωραια.......!!!
εκτος απο το death note πιο αλλο anime εχεις δει??
Feb 18 2010 16:03
VampireGirlization → Zoro
ναι νταξει.......εχουν υποθεση....αλλα τα επεισοδια ειναι παρα πολλα.......δεν θα μπορουσα να τα δω.......ο λογος??επειδη θελω και το anime να εχει μεσα romance....χωρις romance.......δεν!!!
αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις....
Feb 18 2010 16:03
Robin-Chwan → Zoro
Yay!!!! Περιμενω με αγωνια!!!!!!!!!! Ποιον θα κααααααανεις????????
Feb 18 2010 15:49
Night Wizard Seal → Tomodachi2
Respect και Συγχαρητήρια για το 3kyu δίπλωμα. Και εις ανώτερα :)
Feb 18 2010 14:43
GhostPrince → ZeLiGa
dn 8imamai to name s gmt....αλα νομιζω 8ιμη8ηκα φατσα XD tespa ti n pw.....:unlucky:
Feb 18 2010 14:34
Tenshi → Left64Vegeta
Ελα Λευτερη τι κανεις?
Θελω σε παρακαλω πολυ αν ξερεις να με βοηθησεις σχετικα με Java Gaming!!
Θα το εκτιμουσα παρα πολυ!!
Feb 18 2010 14:28
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Οχ... Είναι ζόρικη σχολή :)
Εγώ ελπίζω να πάω στο τμήμα Ασιατικών. Μακάρι να γίνει.
Αλλιώς κοιτάω από ιστορία μεριά και ακόμα ψάχνω :)
Feb 18 2010 14:28
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Επίσης από Kuma, ξέχασα να σου πω, περίμενα πολύ περισσότερα... Boa είδαμε αρκετά, Mihawk επίσης, Dofla πιο λίγο, αλλά έκανε τρομερό διάλογο τουλ και διάφορες μάχες, Moria είδαμε να τις τρώει οπότε αρκεί :P, αλλά αυτόν (Kuma) τον είδαμε μόνο κάτι beams να πετάει και να τις τρώει από Iva, ενώ θα μπορούσε να έχει εξαφανίσει το μισό πλήρωμα του εχθρού! Βέβαια βάλαν και τα Pacifistas τουλ (που τελευταία μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν), αλλά από τότε που τον κάναν full μηχανή σαν να έχασε το ύφος που μας είχε δείξει στο thriller bark... εύχομαι μόνο να το καλύψει ο Oda πιο κει με το παρελθόν του, όπως και του Croco. :(
Επίσης, άλλα 2 που με καίνε και θα τα πω και στο thread είναι αν σώσαν το πτώμα του Ace τελικά (το 'δαμε να το παίρνει κανείς ή ο Jimbei, πριν κάνει τον σεισμό ο WB; Γιατί δεν νομίζω πως θα το άφηναν εκεί) και τι απέγινε ο Magellan, μιας και τώρα πια που ο BB ήξερε τι δυνάμεις έχει και αφού μπόρεσε να φτάσει στο Level 6 δεν θα το 'χα σε πολύ να τον καθάρισε/αν. Anw θα δείξει. :P[/spoiler]Θα το δεεεεις... και την προηγούμενη μέρα φρόντισε να εφοδιαστείς με μπόλικα ψωμιά. :P
Feb 18 2010 14:25
Zoro → Robin-Chwan
Btw, επειδή από αύριο πιθανώς θα έχω ακόμη λιγότερο χρόνο απ' αυτές τις μέρες για να μπαίνω (άλλωστε έχουμε break στο OP, οπότε όχι τόσοι λόγοι για να δίνω παρουσία :P), προετοιμάσου τον άλλο μήνα για σετάκι μπόμπα. I put my everything into it.
Όχι τόσο για την sig (που κι αυτή καλή είναι), αλλά πιο πολύ για το ava... που, αν δεν είναι το πιο όμορφο οπτικά απ' όσα έχω βάλει ως τώρα, θα είναι σε "περιεχόμενο"... wait 'n' see. :rolleyes:
Feb 18 2010 14:05
Azathoth
→
Seraphimon-T.K.
You are back >_> but you lost your color :O like saruman >_> how are you mate? :O
Feb 18 2010 14:03
GhostPrince → ZeLiGa
Ναι...=) και νομιζω 8ιμη8ηκα ποιος ισε.....:hiding_something:
Feb 18 2010 13:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed