Community Status Updates
Black Kaiser
→
Azathoth
Ναι, έχουμε κιόλας. Δεν χάσαμε καιρό όπως βλέπεις. Κάποιοι μάλιστα αποφάσισαν και το επόμενο cosplay που θα κάνουμε !
Feb 24 2010 22:19
Night Wizard Seal
→
Azathoth
Ξες είναι από τις μουσικές που αν τις ακούσω δεν θα θέλω να τις αλλάξω, δεν έχω κάποια προτίμηση, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με χαλάει. Άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν μου αρέσουν τα πάρα πολύ "άθλια φωνή". Υπάρχουν και κάποια που μου αρέσουν.
Feb 24 2010 22:15
kantoros → Vampire Princess
α, τοτε μονο στα οικονομικα ισως τους βαζουν.
εγω μηχανολογων μηχανικων θελω αλλα ειναι πολλα τα μορια και δεν το βλεπω
Feb 24 2010 21:45
sas → VampireGirlization
γεια!! σορρυ για την καθυστερηση...ναι...απο το vk ειναι!!! :)
Feb 24 2010 21:01
Stefi-chan → GhostPrince
Konban wa~ ^^ Ααα, τα ίδια, τρέχουμε και ψάχνουμε bishonen για το επόμενο group cosplay :P Εσύ τι κάνεις, τι νέα?
Feb 24 2010 20:05
nancy_neko → Night Wizard Seal
nai re...alla da3i,oxi k para para poly...:P teleftea exw psilokaei me blind guardian k nightwish (oso itan i tarja) kai akuw ligotero jmetal XD
Feb 24 2010 19:23
-Aoshi- → Erisadesu
Yo! Ξανθη ειμαι ρε συ, υπηρετω φανταρακι! Πιθανοτατα να ερθω 4-14 Μαρτιου αν και δεν το κοβω να μου εγκρινει την αδεια.
Feb 24 2010 19:22
zade → Cougar
[url]http://torrents.fansubtorrents.com/index.php5?group=Gray_Phantom&filename=/BLUE%20GENDER.torrent&r=1[/url]
Ayto einai to torrent .Tha seedaro ego ,opote logika den tha exeis provlima taxititas.Αν πιάνεις λιγότερο από 40 kbps μάλλον ανεβάζω και κάτι άλλο.Απλά ενημέρωσέ με
Feb 24 2010 18:50
TotalOblivion → Zoro
Lol... Πολύ καλό vid για ερασιτέχνες (Νομίζω πως είναι ερασιτέχνες:P). Vol. 18 πλέον^^. O Zodd πήρε επικούς πούλους από το White Hawk. Να δώ τώρα τί θα γίνει με την Casca. Αν και έχω την αίσθηση πως αίσιο δεν θα είναι το τέλος...
Feb 24 2010 18:41
Black Kaiser
→
Azathoth
Καλά τότε, στο επόμενο cosplay που θα κάνω να κανονίσω να μην φοράω κάτι που θα κρύβει το πρόσωπο σε περίπτωση που με συναντήσεις randomly κάπου-κάποτε στην μικρή πόλη της Αθήνας :P
Feb 24 2010 18:00
Black Kaiser → iristella
Whoops, sorry για την απουσία spoiler tag έχεις δίκιο αλλά ειλικρινά πιστεύω πως όποιος μπάινει Τετάρτες στα thread των "μεγάλων" manga μάλλον μπαίνει για να δει spoilers ;)
Feb 24 2010 17:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed