Community Status Updates
Nightmare_nick → iristella
Οσο προχωραει το story ολο και περισσοτερο!!! :@ ... Αλλα o Kyoraku ...^.^
Feb 25 2010 03:43
iristella → Nightmare_nick
[QUOTE=Nightmare_nick;371515]Ichigo!! ICHIGO!!! ICHIGOOO!!!!!!!! Ψωφα που να παρει o shinigami!!! ΨΩΦΑ ΠΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!
[SPOILER]Η μεγαλητερη ξενερα που εχω φαει ποτε απο manga ειναι στη μαχη με τον Ulluqiora!! Τον απεθαντο ομως, ετσι??[/SPOILER][/QUOTE]
Έχω την υποψία ότι μπορεί και να αντιπαθείς τον ichigo. Χωρίς να είμαι σίγουρη πάντα. :P
Feb 25 2010 03:13
iristella → Angelcross
Nαι έχει απίστευτο σχέδιο και πάρα πολύ καλή πλοκή και υπόθεση. Παρά τον ελαφρώς action based προσανατολισμό του και τις πινελιές fanservice έχει έξυπνο χιούμορ με ενίοτε αυτοσαρκαστική διάθεση και αφήνει μπόλικη τροφή για σκέψη.
Feb 25 2010 01:14
Angelcross → iristella
και απο εδω ολα καλα ,βλεπω διαβαζεις και το Wolf Guy ,ειναι φανταστικο manga
Feb 25 2010 01:12
iristella → Shihama-ru
Thanks για τις προτάσεις θα τις τσεκάρω. Να δω πότε θα τα προλάβω όλα βέβαια γιατί οι 24 ώρες τις ημέρας ξαφνικά μου φαίνονται πολύ λίγες. T_T
Feb 25 2010 00:29
Shihama-ru → iristella
Ναι το σχεδιο τους ειναι οντως άψογο,στα περισσότερα.Από K-drama δν εχω δει πολλά, εχω δεί το Coffee Prince(αρκετά καλό),το Iris (ωραίο,μου θύμιζε λίγο Alias) kai καποια επεισόδια από το Bittersweet Life αυτά.Συνήθως βλέπω K-movies,εχουν πολύ καλες ταινίες(πολύ καλύτερες και πιο ενδιαφέρων από τις ιαπωνικές κατά την γνωμη μου) κι δράσης και romance comedy.Με τις κοινωνικο-δραματικές τους εγώ προσωπικά ψιλογελάω,γιατι το παρακάνουν λιγο με το δράμα,αλλά είναι οπτικά άρτιες κ αυτές.Ξερω οτι έχουν και καλά θριλερ αλλά δν βλέπω τέτοια...
Feb 25 2010 00:22
Black Kaiser
→
Azathoth
Εντάξει, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν λένε. Εξάλλου αποκλείεται να αρέσει στον πολύ κόσμο χωρίς λόγο. Γούστα είναι αυτά όμως. Εγώ το είχα ξεκινήσει και βαρέθηκα στην αρχή ακόμα. Αλλα τι να κάνεις.
Feb 25 2010 00:18
Black Kaiser
→
Azathoth
Ναι για το OP. Εγώ βέβαια δεν το διαβάζω (το σχέδιο is burning my eyes) αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε.
Feb 25 2010 00:13
iristella → Shihama-ru
Χμμ will check "the one" out. Μέχρι στιγμής με τα manhwas είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν ξέρω αν είναι επειδή χαζεύω το τέλειο στήσιμο τους και επειδή απλά λατρεύω το πως σχεδιάζουνε αλλά τους έχω τρελή αδυναμία. Από live action μέχρι στιγμής μόνο το dorama "Coffee Prince" βλέπω και έχω γίνει fan. Ετοιμάζομαι και για hana yori dango. :3
Feb 25 2010 00:12
Shihama-ru → iristella
Μια από τα ίδια,μετά από λίγο με πιάνει μια βαρεμάρα με τα anime κ τελικά καταλήγω να μην τα τελιώνω ποτέ ή να διαβάζω το manga για να δω τι γίνεται παρακάτω.Από κινέζικα μόνο το The One έχω διαβάσει(μπορεί κ κανα άλλο αλλα δν θα το ηξερα) αλλά είναι ongoing και βγαίνουν 19 σελίδες κάθε μήνα το πολύ, άστα να πάνε.... Από manhwas όσα εχω διαβάσει κάποια μου άρεσαν πάρα πολύ,αλλά στα περισσότερα δν μου άρεσε η υπερβολικά αργη εξελιξη που έχουν, και το ξύλο σε ακυρες φάσεις(γενικά το εχουν πολύ αυτό με τις πολεμικές τεχνες και τις gangs οι κορεάτες) 2 στοιχεία που τα συναντάς και στις ταινίες τους (αν έχεις δει).
Feb 25 2010 00:08
iristella → VampireGirlization
Well τώρα τελευταία το έχω γυρίσει πιο πολύ στα manga αλλά γενικά από anime είμαι ανοιχτή στα πάντα. Action comedy horror δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλή η σειρά/ταινία.
Feb 24 2010 23:59
ZeLiGa → Zoro
Έχω φτάσει στα τελευταία επεισόδια του one piece πριν καν dropάρω το ναρούτο. :P Πλέον είμαι στο 438(πρέπει να είμαι 1-2 επεισόδια πίσω). Σε γενικές γραμμές, αρκετά καλό μου φαίνεται για μεγάλο σόνεν και είναι το μόνο από τα τρία μεγάλα που δεν έχει φάει ποτέ drop. Πάντως βλέπω μόνο το anime, με καλύπτει μέχρι τώρα.
Feb 24 2010 23:57
Shihama-ru → amaya3
*inner thoughts:"ωχ με πιάσανε, ρε γαμ.....:sigh2:*
Sorry Onee-sama δν θα ξανακάνω τπτ κρυφά από σένα!!!Ορκιζομαι.....:hiding_something:
Feb 24 2010 23:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed