Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Shihama-ru

Τell me about it. Και εμένα με έχει πιάσει λύσσα με τα manga. >_< Bγαίνουν πιο εύκολα από άποψη χρόνου και τις περισσότερες φορές η εκδοχή τους είναι καλύτερη από την animated. Ασε άσε. Mangas , manhwas και σε λίγο θα πιάσω και τα κινέζικα μου φαίνεται. >_< Δεν είμαι καλά... Τ_Τ Το Mononoke θα το λατρέψεις είμαι σίγουρη. Btw mononoke arc έχει και το Ayakashi Japanese Horror στο τρίτο arc του οποίου ουσιαστικά spin off είναι και η σειρά.
Feb 24 2010 23:53
Photo

Shihama-ru → iristella

ουφ,οκ ,παλι καλά!!Εγώ πάλι λόγω ελειψης χρόνου δν βλέπω anime( για την ώρα),μόνο το Mononoke σκοπεύω να δω που μου πρότεινες.Σπαταλώ όλο τον ελεύθερο χρόνο μου (και μη) σε manga τωρα πια.......
Feb 24 2010 23:46
Photo

amaya3 → Shihama-ru

[Onee-sama is watching you] Για το σχέδιο του TCP συμφωνώ, μην ανησυχείς, δεν απειλείται η ζωή σου!:P Iri-chan, πιστεύω θα σου αρέσει πολύ και το SB και το TCP! Come join us~ Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα: [QUOTE]So many animus and mangus so little time T_T[/QUOTE] SO true >_<
Feb 24 2010 23:42
Photo

iristella → Shihama-ru

Ιt s ok i dont mind! Το είχα ακούσει ήδη και ούτως ή άλλως δεν με πολυενοχλούν τα spoilers. :3
Feb 24 2010 23:41
Photo

Shihama-ru → iristella

ax συγνωμη! sorry gia to spoiler,τωρα το κατάλαβα!!Είμαι εντελως κουκουρούκου.......:nod:
Feb 24 2010 23:37
Photo

iristella → Shihama-ru

Δεν έχω προλάβει..... So many animus and mangus so little time T_T. Νταξει το romance δεν με πειράζιε και τόσο αν δεν εξελίσσεται γρήγορα, αρκεί σαν σύνολο πλοκής να είναι καλό.
Feb 24 2010 23:36
Photo

Shihama-ru → iristella

Πλάκα κανεις?Δεν διαβάζεις Skip Beat?Τρέχα! Ξεκίνα καλύτερα με αυτό , έχει κ καλυτερο σχέδιο ,ενω το TCP πολλές φορές δν παλεύεται [SIZE=1]( σσσςςς,αυτο μεταξυ μας, γιατι θα με σκοτώσει η amaya3 αν το μαθει :hahaha:)[/SIZE].Βέβαια η εξέλιξη του romance πάει με ταχυτητα χελώνας [SPOILER](8 χρόνια,153 chapters ένα φιλί δν έχει πέσει!) [/SPOILER] αλλά γελάς πάρα πολύ!!
Feb 24 2010 23:30
Photo

amaya3 → Shihama-ru

^^ *nods* Yup, I'm the culprit~ Ω ναι, το έχω δει ως αποστολή μου να προμοτάρω το TCP XDD Είναι πολύ underrated πάντως and it definitely needs more love! Σε πολύ ωραίο σημείο είσαι! Και τα καλύτερα έρχονται:wooi2: Γενικά όσο προχωράει όλο και καλυτερεύει η σειρά imo. Εγώ ήθελα να τους ψηφίσω όλους αλλά τελικά διάλεξα τους πιο αγαπημένους-τους περισσότερους δηλαδή!
Feb 24 2010 23:23
Photo

iristella → Shihama-ru

Thankies! Ναι με έπιασε λίγο το λογοτεχνικό-μεταφορικό μου αλλά μου άρεσε το topic της συζήτησης. Και θέλω πολύ να πιάσω και το Akumetsu του ίδιου που είναι ακόμη καλύτερο. Και ναι το Tokyo Crazy Paradise το βλεφαρίζω εδώ και πολύ καιρό. Και σήμερα που μου είπε η amaya για το poll το θυμήθηκα γιατί με τόσα στα plan to read το είχα ξεχάσει. (και μόλις θυμήθηκα ότι έχω και το skip beat) T_T
Feb 24 2010 23:22
Photo

Robin-Chwan → croco~boy

Κι αλλος Loki fan!!! Ελα να μαζευομαστε!! (Να πω μονο, αν δεν το καταλαβες, οτι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στo FT ειναι ο Loki!)
Feb 24 2010 23:17
Photo

Shihama-ru → amaya3

Πολυ ωραία η ιδεά για την poll :clap:! Υποθέτω ότι είσαι ο [I]ιθύνων νους ε?Μια κ έχεις αναλάβει το promotion [/I][I]της σειράς![/I][I] :hahaha: Επειδή δν το έχω τελειώσει,δν θα ψηφίσω ακόμα αλλά οσονούπω θα γίνει κ αυτό (ειμαι στο 8vol) [/I]
Feb 24 2010 23:15
Photo

AzathothNight Wizard Seal

ke pali den mou ipes sigrotimata re! thelo na do an ise dikos mu :O pes pes pes pes :D
Feb 24 2010 23:12
Photo

Shihama-ru → iristella

Μπράβο Iri-san,πες στα, συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφεις για Akira, shcool counsil ,εγκληματικάτητα κτλ και αυτό με τον καμβά &την μουτζούρα.... έσπερνε:hahaha: Πήρε το μάτι μου οτι θα ξεκινήσεις TCP? Join the club!!!Πριν λίγες μέρες το ξαναξεκίνησα και ειμαι αποφασισμένη να το τελευώσω αυτή την φορά!
Feb 24 2010 23:11
Photo

jun → miko-chin

hi! :D ποιο λες? μπορει να μην το εχω ακουσει. ποιος ειναι αυτος στο avatar souu? apo big bang?η' ασχετα λεω XD big bang <333 αλλα εμενα δεν ειναι ο fav μου ο T.O.P ειναι [COLOR=indigo]G-Dragon[/COLOR][COLOR=indigo]+ [COLOR=#330066]Seungri :P[/COLOR][/COLOR]
Feb 24 2010 22:43
Photo

Zoro → TotalOblivion

Ποτέ δεν είναι (αίσιο το τέλος) στο Berserk. Γι' αυτό το αγαπάμε. :P (ναι btw, fan made είναι το video, από Ιταλούς)
Feb 24 2010 22:30