Community Status Updates
iristella → Six Winged Angel
[quote]edit: damn NWS xD έχεις βάλει αυτό το σετάκι ava/signa και σε μπέρδεψα αρχικά με την Iristella ;p [/quote]
I has kanda nao. T_T Τόσο πολύ με έχετε συνδέσει με τον Medicine Seller? XD
Feb 25 2010 15:36
Azathoth
→
Night Wizard Seal
a nai, katevase ke to eld apo enslaved, oi enslaved ine to anotato sigrotima malon ke sto eld iparxi to 793 slaget om lindisfarne pu ksexilizi apo gnisiotita ke porosi (16 min song beats even iced earths dante's inferno)
Feb 25 2010 15:33
Azathoth
→
Night Wizard Seal
you are my man :D isengard les, vlepis to avatar mou? :P eksofilo apo isengard, mmm katevase to Nordavind apo storm, tragudai o fenris o opios ine oi isengard :P ke meta pes mou apopsi na su po ke ala
Feb 25 2010 15:32
Robin-Chwan → croco~boy
Καλη ιδεα! Να κανουμε και group. Πλακα πλακα ξερω πολλους που τους αρεσει ο Loki. Οχι οτι τους αδικω... ;Ρ Και να φανταστεις δεν ειναι καν Λεον και μου αρεσει τοσο πολυ!! (Ζυγος με Αιγωκαιρο ειμαι και δεν εχει δειξει κανενα απο τα 2 Τ_Τ)
Thnx for the rec. btw!
ΥΓ: Αμα θες να κανεις καποτε set Loki πες να σου δωσω μερικες εικονες. Αμα θες μπορεις να παρεις και το δικο μου παλιο set Loki ^^
Feb 25 2010 14:42
Zoro → ZeLiGa
Αυτά είναι, όχι επειδή ακούω συνεχώς πόσα άτομα δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν γιατί έχει παιδικό/άσχημο σχέδιο ή γιατί τα πρώτα 100 eps (πάνω κάτω) είναι πολύ "αργά" (και τρώει drop) από άποψη πλοκής. Κι εγώ σε κάποιο σημείο ήθελα να το dropαρω τότε, αλλά τελικά άντεξα και όντως βελτιώθηκε ευτυχώς.
Αν δεν σου δημιουργείται περιέργεια να δεις τι γίνεται παρακάτω στο manga καλά είσαι, εγώ δεν κρατήθηκα και το ξεκίνησα... ετοιμάσου, πιο κει περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές. :P
Feb 25 2010 14:36
nancy_neko → Night Wizard Seal
xaxaxaxa ise megalh leei :P dx,eliwsa :P
nai nai t 3rw...8elw n katevasw k tin diskografia ap demons and wizards k ap iced earth...alla vrmai....:P
vck molis teleiwse i e3etastikh m,k ime s fash,ktlveneis....den-kanw-tpta-apolytws XD
Feb 25 2010 13:45
GhostPrince → Stefi-chan
καλα.....εγω cosplay...το βλεπω να χαναρομε το καλοκαιρι...(αν γινει τπτ) XD αν και σε 1 cosplay exw paei mono :P
& τπτ το σπουδεο...εδω ....diabazw ligo berserk XD .....psaxnw g kn kalo anime....mipos εχεις τπτ να μ προτινεις? XD
Feb 25 2010 13:41
croco~boy → Robin-Chwan
Indeed ο λοκι ειναι απιστευτος απο ολες τις αποψεις(στυλ, ομορφια, funny κ.α). Σε λιγο φαν club θα κανουμε χαχα! Tc.
Feb 25 2010 12:38
Tenshi → Tomodachi2
Σορυ που αργησα να απαντησω, απλα εχω πολυ δουλεια.
Εδω μπορει να ριξει μια ματια και να διαβασει καποια πραγματα, νομιζω πως λεει κατι. Ειναι πολυ εγκυρη σελιδα, ( δεν σου δινω καποια που απλα πατας στο google "στειρωση γατας" ). Ειναι βεβαια στα αγγλικα, ελπιζω να του κανει.
[URL]https://www.bsava.com/membersarea/multievents/layout5.asp[/URL]
Αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να με ρωτησεις! :)
[B](edit)[/B] Εχω την εντυπωση πως απευθυνεται αποκλειστικα σε κτηνιατρους, αλλα παιζει να βρει κατι.
Θα βρω και καποιες αλλες σελιδες, απλα θα πρεπει να ψαξω τα bookmarks μου.
Feb 25 2010 12:02
Black Kaiser
→
Azathoth
Και στην ελληνική τηλεόραση το είχε θυμάμαι ("Καπετάνιος Ντρέηκ !!??") αλλά δεν το έβλεπα. Μου φαινόταν πολύ παιδικό ρε γμτ.
Ναι, μόλις είδα τι πόσταρες στο Bleach. Θρυλικές στιγμές για το manga λεμε να υπάρχει ένα chapter για το οποίο δεν υπαρχεί κανένα κακό να πεις. Άντε σε 200 chapters πάλι :P
Feb 25 2010 12:01
The Tragic Prince → Phantom Duck
Axx κάτι τέτοια με κάνουν και αναπολώ τις παλιές καλές Κομιξ εποχές...
Feb 25 2010 05:44
Tomodachi2
Στις 20/03 δεν θα ειναι αποκλειστικα cosplay όπως ειναι αλλες φορες. Μην τους μαζεψεις για cosplay και εισαστε μονοι σας και ξενερωσετε. Δες εδω [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8261"]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8261 [/URL]
τι ακριβως θα υπαρχει και καλυτερα προετοιμασου για το καραοκε στο οποιο θα μαι και γω
Feb 25 2010 04:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed