Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Kon_Okami

Χαχαχαχα! Μ'αρέσει που το θέτεις στα πλαίσια της ανακάλυψης!! Kissu!!!
Feb 25 2010 18:03
Photo

Cassiel → Kenny

Thanks:).Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές έχω σκεφτεί να παρατήσω 1-2 από αυτά από την υπερβολική κούραση και χρόνο που απαιτούν.Τουλάχιστον των games σίγα σιγά θα ηρεμεί μιας και στις 3 μεγάλες δεν βγαίνουν τόσα ενώ τα φορητά θα αρχίσουν από τέλος του χρόνου και μετά να έχουν λιγότερο πράγμα μιας και φέτος θα βγουν οι διάδοχοι τους με βάση πληροφορίες.Όσο για το θέμα των cosplays,αυτό με χωρίζει πανμέγιστα και μπορεί στο μελλον να βρω μια καλύτερη λύση από την παρούσα.Πάντως αυτό δεν θα το σταματήσω.Το ίδιο και την λίστα με όλα τα anime & manga.Εκείνο καμιά μέρα να μου πέρνει μόνο να αναβαθμίσω οπότε δνε με ζωρίζει τόσο.
Feb 25 2010 17:42
Photo

miko-chin → jun

στο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=MCPFvY4ZbLM"]Try to copy me[/URL] αναφέρομαι.Είναι τέλειο!λατρεύω τα φωνητικά της CL.Ναι ο T.O.P είναι!Το μπουμπούκι μου!Του χω μεγάλη αδυναμία!Τον G-dragon τον πάω απίστευτα.Έχω πολλά κοινά χαρακτηριστικά μαζί του.Τον Seungri και τους άλλους δύο δε τους συμπαθώ πάρα πολύ.Από 2ne1 ποια είναι η αγαπημένη σου?
Feb 25 2010 17:41
Photo

a2a → Night Wizard Seal

H ταινία των Yajima Biyoushitsu. Είναι σατυρικό μουσικό γκρουπ project του τρισμέγιστου DJ OZMA. Είναι μαζί με τους Tunnels, κάνουν crossdressing ως μια αμερικανική οικογένεια και τραγουδάνε. Βγαίνει 29 Απριλίου στους κινηματογράφους. Έκανα κάτι χαρές όταν ανακοινώθηκε γιατί είμαι μεγάλη φαν. :3
Feb 25 2010 17:37
Photo

Seraphimon-T.K. → Robin-Chwan

Ασε μεγαλο δράμα σε λεω... :Ρ Ελπιζω να τη δουμε συντομα, αν και αμφιβάλλω :(
Feb 25 2010 17:32
Photo

Seraphimon-T.K. → Azathoth

Who are you again? αλλαξες nickname? XD
Feb 25 2010 17:30
Photo

Seraphimon-T.K. → Namida

A nai? den to iksera xD
Feb 25 2010 17:29
Photo

Robin-Chwan → croco~boy

Nαιιιιι!!!!! O Luffy τα σπαει!!! Θα ψαξω πολυ να το βρω στα Ιαπωνικα αλλιως θα αρκεστω στα Αγγλικα. Σαν τα Digimon.....
Feb 25 2010 17:27
Photo

Kon_Okami → QueenofHearts

Quote: "Θέτω ερώτημα για τις επόμενες συνάξεις. [FONT=Georgia][I][COLOR=Purple][SIZE=4] HOST CLUB πότε θα οργανωθεί;[/SIZE][/COLOR][/I][/FONT]" Couldn't hold back...όταν ανακαλυφθούν τα πρώτα otaku bishonen στα ελληνικά εδάφη??? Όχι τίποτα άλλο αλλά η ενοικίαση bishonen από βεστιάρια κοστίζει *naughty giggle* Kissu my queen ^.^
Feb 25 2010 17:27
Photo

Night Wizard Seal → a2a

Αυτό που έβαλες στο Ιαπωνικό κινηματογράφο τι ήταν;;;;;;;;; Πολύ λολ μου φάνηκε ;
Feb 25 2010 17:18
Photo

croco~boy → Robin-Chwan

Νε το αβαταρ σου τα σπαει, γενικα ο λυφφυ τα σπαει! Επισης για το DBK σου το προτεινω ανεπιφυλακτα αλλα μακαρι να το βρεις με Jap dub....αλλα χλωμο γτ ολα τα σιτε το αντικατεστησαν με αγγλικα >.>!
Feb 25 2010 17:15
Photo

Robin-Chwan → croco~boy

Κι εγω βλεπω πολλα. Να μερικα απο τα αγαπημενα μου: One Piece (Παντα 1ο!! Τι λες και για το ava μου?) Fairy Tail Bleach Naruto Tengen Toppa Gurren Lagann FullMetal Alchemist & Brotherhood 20th & 21st Century Boys Air Gear Death Note etc. etc. etc. (Ναι, βασικα βαριεμαι να γραφω ;Ρ) Παντως αμα δεν εχεις δει/διαβασει κανενα απο τα παραπανω στα προτεινω ολα ανεπιφυλακτα!!! Τωρα σκεφτομαι να αρχισω DBZ γιατι δεν το χω δει ακομα και ειναι ενα μεγαλο κενο πιστευω! Also, εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λιστα με anime που [B]θα[/B] δω αν και τωρα κανω διαλλειμα λογο διαγωνισματων...
Feb 25 2010 17:09
Photo

croco~boy → Robin-Chwan

Βλεπω OP(πολυ φανατικα κ αν κρινω απο την siggie σου εισαι κ εσυ φαν :D) FMΑ, Fairy tail, naruto, Bleach και αλλα πολλα! Εβλεπα επισης asura cryin...κριμα που τελειωσε κ αλλες διαχρονικες σειρες οπως DN, DB και αλλα πολλα!! εσυ?
Feb 25 2010 17:00
Photo

croco~boy → Robin-Chwan

Kawwaiiiiiiiii!! Ολες ειναι τελειες...Domo~arigato Hinata~san!
Feb 25 2010 16:57
Photo

Robin-Chwan → croco~boy

Τιποτα μωρε, σιγα.... Τι αλλα anime βλεπεις?
Feb 25 2010 16:56