Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Glaurung

Μια χαρα ειμαι παλικαρι μου. Με την εξεταστικη ολα τελεια, τα περασα ολα, και το καλοκαιρι πτυχιο!! Επιτελους!!!!! Τωρα δουλευω στην χειρουργικη κλινικη του Α.Π.Θ. στο τμημα των εξωτικων και αγριων ζωων. Ολα πανε παρα πολυ καλα, ριχνω βεβαια καθε μερα απειρο διαβασμα, αλλα τι να κανουμε, ειναι αυτο που μας αρεσει!! ;) Εσυ πως εισαι? τι κανεις?
Feb 25 2010 20:51
Photo

iristella → Angelcross

Το έχω κατα νού να το ξεκινήσω αυτό. Βρίσκεται ήδη κατεβασμένο στο σκληρό μου και το βάζω στο πρόγραμμα με το που τελειώσω κάποια που διαβάζω atm. Σε ένα παιδί που το πρότεινα πάντως μου λέει ότι τα σπάει.
Feb 25 2010 20:39
Photo

Glaurung → Tenshi

Αν και δεν πείρα χαμπάρι πότε άλλαξε κάτι , ξαφνικά σε είδα να μου κάνεις request .:P Πως είσαι , τελείωσες με την εξεταστική ;
Feb 25 2010 20:18
Photo

Tenshi → Glaurung

oooo yeah!!! ;) :D
Feb 25 2010 20:10
Photo

Nighteyes → crazyBoyMangaFun

Αν μπεις στα site από τα links που έγραψα στο ποστ, θα βρεις ότι σειρά θες. Από κει και πέρα Bleach στα Ελληνικά έχουν βγάλει κάποια επεισόδια οι [URL="http://www.animeclipse.com/index.php"]animeclipse[/URL].
Feb 25 2010 19:33
Photo

shinigami94 → Night Wizard Seal

Ευχαριστώ για το friend request:)
Feb 25 2010 19:18
Photo

crazyBoyMangaFun → Nighteyes

thanks για τα link τοθ one piece μπορείς να μου στιλεις και κανα link για bleach?
Feb 25 2010 19:14
Photo

Glaurung → Tenshi

Πάλι φίλοι , ουιιιιιιιιι ! :joyful:
Feb 25 2010 18:57
Photo

croco~boy → Scorpion

Arigato and tc :P
Feb 25 2010 18:57
Photo

Angelcross → VampireGirlization

μια χαρα και εγω ,βλεπω εισαι φαν του vampire knight κιολας
Feb 25 2010 18:19
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Μπα, εγώ είμαι αισιόδοξος τύπος. Πιστεύω πως τα επόμενα chapters θα είναι το ίδιο καταπληκτικά. Τι στο δίαβολο, μάχη Yamamoto vs Aizen είναι αυτή, δεν μπορεί να την κάνει χάλια !
Feb 25 2010 18:19
Photo

Angelcross → iristella

συνμφωνω με αυτα που λες ,οντως εχει απιστευτο σχεδιο και υποθεση .Θα σου προτεινω και ενα αλλο αναλογης ποιοτητας το akumetsu δε ξερω αν το διαβαζεις ,παντως ειναι καταπληκτικο
Feb 25 2010 18:17
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Έχεις δίκιο για το Nadegiri, για το anime. Παρόλα αυτά αφού είναι επίθεση του Ryujin Jakka μάλλον πρόκειται και αυτό για flame ability. Τέσπα, θα δούμε. Σημασία έχει που ανέβηκε και πάλι η σειρά στα SS Αrc επίπεδα.
Feb 25 2010 18:15
Photo

Robin-Chwan → Seraphimon-T.K.

Κι εγω δεν το νομιζω και μισω τον Kishi που την δειχνει τοσο λιγο (αλλα παλι, αυτος την δημιουργησε οποτε....). Εδω μου τα λεμε ο Kishi ειναι ολιγον τι μισογυνης. Δεν εχει αξιωσει καμια γυναικα στο Naruto να κανει κατι καλο χωρις να τη βγαλει, αμεσως μετα,fail... Να υποθεσω απο την παλια υπογραφη σου (θυμαμαι ειχε τον brook) οτι βλεπεις και Οne Piece εκτος απο Νaruto?? Btw thnx for the rec.!
Feb 25 2010 18:10
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

the.flame.alchemist at your service, back from italy and as good as new :p
Feb 25 2010 18:08