Community Status Updates
Namida → Angelcross
Φυσικά και μπορείς να φέρεις όποιον θέλεις. Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα :)
Feb 25 2010 23:59
kleidokrator → Yo! Master
Μπααααα. Ανέβασα όμως το skill σε stamina και bardic singing :D
Feb 25 2010 23:51
Tenshi → Glaurung
Παρα πολυ καλα!! Πολυ χαιρομαι που βρηκες κατι που σου αρεσει!! ;)
Κοιτα στην κλινικη μας φερνουν πολλα και διαφορα ζωα....
π.χ εχουν φερει πυθωνα,ιγκουανα,κουνελια, γερακι,μπουφο,καμηλα, τσιντσιλα, ινδ.χοιριδια, σκιουρακια, (εναν αλμπινο σκαντζοχοιρο) και πολλα άλλα, αλλά συνηθως φερνουν κουνελια που δεν τα παω και πολυ. Εχω βαρεθει τα τρωκτικα αυτα :P (kiddin)
Κοιτα εδω και εγω πιστευω πως ειναι πιο χαλαρα και πιο ηρεμα τα πραγματα, και οντως οι αποστασεις δεν ειναι και τοσο μεγαλες σε σχεση με την ΑΘηνα.
(Επρεπε να εστελνες ενα ΠΜ να ελεγες οτι θα ησουν Σαλονικα!!!) ;)
Kαι επισης γαματο το βιντεακι με το Africa Condom!!!
Feb 25 2010 23:31
Stefi-chan → GhostPrince
Ναι, στην αρχή είναι το ίδιο. Αλλά μετά από λίγα επεισόδια η διαφορά φαίνεται πολύ, έχει διαφορετικό σκοπό και πολλούς νέους χαρακτήρες.
Feb 25 2010 22:44
Glaurung → Tenshi
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι στο τελείωμα ! Άντε , και καλός doctor . Πραγματικά θέλω να δω όμως τι ζώα έχεις στο τμήμα σου και επίσης από πού είναι . Ζωολογικούς κήπους και τέτοια ;
Εγώ είμαι καλά και αυξάνεται εκθετικά η διάθεσή μου. Είμαι στο πολυτεχνείο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες , οπότε τέρμα το δίλλημα μαθηματικά ή φυσική .:P Πραγματικά ,δεν ξέρω άμα έχεις έρθει ποτέ , είναι σαν campus . Σκέψου τώρα να έχεις παντού πράσινο , ησυχία , τα πουλάκια να τιτιβίζουν , που και που να βλέπεις πεταλουδίτσες να πετάνε ανέμελα … αρχίζεις και συ σε slow motion να λύνεις την γραβάτα σου (λέμε τώρα) , να πετάς την τσάντα και να τρέχεις ξυπόλυτος στο χόρτο . :joyful:
Το Δεκέμβριο είχα ανέβει σε σας να δω την ξαδέρφη μου (αυτή πετσοκόβει ανθρώπους :P ) , πολύ πιο ανθρώπινα είστε ! Όπου και να πηγαίναμε θέλαμε κάνα 20λεπτο το πολύ , παίρναμε ένα λεωφορείο ,λίγο περπάτημα και ήμασταν μέσα . Εδώ θέλω καθημερινά μια ώρα για να φτάσω στη σχολή μου ...
Feb 25 2010 22:17
Angelcross → iristella
ειναι καταπληκτικο ,τα μηνυματα που περναει ειναι φανταστικα οπως και το σχεδιο του,αρχισε το γρηγορα
Feb 25 2010 21:39
GhostPrince → Stefi-chan
ειχα δει το παλιο perisi XD mmm....0k 8a checkaw k t new....an k eixa di to proto ep prin kairo...k m fanhke sa n panlamvane tn istoria t paliou =o tespa....
Feb 25 2010 21:37
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ... Fullmetal Alchemist έχεις δει? Αν όχι, το προτείνω, είμαι must *nods* Είτε το παλιό είτε το Brotherhood, και τα δύο είναι πολύ καλά, το brotherhood ακολουθεί την πλοκή του manga περισσότερο μόνο, ενώ το απλό από ένα σημείο και μετά το αλλάζει, αλλά και πάλι είναι πολύ ενδιαφέρον
Feb 25 2010 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed