Jump to content

Community Status Updates

Photo

Uzumaki-Naruto → IreneTheCardcaptor

heloooooooooooooooooooo
Feb 26 2010 16:09
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Μπράβο!!!!! Τέλειο Όνομα
Feb 26 2010 16:06
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Yohohohoho~~
Feb 26 2010 16:03
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Τα παιξες ε? Χαιρομαι! Καλυτερο απο το προηγουμενο δεν ειναι?? Το δικο σου αμα το αλλαξεις θα ρθω Ιταλια με τα ποδια να σου δωσω φαπα :hiding_something: Θα μπει set αλλα πρωτα θα βαλω ενα για να τιμησω το παλιο μου nick! Α, τωρα ειμαι και επισημα waifu σου (καημενουλη.)
Feb 26 2010 16:01
Photo

Uzumaki-Naruto → VampireGirlization

kl more edw perimeno 20 martiou :P
Feb 26 2010 16:00
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Thnx!! Ηθελα πολυ καιρο να το βαλω μιας και το ΟΡ ειναι το αγαπημενο μου anime με μεγαααλη διαφορα. Καλυτερο απο το αλλο ε?
Feb 26 2010 15:48
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

αλλαξες και εσυ nick?μεγιες.
Feb 26 2010 15:40
Photo

Glaurung → Tenshi

Ήταν εντυπωσιακό :shock: Έχεις εξετάσει καμήλα ?!? Πάντως πρέπει να είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με τα ζώα . Άντε , και εις ελέφαντα :P ( Αλήθεια , πώς είναι ένας αλμπινο σκαντζοχοιρος ?) Ναι , δεν το σκέφτικα ... Γενικότερα δεν έχει γραφτεί στο σκληρό ότι μπορώ να βρεθώ και με κόσμο απο το δω , είμαι λίγο ουγκ σε κάτι τέτοια :'D Μπορεί να ανέβω πάλι όπου νά ναι , θα σου στείλω άμα είναι . Την τελευταία φορά πάντως απόλαυσα κρύο , καταλάβενες ότι είσαι στο βορά :kakaka: Εσύ καμια εκδρομούλα στα νότια κάνεις ποτέ ή είναι πολύ ζόρικα τα πραγματα ?
Feb 26 2010 15:20
Photo

ZeLiGa → Phantom Duck

Να σε ρωτήσω, μιας και διαβάζεις κομικς(υποθέτω ;Ρ), τυγχάνει μήπως να έχεις ρίξει καμιά ματιά στο Hellblazer;
Feb 26 2010 15:16
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Πες μου οτι δε σ αρεσει και θα πηδηχτω κι εγω απ το παραθυρο! Καλο ε? Οταν ειχα μπει στο forum ειχα δει μονο Naruto και δεν ειχα γνωρισει τον θεϊκο κοσμο του ΟΡ!
Feb 26 2010 15:09
Photo

ZeLiGa → Zoro

Βασικά, σε τρία σημεία το one piece με έκανε να βαρεθώ λιγάκι. Πρώτον, στην Arabasta, όπου πήγαινε πάρα πολύ αργά, δεύτερον, στο sky island, όπου είχαμε συνεχώς χαζές καταστάσεις που καθυστερούσαν την πλοκή, και τέλος, στο ennies lobby(ναι, καλά διάβασες) διότι πέταξαν κάποια fillers και flashbacks μιας και είχαν φτάσει πολύ κοντά στο manga. Πάντως όχι, δε χρειάζεται να διαβάσω το manga, έχω αρκετή υπομονή. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα φτάσω και στα τελευταία κεφάλαιά του, οπότε πάλι το (γ)ίδιο θα είναι. :P
Feb 26 2010 14:56
Photo

Anelis → Franklin

χαχαχα ρε σήμερα το πρωί μου έλεγε το ίδιο η νεφέλη, εμένα ένα πουλάκι μου είχε πει ότι σκεύτεσαι να κατέβεις, ισχύει; εγώ παίζει να ανέβω πριν το πάσχα αλλά σίγουρο δεν είναι
Feb 26 2010 14:41
Photo

kelborn3 → Guest-13157

Που εισαι χαμενος ρε μλκ ... Χρονια και ζαμανια.Ουτε irc ουτε τπ.Χωρις εσενα το καναλι δεν ειναι το ιδιο.Νο troll, no fun.Ελπιζω να ερθεις συντομα γτ ο bezdim και εγω σε πεθυμησαμε. ΥΓ Τεκμηροποιημενα πραγματα:burningbe3:
Feb 26 2010 13:54
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Xαχαχα, μπαίνω στο profile μου και λέω ποια είναι αυτή η Robin-Chwan (με το ωραίο nick) που είναι στα visits μου; :P Ακόμη και όταν μπήκα εδώ δεν κατάλαβα αμέσως ότι ήσουν εσύ, νόμιζα μιλούσαμε για νέο χρήστη... και πάνω που είχα θυμηθεί να σε ρωτήσω πως και τόσον καιρό δεν το είχες αλλάξει ακόμη! Omedetou, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το προηγούμενο (makes me wonder αν αξίζει να αλλάξω το δικό μου πια)! :P Καιρός να μπει και κάποιο σετάκι που να του ταιριάζει. :hiding_something:
Feb 26 2010 13:40
Photo

Franklin → iristella

lovu lovu [SPOILER][IMG]http://www.blisstree.com/healthbolt/files/2007/06/cutest_little_kitten_and_frog.jpg[/IMG][/SPOILER] :awww:
Feb 26 2010 13:28