Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Mad_Hatter

καλα εχουν περασει χρονια οποτε πρεπει να ειναι καλα ο ανθρωπος! εχω την εντυπωση πως θα το παρεις μονοκοπανια το Last order... και προσοχη με το DGM ε...?
Mar 19 2010 17:56
Photo

Anyparktos → Sponis

:kakaka: Καλά τα λες!Τι να πω με είχε κάνει εντύπωση τότε όταν το είδα.Τώρα...μπλαργκ.Προτιμώ να έχω το Nickname που έχω στο 99.9% των forum,trackers κτλ που είμαι γραμμένος. Ξανάρχισες να διαβαζεις manga ρε Uncle Bill?Δε το περιμενα αυτό απο σένα :P Βεβαια τοσο καιρο που εχουμε να τα πουμε μπορει να διαβαζεις εδω και κανα χρόνο τώρα...
Mar 19 2010 17:32
Photo

Zoro → Mad_Hatter

BB just messed with the wrong nigga! [SPOILER=One Piece manga 578][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/077/a/b/Sengoku__the_Buddha__by_Yata_garasU.jpg[/IMG] Don't you dare underestimate the power of the afro afro no mi! :burningbe3: Heh, at last... he became kinda cool! And without the goat goat no mi. :P[/SPOILER]
Mar 19 2010 17:26
Photo

Mad_Hatter → Serestrum

Προβληματα υγειας, ε?Μακαρι να ειναι καλα ο ανθρωπος.Θα το πιασω σημερα-αυριο που τελιωνω με το d grayman.
Mar 19 2010 17:09
Photo

Serestrum → Mad_Hatter

χαιρομαι. αν θυμαμαι καλα, και αν ισχυει, ο mangaka ειχε προβληματα υγειας, οποτε το εκλεισε βιαστικα. στο Last Order κανει παπαδες... αν σκεφτεις κιολας πως ειναι πλεον μεγαλυτερο απο το αρχικο!! θα σου αρεσει σιγουρα.
Mar 19 2010 16:42
Photo

Mad_Hatter → Serestrum

Μου εφιαξες τη μερα, με ειχε ξενερωσει το τελος του 9ου τομου :)
Mar 19 2010 16:35
Photo

Tea-chanMaya-chan

Είχα διαβάσει κάτι στο dgraydivinity.net, αλλά δε ξέρω εάν όντως συνεύει κάτι τέτοιο, ή τη μετακίνησαν λόγω της φιλάσθενης υγείας της... Πάντως, με το πώς πάει η ιστορία του DGM τώρα, δε θα με παραξένευε εάν θεώρησαν το υλικό ακατάλληλο και υπερβολικά περίπλοκο για το JUMP...
Mar 19 2010 16:15
Photo

Zoro → GhostPrince

Berserk είναι το αγαπημένο μου manga so far, ελπίζω πως θα σου αρέσει μέχρι τέλους. FT πάω πάρα πολλούς χαρακτήρες, γενικά πιστεύω ο mangaka φτιάχνει και καλούς "καλούς" και κακούς (:P), αλλά έχω σαν πρώτο τον Luxus, μιας και μου αρέσουν οι cool χαρακτήρες επί το πλείστον. Επίσης πάω Mistgun, Gildartz, Gazille, Mira, Erza, Jubia, Lucy, Gerard, Gray και άλλους αρκετούς. :)
Mar 19 2010 16:04
Photo

Maya-chanTea-chan

Α, δεν τα ήξερα [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=377392&postcount=579"]αυτά![/URL] Υπάρχει κάνα σχετικό link να δούμε τι έγινε?
Mar 19 2010 16:03
Photo

Serestrum → Mad_Hatter

σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, στο Battle Angel Alita, το Last Order ακυρωνει τον 9ο τομο του αρχικου, τον τελευταιο δλδ, και συνεχιζει απο εκει που εμεινε ο 8. ετοιμασου για επικες καταστασεις... αν και εχουμε μεγαλο προβλημα με τα scanlations για νεα κεφαλαια...
Mar 19 2010 15:10
Photo

Sponis → Anyparktos

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? τόσο καιρό αγαπούσες μία γίδα; έλεος... [ναι τώρα έφτασα εκεί στο manga του bleach]
Mar 19 2010 14:44
Photo

GhostPrince → Zoro

ναι τα σπα οντος...κιεγω τα χω τελιωσει....αν και τωρα διαβαζω berserk ...με χι τραβηκσει XD και εχω μινει λιγο πισω στο FT :P btw απο FT πιος char σ'αρεσει? =)
Mar 19 2010 14:04
Photo

Serestrum → Tea-chan

ααα, μου αρεσουν οι παλιες ταινιες της Disney. τα cgi της pixar με εχουν ξενερωσει πλεον. με συγχωρεις αλλα προτιμω το αγγλικο. το ελληνικο και δεν μαρεσουν οι στιχοι αλλα δεν εχει και το badassness που θα ηθελα να εχει!
Mar 19 2010 14:02
Photo

Tea-chan → Serestrum

Μα ταινία του 96... πού ήσουν ΤΟΣΟ καιρό; Έβαλα το Ελληνικό. Απείρως καλύτερο.
Mar 19 2010 13:58
Photo

Serestrum → Tea-chan

γιατι καλιο αργα παρα ποτε καλε?
Mar 19 2010 13:56