Community Status Updates
Zoro → ZeLiGa
Και ακόμη δεν έχω αλλάξει set... τότε να δεις. XD
Btw πως πάει το Naruto;
Mar 19 2010 23:34
Geutella → Radagast
Τέλεια νέα! Ευτυχώς που κράτησες το .ass από την ταινία, γιατί θα το χρειαστούμε. Ήδη έχει αρχίσει να κινητοποιείται το θέμα, και μου προτάθηκε να αναλάβω διορθώσεις πάνω στο script, αλλά δεν γνωρίζαμε αν είχες στην κατοχή σου τη μετάφραση. Σου στέλνω pm για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες!
Mar 19 2010 23:32
Zoro → GhostPrince
Ναι και 'γω για αντιγραφή OP το είχα αρχικά και τελικά συμπέρανα ότι έχει στοιχεία και από OP και από Naruto. :P
Ωστόσο δεν λέω πως είναι αντιγραφή, έχει καταφέρει να φτιάξει έναν κόσμο όλο δικό του o mangaka και με πολύ ενδιαφέρον, απλά εμφανέστατα είχε και κάποιες επιρροές.
Καλά μωρέ γενικά, πριν λίγο καιρό ξεμπέρδεψα με εξετάσεις (μέχρι τις επόμενες που έπονται σύντομα) και θα πιάσω Bleach όπου να 'ναι.
Mar 19 2010 23:24
GhostPrince → Lucy Heartfilia
:riiight: xD εγω μια χαρα ^^ φτιαχνω ενα 8εμα που χω στο Γραμικο σχεδιο =)
8α παω να διαβασω λιγο berserk se ligo xD τι λεει εσυ?
διαβασα σημερα και το τελευτεο chap tou OP ....^^ btw τοσο καιρο δεν σε χω ροτησει το name σου x);)
Mar 19 2010 23:17
Tea-chan → Mad_Hatter
Ώπα! Τί ωραίο FF9 background είναι αυτό; This is Tea-chan approved!
Mar 19 2010 22:57
laraska → QueenofHearts
τεσπα μαλλον λαθος , μια αλλη κοπελα μελος που της αρεσε πολυ αυτο το ανιμε .
Mar 19 2010 22:18
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Γεια σου!!! Ολα καλα ευχαριστω εσυ;;; Στην Αλγεβρα ουτε αριστευσα ουτε πατωσα οποτε καπως καλα (ας πουμε)
Τι νεα;
Mar 19 2010 22:16
QueenofHearts → laraska
ε; Κάντυ βλέπαμε όλοι στην ηλικία μου αλλά για αλλαγή ονόματος δεν έχω κάνει καμία. Για πού αναφέρεσαι;
Mar 19 2010 22:09
laraska → QueenofHearts
''χμμμ'' κατι μου θυμιζες παντα , εισαι αυτη που βλεπει καντυ καντυ και αλλξες ονομα ?
Mar 19 2010 22:05
mono → Night Wizard Seal
Άσεεεε και η μάνα μου είναι της θετικής (κτηνίατρος) και όταν αποφάσισα να πάω θεωρητική βάλανε οικογενειακώς μάυρες πλερέζες:hihi2:
[SIZE=5][B]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΡΕ![/B][/SIZE]
Mar 19 2010 20:36
Night Wizard Seal → mono
Αν και δεν έχω συγγενείς φυσικούς, σε συμπονώ. Εσύ τι θεωριτικό μυαλό της οικοενείας να αντέχεις τόση φυσική...(αντέδρασε ο οργανισμός σου :P).
Την συχαίνομαι την φυσική τα μάλλα! Και εγώ στην θεωριτική...
Mar 19 2010 20:20
GhostPrince → Zoro
a nice ^^ γενικα για το berserk παντος εχω ακουσει πολυ καλα λογια....=) και νομιζω αξιζε τον κοπο να το ξεκινησω....αν κιακομα στο 47μο chap. ιμε με χι ποροσει =)
καλα το FT οντος οι περισοτεορoi char. τα σπανε ^^ εμενα btw μ'αρεσει ο gray ws fav ...αλλα μοσους ειπες μαρε΄σουν ολοι σκεδον ...xD (εντομεταχυ πριν κσεκινησω να το διαβαζω το FT μαυτα που ακουγα πιστευα οτι ητανε αποτθχημενη αντιγραφη του OP...xaxa...ala daxi ta spa to manga telika ;)isos na to vaza sta top mou after all xD anyway εσυ πος τα πας? (απο ανιμε-manga...bla bla....) XD;P
Mar 19 2010 20:05
Radagast → Geutella
Ναι ρε σε θυμάμαι προφανώς.
Όλα καλά με την θητεία τα ίδια. Σήμερα μάλλον θα βγούμε με κάποια απ' τα παιδιά (που είχες γνωρίσει)
Και ναι εννοείται πως το mind game μου θυμίζει πολλά... Ωραίο ταινιάκι κι ακόμα το έχω κάπου στο pc μεταφρασμένο αλλά χωρίς διορθώσεις...
Mar 19 2010 18:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed