Community Status Updates
Zoro → Tea-chan
Χαχα, [URL="http://i39.tinypic.com/rayfk0.jpg"]got[/URL] it!
(btw I'm a beer man :P)
Mar 19 2010 13:49
Tea-chan → Zoro
Η Ohana είναι η κοπέλα που δίνει τα πιο ολοκληρωμένα spoilers για το Naruto, με full script και εικόνες, σε αντίθεση με τον NJA, που δίνει πέντε γραμμές το πολύ. Πιο παλιά, οι φωτογραφίες που έδινε η Ohana είχαν και τα δάχτυλά της μέσα, καθώς κρατούσε το περιοδικό ανοιχτό. Τα νύχια της είχαν ΤΗ διακόσμηση, μακρυά, με διαμαντάκια, σκουλαρικάκια, τρελά και παρδαλά χρώματα και δε συμμαζεύεται. Και έμεινε να τη λέμε "η Ohana με τα νύχια". XD
Θα το βάλω δημοψήφισμα στο BH μου φαίνεται... αν και προσωπικά τείνω προς το κρασί... XD
Mar 19 2010 13:40
Zoro → GhostPrince
Heyz dude, όλα καλά, άλλαξα όντως το name όπως είδες, δεν την πάλευα άλλο με το παλιό. :P
Πέραν αυτού διάβασα και όλο το Fairy Tail που λέγαμε, πολύ καλή σειρά για shonen... είναι στις αγαπημένες μου so far. :)
Mar 19 2010 13:33
Zoro → Tea-chan
Wine-chan, Beer-chan, Vodka-chan, Rum-chan... make your pick! Glad to contribute in corrupting your spirit. :D
On a side note: ποια είναι αυτή η Ohana με τα νύχια που πάντα αναφέρεις στο Naruto thread; Εγώ όλο κι όλο το όνομα της έχω πετύχει στο mangahelpers, αλλά δεν είδα ούτε pic, ούτε νύχια. :hahaha:
Mar 19 2010 13:30
Geutella → Radagast
Hi there! Τι κάνεις; Πώς πάει η θητεία; (Σε περίπτωση που δε με θυμάσαι, είχαμε γνωριστεί από κοντά στο meeting των Anime-Awmn). Θα απορείς πως και το έπαθα και έκανα αιφνιδιαστική επίσκεψη... Oh well, μια anime ταινία με τίτλο Mind Game, σου θυμίζει τίποτα; xD [U][/U]
Mar 19 2010 12:04
GhostPrince → Lucy Heartfilia
woo ~ akasuki power XD αν και νομιζω οτι ζαλιζει λιγο :hihi2::blurah5:
anyway.....τι νεα? ;p btw πως τα πηγες στα αλγεβρα? =P
Mar 19 2010 02:07
GhostPrince → Zoro
hiz...τι γινεσαι man? btw αλαξες το name σου? XDD
anyways τι λεει? ...
Mar 19 2010 01:09
QueenofHearts → Tea-chan
Μπα, είναι λίγο προβληματικό. Οκ, να πετάνε τα μαλλιά απ το καπέλο αλλά όχι και μέσα απ'αυτό!
Mar 19 2010 00:39
Tea-chan → QueenofHearts
Βασικά τα μαλλιά υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερα... να λέμε ότι πετάγονται από το καπέλο... XD
Mar 19 2010 00:38
QueenofHearts → Tea-chan
Το μισώ το μισώ το μισώ το winter!! Είπα να κάνω ένα και το καπέλο είναι μικρότερο απ'τα μαλλιά!!!
Mar 19 2010 00:14
Phantom Duck → MoBoRoS
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κάτι μου λέει πως μετά το Kaiji έλιωσες το Akagi :hahaha:[/SIZE][/FONT]
Mar 19 2010 00:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed