Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → QueenofHearts

Προφανώς και δεν κατάλαβα αυτό.Η ερώτηση έγινε για ερευνητικούς σκοπούς.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.Μου ξανάδωσες την πίστη μου.Αιώνια υπόχρεος...
Mar 20 2010 00:15
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

hah ;) επισις =) Γιάννη με λένε :P
Mar 20 2010 00:12
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Πως ειναι ετσι το ματι του στο μεσαιο panel, 1η σειρα? Sharingan εβγαλε:hahaha:?
Mar 20 2010 00:12
Photo

QueenofHearts → zade

Αυτό κατάλαβες καλέ; Σε έχει ταράξει το κοκορέτσι μάλλον. Εννοούσα πως ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το ηλίθιο σε βαθμό επικινδυνότητας πράγμα. Σε ότι ηλικία και να είσαι και να είσαι και να σου αρέσει οτιδήποτε που έχει να κάνει με το twilight υποβιβάζεσαι αυτόματα σε πρωτόζωο. Όσο για τον πρωταγωνιστή, έχει μια φάτσα σαν χιλιοπατημένη και ξεχειλωμένη παντόφλα. Λες να τον περιγράφω έτσι από αγάπη;
Mar 20 2010 00:10
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Hai! FF9 FTEW. Κι ας λένε οι haters ότι οι χαρακτήρες ήταν παιδικοί και το σενάριο φτωχό. Me likes!
Mar 20 2010 00:08
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Εγώ γελούσα θυμάμαι. Καλά, άντε να κλέψεις το σχέδιο αλλά απο μια απο τις πιο δημοφιλείς σειρές βρήκες να το κάνεις ; Νόμιζε οτι δεν θα το παρατηρούσε κανένας ? Και σαν να μην έφτανε αυτό υπήρξε και απάντηση : [SPOILER][I]Nick Simmons[/I]: "Like most artists I am inspired by work I admire. There are c[B]ertain similarities[/B] between some of my work and the work of others. This was [B]simply meant as an homage to artists I respect,[/B] and I definitely want to apologize to any Manga fans or fellow Manga artists who feel I went too far.[B] My inspirations reflect the fact that certain [/B][B]fundamental imagery is common to all Manga. [/B]This is the nature of the medium. I am a big fan of Bleach, as well as other Manga titles. And I am certainly sorry if anyone was offended or upset by what they perceive to be the similarity between my work and the work of artists that I admire and who inspire me."[/SPOILER] Κοίτα μόνο το bolded text. Η Orihime και o Alucard είναι [I]certain[B][/B][/I][I]fundamental imagery common to all Manga[/I].Λες και μιλάει σε ηλίθιους.
Mar 20 2010 00:07
Photo

GhostPrince → Zoro

ε ναι το OP το παραδεχομαι XD βλεπεις fillers μια φορα το χρονο :kakaka:(που λέει ο λόγος)
Photo

Mad_HatterTea-chan

ah thankies, κι εσυ ff fan?
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

hehehe Καλο διαβασμα :):hihi2: Αννα-Μαρια με λενε εσενα; Και εγω απο τα ιδια λεω να διαβασω κανενα manga σημερα και να το παμε ολονυχτιας (οσο παει)
Mar 20 2010 00:05
Photo

Zoro → GhostPrince

Heh, μόνο στο OP τα fillers είναι βρώσιμα. Πέραν αυτών just livin' la vida loca. :)
Mar 20 2010 00:03
Photo

zade → QueenofHearts

Wait wait.Είσαι κοπέλα σωστά; Αν είσαι παραπάνω από 20 χρονών και σου αρέσει ο άσχημος τύπος που παίζει τον άντρα βαμπίρ στο twilight εγώ χάνω την πίστη μου στο γούστο των γυναικών...
Mar 20 2010 00:01
Photo

zade → Nighteyes

Βασικά έχεις ένα δίκιο.Μερικές φορές ούτε καν εγώ δεν καταλαβαίνω τον zade.Αλλά δεν πειράζει, αρκεί που έχει κοκορέτσια για ava+sig
Mar 19 2010 23:58
Photo

GhostPrince → Zoro

Ναι σ'αυτο 8α συμφονισω x) anyway καλα bleach κιεγω 8ελω να τ'αρχισω πολυ το manga γιατι με τα fillers δεν πεζει αλο XD αλλα not much time >_< τεσπα τι αλλα? παντος μας εχουν γαμισει στα fillers τελευτεα bleach εχει απτο καλοκαιρι ...τωρα εχει βαλει και στο naruto..palu...-_- μου χουν σπασει τα νευρα XD
Mar 19 2010 23:53
Photo

QueenofHearts → zade

Ε, ναι! Με έχει ζαλίσει η Twilightomania και είπα να βάλω κάποια "πραγματικά" βαμπιρ.Μουαχαχαχα!
Mar 19 2010 23:51
Photo

Night Wizard Sealmono

:hahaha: Κατακλυσμός θετικών. [SIZE=4]Λευτεριά στην θεωριτική γιατί έτσι μας αρέσει.:hihi2: [SIZE=2]Από μικρό μου άρεσαν τα θεωριτικά μαθήματα, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι:kakaka:. Όταν οι γόνεις σου σου λένε "Μα είσαι καλός εκεί παιδί μου". Μετά μόλις έμαθαν για την θεωριτική κατεύθυνση που θα πάω.... "Παιδί μου χαραμίζεσαι, είσαι έτοιμος για την Νομική ".:kakaka: Είναι και δικό σου πεδίο, τόμεας, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει. [/SIZE][/SIZE]
Mar 19 2010 23:48