Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Zoro

Γιατί άλλαξες το όνομα σου καλό μου?Σε κυνηγάει η Μαφία???
Mar 28 2010 18:46
Photo

tptking → ChopperFan93

γεια σου φιλε....
Mar 28 2010 18:29
Photo

ChopperFan93 → tptking

Hey φιλος Thnx γ το invite!
Mar 28 2010 16:40
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Hola~! :hi: Αν και ήμασταν λίγοι (aka εγώ, Samu, Stefi-chan, Black_Kaiser, Aiorral και Pyre Fly) περάσαμε μια χαρά ως συνήθως... (αν εξαιρέσεις εμένα που έφαγα ένα κουβά spoilers για το Bleach :erk: ) Και ευτυχώς που έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει και καθίσαμε στο παλιό Head Quarters μας --δηλαδή στις σκάλες στο θεατράκι... P: Μακάρι να ερχόσουν :\[/FONT]
Mar 28 2010 16:23
Photo

VampireGirlization → minuu

εσυ χανεις........!! λοιπον....η υποθεση ειναι, η yuuki εχει χασει την μνημη της και προσπαθει να το παλεψει....ανακαλυπτει με οχι και τον πιο καλο τροπο πως ο zero που ειναι φιλος της ειναι vampire.Λατρευει/αγαπα τον kaname kuran που την ειχε σωσει οταν ηταν μικρη απο ενα κακο βρυκολακα που θα την ετρωγε.Ο kaname ειναι βρυκολακας μαζι με αλλους.Η yuuki και ο zero ειναι οι φυλακες της σχολης και πρεπει να προστατεψουν το μυστικο αυτο....πως μεσα στην ακαδημια φοιτουν βρυκολακες... Ο zero ομως κινδινευει να χασει την ανθρωπινη πλευρα του και να πεσει σε level e ενα ειδος βρυκολακα....οταν ηταν μικρος τον ειχε δαγκωσει μια pureblood vampire και απο τοτε τους μισει.αυτη η γυναικα εμφανιζετε και αυτος θελει να την σκοτωσει...στο τελος πεθαινει αυτη..(απο ποιον δεν σου λεω αμα ειναι να την δεις). Στον 2ο κυκλο η yuuki ανακαλυπτει το παρελθον της....καθως και τι σχεση εχει με τον kaname.πολεμανε εναν εχθρο τους....και στο τελος η yuuki πρεπει να διαλεξει με ποιον θα μεινει.....με τον zero η με τον kaname.....?? εχει 2 κυκλους....ο καθενας εχει 13 επεισοδια...!!! ειναι τοσο.......ΤΕΛΕΙΟ :kawaii:
Mar 28 2010 16:06
Photo

tptking → Dios_De_Juegos

χρονια πολλα!!!απο εναν καινουριο...
Mar 28 2010 15:54
Photo

tptking → Leia

xronia polla apo enan kainourio...
Mar 28 2010 15:53
Photo

DarkElf → LNEnja

Γειαααα!!!!Τί κάνεις? Πώς τα περάσατε στο meeting?
Mar 28 2010 15:05
Photo

Loke → Zoro

ουστ ρεμαλιονα! εγω να κοιταξω ποστς ?? ποτεε, ΠΟΤΕ λεγω! βασικα σε ειδα, κοιταξα profile, ειδα # of posts και ειπα: nani? XD ps. αφου σπανια ποσταρουμε στο ιδιο thread ωρε που να το παρω χαμπαρι ^_^ mr. i-spam-a-lot-@piece !!!!!! :D
Mar 28 2010 13:21
Photo

Tenshi → Adventurer

εσυ ζεις ή πεθανες απο το πολυ διαβασμα?!
Mar 28 2010 12:16
Photo

mono → imm0rtal

Αν θες ρίξε μια ματιά στο anime recommendations, σου έχω απαντήσει για το που μπορείς να βρεις τα bastard και record of lodoss war :P
Mar 28 2010 10:23
Photo

imm0rtal → CatWitch

γεια σου cat!! :) τι λεει βρε?? Βλεπω και συ παπαγου μενεις!!:wooi2::riiight:
Mar 28 2010 03:58
Photo

Shikamaru Nara → ZeLiGa

Spasimo =_="
Mar 28 2010 02:30
Photo

zafoulis

ωραια λοιπον θα το αρχισω τοτε
Mar 28 2010 00:36
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

και για να μη μαζευτουν πολλα σκοτεινα [URL]http://www.youtube.com/watch?v=pGwrbXGq7Tc&feature=related[/URL]
Mar 27 2010 23:01