Community Status Updates
marilena_r → Erisadesu
Μουαχαχα! Τέλεια η φωτό που έστειλες! Αχ όλα τα στυλ του πάνε του άτιμου! Καλά έχει τέλεια φρύδια, αν και νομίζω ότι στην συγκεκριμένη εικόνα τα πείραξαν λίγο παραπάνω. Ένα θα σου πω για τον Κάμε. Όταν τον πρωτογνώρισα με χάλασε η μύτη του. Τώρα την θεωρώ μια τέλεια μύτη. *love is in the air*
O Jin στις συναυλίες του θα πει διάφορα αγγλικά τραγούδια που είπε και τον Φλεβάρη. Κάποια από αυτά τα έχει γράψει ο ίδιος και έχουν και πολύ καλούς στίχους.
Mar 26 2010 18:04
Zoro → Robin-Chwan
Χε, κι εγώ Dodge Viper, Lamborghini Diablo και Ferrari F50, θεϊκά οχήματα. :)
Κοίτα το OP έχει φτάσει πια σε πολύ ψηλά επίπεδα, που δεν νομίζω να φτάσει ποτέ το FT, οπότε το προτιμώ σαν συνολική πορεία, plot, κάλυψη κενών στις ικανότητες/ιστορία και αστεία.
Ωστόσο το FT το βλέπω λιγότερο σοβαρά από το OP με αποτέλεσμα διάφοροι χαζοί/κουφοί χαρακτήρες που έχει μέσα (Ichiya, Hoteyes) να μην με ενοχλούν τόσο όσο οι αντίστοιχοι του OP (Iva, Wapol, Satori κλπ).
Επίσης μου αρέσει πιο πολύ πως κατανεμήθηκαν οι δυνάμεις στο FT, οι δυνατοί της σειράς είναι πραγματικά τούμπανοι και με ωραίες δυνάμεις, αλλά και αρκετοί καλοί... στο OP ήδη εξαρχής δεν μου αρέσει η ιδέα των devil fruits, αλλά και πάλι λίγοι είναι οι χαρακτήρες που μου αρέσουν πραγματικά, κυρίως admirals και μερικοί schichibukai/πειρατές. Πχ ο WB δεν λέω ωραία δύναμη είχε αλλά όχι αρκετή για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχα για τον δυνατότερο άνθρωπο της σειράς. OK ήταν και γέρος, έπεσε σε παγίδα κλπ, αλλά περίμενα πιο uber φρούτο. Στο FT ενώ Luxus, Mistgun, Cobra, Racer, Makarov, Natsu, Gray και άλλοι αρκετοί είχαν πιο ενδιαφέρουσες ικανότητες imo... το κακό είναι βέβαια ότι, όπως στο Naruto, βάζοντας τόσο δυνατούς χαρακτήρες είναι και πιο δύσκολο να τους νικήσουν οι καλοί μετά (όπως την πάτησε με αρκετούς akatsuki ο Kishi), γι' αυτό και μέχρι ένα καλό σημείο μου την έσπαγαν οι μάχες που όλο νικούσε ο Natsu χωρίς λόγο, ενώ στο OP έχει γίνει με λιγότερα κενά η κατανομή. Τώρα τελευταία ωστόσο παρατήρησα πιο λογικές μάχες και με στρατηγική (στο FT), λίγες μεν, βελτίωση δε. :)
Mar 26 2010 17:08
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πω ρε συ μλκια αν έγινε έτσι.... Τέσπα κοίτα να τελειώσεις τις κωλοπανελλήνιες και θα περάσεις ένα καλοκαίρι μούρλια.... Και πάλι καλή επιτυχία!!!!! Καλά να περνάς.
Mar 26 2010 17:07
iristella → Nighteyes
Xρόνια πολλά για την γιορτή σου (λίγο καθυστερημένα αλλά έλειπα χτες). Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και κάθε ευτυχία να σε βρεί! Πάνω από όλα με υγεία.
Mar 26 2010 16:56
Robin-Chwan → Zoro
[IMG]http://www.celebritywonder.com/wp/Antonio_Banderas_in_The_Legend_of_Zorro_Wallpaper_2_1024.jpg[/IMG]
Παντως, εμενα, απο τον κυριο απο πανω μου αρεσει μονο η προφορα του.
Εγω για αμαξι προτειμω το Chevrolet Chevy Camaro σε κιτρινο.
Α, και κατι που ηθελα να σε ρωτησω: One Piece ή Fairy Tail? Απλα για να ειμαι σιγουρη...
Mar 26 2010 16:07
a2a → Erisadesu
http://community.livejournal.com/withoutnoticegr/12659.html <- H απάντηση στην ερώτηση σου
Mar 26 2010 14:25
Saf520 → SpirosK81
Btw ο ακυρος ουτε ενα γεια δεν ειπα... κατευθειαν για τον Κιτανο!!!!
Οποτε: "γεια, ειμαι ο Σιμος!!" :P
Mar 26 2010 12:20
melkior → Keiki
Αυτά είχα ακούσει και εγώ τελικά αληθεύουν ε.
Πραγματι το Summer Wars τώρα το κατεβάζω και ναι η σεζόν αν εξαίρεσης μια δυο σειρές είναι ψιλοχάλια ελπίζω αυτή να φέρει τίποτα κάλο άλλα δεν έχω και πολλές προσδοκίες πάλι καλά που συνεχίζεται το FMA από την άλλη τώρα τελειώνει το cross game.
Mar 26 2010 11:13
Keiki → melkior
Μια και κοντεύω ήδη να τελειώσω το campaign των GDI, μπορώ να πω ότι πράγματι το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Είναι 100% στημένο για γρήγορες multiplayer μάχες χωρίς ιδιαίτερο στρατηγικό βάθος, όσο για το σενάριο... βράστα. Αυτό που με χαλάει είναι οτι το πασάρουν σαν C&C, έπρεπε να είναι εντελώς νεο σαν τίτλος με δικό του σενάριο, αυτο το πράγμα [B]δεν [/B]είναι Command & Conquer, χωρίς να σημαίνει οτι είναι κακό.
Από anime, βγήκε το Summer Wars από Frosti επιτέλους. Η season τελείωσε ουσιαστικά και δε λυπάμαι καθόλου γι αυτό, απο τις πιο μάπα που είδα τα τελευταία 3 χρόνια.
Mar 26 2010 10:45
QueenofHearts → iristella
Ναι ναι ναι ναι ναιιι! Γατούλεεεες! :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:
Τώρα δεν μπορώ να ψάξω, θα κοιτάξω την μεγάλη εβδομάδα μήπως και παίζει τίποτα. Λόγω γιορτών τα εισητήρια έχουν τριπλάσια τιμή σχεδόν!
Mar 26 2010 03:20
iristella → QueenofHearts
Αχ ναι ναι. Catlovers reunion ftw! Αν κατέβεις ψήσου να πάμε.
Mar 26 2010 02:57
Darthnicolas → Warchief
Σαν κλασσικό fanboy,θα σε παρακαλέσω σχόλια τύπου "έκτρωμα" να τα κρατάς για τον εαυτό σου.Δέχομαι να θεωρείς μία σειρά χάλια,αλλά υπάρχουν και κάποια όρια στην (καλόβουλη) κριτική...
Mar 26 2010 01:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed