Community Status Updates
SouLSLayeR → Nozomu
Ε, τα ίδια μωρέ, διακοπές, ΗοΝ, soulsilver, banner compo και κάτι εργασίες για τη σχολή!
Mar 29 2010 15:00
VampireGirlization → zafoulis
:8): θα σε σωσω εγω.....
χ0αχ0α0χ0αχ
λοιπον πηγαινε στο [url]www.animeseason.com[/url]
εκει θα το βρεις!!!!
Mar 29 2010 14:55
VampireGirlization → minuu
:8): ωωωω ναι.......
:kill4u: συντομα θα εθιστεις και εσυ!!!!
ειναι τελειο.......εμενα μαρεσει ο zero :blush2:
Mar 29 2010 14:54
Zem@c → Nighteyes
αν διαβασεις απο την αρχη ολη την συζητηση για ολα τα ποστ θα δεις οτι πανω απο το 30% ειναι υποθεσεις...ολη την ωρα θα πει καποιοσ κατι σε στυλ υποθεσεις και οι αλλοι σχολιαζουν...και ακομα και ετσι να ειναι μπορεις να το πεις πιο ευγενικα...το να γραφεις "πανηγυρι" κτλ ειναι προσβλητικο...λες και το κανουμε επιτηδες..δν ειναι ετσι ομως...αλλη φορα λιγο πιο ευγενικα...δν ειναι τπτ το να πεις "καποια ποστ σβηστηκαν γτ θεωρουνται εκτος θεματος"...αλλα το να βλεπει την αλλη μερα ο αλλος "ασ σταμτησει το πανηγυρι" ...του ερχται καπως...καταλαβες πως "βγηκε πως τα εξω" αυτιο π εγραψες?...και επαναλαμβανω αν κοιταξεις τισ σελιδες γινονται υποθεσεις...τσπ... εγω δν θα ξανακανω καμια υποθεση γτ τελικα τον μπελα μ θα βρω οπως και να εχει το πραγμα...
Mar 29 2010 14:08
zafoulis → VampireGirlization
re c psaxnw na vrw na dw episodia toy full metal alchemist : bortherhood (2009) ayto poy vlepeis kai esy dld alla dn vriskw pouthena pes esy apo poy ta vlepeis?
Mar 29 2010 12:00
minuu → VampireGirlization
arxisa n t blepw..kalo m fenete.m aresei o tropos p eine sxediasmenoi oi xarakthres!thanks padws...
Mar 29 2010 11:52
Black Kaiser → DarkElf
Σε ευχαριστώ. Χρόνια πολλά και για την δική σου μητέρα επίσης !
Α, καλά είδα τότε πως ήσουν εσύ. Ναι ήμουν πλ. Ολγας με την ξαδέλφη μου και ένα φίλο μου, είχαμε πάει να δούμε ποδόσφαιρο. Εσύ ήσουν με μια φίλη σου σωστά ? Σας είδα όταν είχατε περάσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήσουν όντως εσύ.
(Δεν ήθελα να φωνάξω "Dark Elf !!!" να με κοιτούσαν όλοι σαν τρελό και στο καπάκι να έκανα και λάθος...) :sigh2:
ΥΓ :.......... Είδα ένα episode του Naruto (το διάβαζα μόνο) και πραγματικά η φωνή αντικατοπτρίζει τέλεια τον χαρακτήρα. [SIZE=1]Πιο εκνευριστική φωνή σπάνια βρίσκεις...[/SIZE]
Mar 29 2010 10:50
Nighteyes → Zem@c
Όχι, το να γίνονται υποθέσεις δεν είναι το θέμα του thread. Το να γίνεται συζήτηση πάνω στο latest chapter (και στα τελευταία γεγονότα) είναι το θέμα και η συζήτηση πάνω στα spoiler που βγαίνουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος. Δεν έφτιαξα εγώ τους κανόνες.
Το ποστ σου σβήστηκε γιατί ήταν υπόθεση στην οποία θα απαντούσαν (όπως απάντησε κάποιος ήδη) με άλλες υποθέσεις.
Οι θεωρίες δεν είναι του θέματος. Όποιος θέλει να μιλήσει για δικά του σενάρια και όχι του Oda, υπάρχει το irc.
Ξέρω ότι δεν θα δώσεις σημασία...Αλλά ελπίζω να κατάλαβες 2 πράγματα...
Mar 29 2010 10:19
imm0rtal → SkullKaizer
ναι ρε φιλε τα σπαει το berserk :P:dwarf:
χαλαρα παντως, im always open for requests :thatsit: ;)
btw ωραιο το gantz..... :smokingg:
Mar 29 2010 06:50
Adventurer → Tenshi
Αμφιβολο ειναι το μπασκετ... Κυριακη μπορουσα σιγουρα και θα ηταν κι η Μαγδα, Δευτερα εχω κατι πραγματακια να κανω και η Μαγδα θα εχει φυγει.
Τη φωτογραφικη ευτυχως ειχες σπαμαρει οτι θα την παρεις οποτε ειναι πιο μαλακο το σοκ... το πολυ κανα μπουκαλακι αιμα να σου κοστισει :P
Mar 29 2010 03:39
Radagast → Phantom Duck
Thanks για το info man, ωραίο sitaki, τα έχω παίξει βέβαια τα πολύ καλά από εκεί μέσα που προτείνουν και έχω ξεμείνει τώρα, αλλά όντως το misadventures φαίνεται φοβερό μακάρι να βγει για pc άμεσα. :)
(Aν βγει σκάσε κάνα pm αν το θυμηθείς, μιας και απέχω λίγο απ' τα games πλέον.)
PS : Nαι το braid εννούσα. Μακάρι να βγαίναν πιο συχνά τέτοια games. (η σαν το machinarium)
Mar 29 2010 03:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed