Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zem@c → Nighteyes

συγγνωμη αλλα που το ειδες το "πανηγυρι"?...το θεμα ειναι "One Piece latest chapter discussion" ή μηπως κανω λαθος...?....το να γινονται υποθεσεις και να γινεται συζητηση ειναι το πιο λογικο πραγμα πιστευω....! το να γραφω "λετε ο μπαγκι να προσπαθησει να σκοτωσει τον σανκσ" ειναι εκτος θεματοσ?...θα μασ τρελανετε!...με το παραμικρο αρχιζετε και σβηνετε!...ειναι απαραδεκτο αυτο. ελεος!.....να σβησεις τοσα αλλα πιο πριν παει στα κομματια..αλλα το να σβηνεις τετοια ποστ ειναι τρελο!...δν μπορουμε να μιλησουμε να πουμε τπτ γτ στην τελικη θα πεταχτει απο το πουθενα ενας moderator και θα αρχιζει να διαμορφωνει την συζητηση οπως γουσταρει και να σβηνει ποστ οποτε του καπνισει!...δλδ τι ειναι αυτα τα πραγματα?...νομιζα οτι προσπαθητε να βαζετε μια ταξη , αλλα εσεισ τελικα σβηνετε οτι σας ερθει...και οσο για το "πανηγυρι",...δν θα τι σχολιασω γτ και μονο π το βλεπω μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.!ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!....τωρα αν νομιζεις το αντιθετο τι να πω.,...να ηταν κατι τελιως ακυρο και ασχετο να πω μαλιστα...αλλα ε οχι!καθε φορα θα πεταχτει ενας μοντερεϊτορ να κανει οτι του καπνισει..και δν ειναι μονο για δικα μ ποστ αλλα και για αλλων γτ για το συγκεκριμενο κομματι του forum εχω αφιερωσει πολυ ωρα και γινονται συζητησεις οι οποιες την αλλη μερα "εξαφανιζονται" απο "πρασινα μελη" που εχουν το δικαιωμα να σβηνουν οτι θελουν!...ρωτα και τους αλλους πριν αρχιζεισ να σβηνεις!..και εχω παρατηρησει οτι γινονται παραπονα και απο αλλα μελη π δν θεωρουν οτι τα ποστ τους ειναι εκτοσ θεμετος! ξερω οτι δεν θα δωσεις σημασια..στην τελικη το σβηνεις και αυτο το ποστ και κανεις σαν να μην το ειδες..αλλα ελπιζω να καταλαβες 5 πραγματα...
Mar 29 2010 02:18
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ποια μαφία αγαπητή, παρακαλώ ομιλείτε με anime όρους, εδώ πέρα μαζεύτηκε ολόκληρη συμμαχία World Government και Ninja Villages για να με πιάσουν (λόγω zoro-name και itachi-avatar :P), οπότε και αναγκάστηκα να ξεφορτωθώ ένα από τα 2. Nah, εξαρχής ήθελα να το αλλάξω σκέψου (μου άρεσε ο χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο το όνομα), απλώς δεν ήξερα τι όνομα να βάλω, μετά με μάθαν έτσι... και το κράτησα. Τελευταία όμως μου ήρθαν διάφορες ιδέες για αλλαγές και τελικά υπερίσχυσε αυτό, hope you like. ;) Είναι και αρκετά trendy τελευταία οι αλλαγές ονομάτων... σκέψου το κι εσύ, που ξέρεις, ίσως σε λίγο καιρό σε δω αλλαγμένη σε Sakura, Hancock ή Razette. XD Btw το Fairy Tail το παρακολουθείς κανονικά; Εγώ ήμουν λίγο απογοητευμένος από το anime και έπιασα το manga και τελικά εξελίχθηκε σε πολύ καλή σειρά, σαν OP no.2 (αν και σε κάποια σημεία είναι και καλύτερο). O χαρακτήρας που μου έδωσε μία έμπνευση για το name αυτό έχει και το πιο καλό arc στην σειρά για μένα, που είναι το επόμενο απ' αυτό που βλέπουμε τώρα. Γενικά αν το είχες παρατήσει σου προτείνω να το ξαναπιάσεις, τα επόμενα arcs, αν κάνουν καλή δουλειά τα studios, θα ανεβάσουν κατά πολύ την σειρά. Τέλος, damn, εσύ είσαι και χειρότερη από μένα στα cameos... βδομάδες κάνουμε να σε δούμε, καλά σε λέω, τούνελ σε βάζουν να σκάβεις!! :P
Mar 29 2010 00:16
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jottceqkv1M&feature=related[/url]
Mar 29 2010 00:10
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Α! ΑΑ~! Για να καταλάβω μας βρίζει τον Na-Na-Naruto-kun ο Black_Kaiser?? Μωρέ λίγα τα λόγια σας μην σας βάλω κανά ελαφρύ Maiden Rose [I]για αρχή![/I] *done with the stalking* Αν και έχει ένα δίκιο για την Yoruichi xD Ένιγουέι έχεις msn εσύ? Κάπως δεν μ'αρέσει να μιλάω με PMs, άσε που ως proud members των Yaoi-Fangirls-Forces-United πρέπει να ανταλλάξουμε και υλικό/γνώσεις πάνω στο αντικείμενο... :tensai:[/FONT]
Mar 29 2010 00:01
Photo

imm0rtal → mono

ναι το τσεκαρα :blingeye2: αριγατος κιμας!!!!! :gotit:
Mar 28 2010 23:56
Photo

Zoro → Loke

mr. i-spam-a-lot-@one-piece plz, να τα λέμε ολόκληρα τα πράγματα. :P Ε ναι, αφού στο μοναδικό thread που έχουμε και οι 2 ενδιαφέρον ο κύριος Miura δεν μας κάνει την χάρη, mangaka να σου τύχει. :zetsubou: [SIZE=1] (να δεις που μόλις βγει πάλι θα σε προλάβω για το e-g release btw XD)[/SIZE]
Mar 28 2010 23:44
Photo

DarkElf → LNEnja

Τα'χω δει και τα'χω διαβάσει όλα.Είμαι δηλαδή fully updated.Μπορείς να μιλάς ελεύθερα.Έεεεεετσι.... στην επόμενη προβολή yaoi!Άντε,να μάθουν ποιος έχει το πάνω χέρι...(χρησιμοποιώ yaoi απειλές για να συμφωνεί μαζί μου ο black kaiser:hehehe:)
Mar 28 2010 22:25
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Ναι κι εμείς το ίδιο είπαμε μιας και όλοι θα φύγουν τώρα για Πάσχα... Άσε μωρέ είμαι στην αρχή σχεδόν του Bleach και άρχισαν όλοι! (ep 40 δηλαδή) --θα σου έλεγα τι spoilers αλλά δεν ξέρω αν/μέχρι που έχεις δει στο Bleach. Tέλος! Θα τους βάλω να δουν yaoi για εκδίκηση... :kakaka:[/FONT]
Mar 28 2010 22:18
Photo

melkior → Daz

Είναι 2 σεζόν από 13 επ η καθεμιά(σύνολο 26)τη δεύτερη θα την βρεις με το όνομα [I]Rosario + Vampire Capu2[/I]
Mar 28 2010 22:04
Photo

DarkElf → LNEnja

Ήθελα να έρθω αλλά γιόρταζε η μητέρα μου,την κοπάνησε κιόλας η αδερφή μου μετά το φαγητό οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μείνω.Να κανονίσουμε μετά το Πάσχα για να έρθουμε και όσοι λάμψαμε δια της απουσίας μας...:orly: Πόσο πολύ σου το χαλάσανε?Για τα προσεχή επεισόδια σου είπανε ή για το καινούργιο chapter? :p
Mar 28 2010 21:45
Photo

Haru-chan → Ria007

nai kai egw twra eida to diko sou msg ^^; Anyway an thes na sou dwsw to msn mou?
Mar 28 2010 21:24
Photo

Phantom Duck → Radagast

[QUOTE]Μαζί με το [B]braids[/B] (platform/puzzle) είναι μάλλον με διαφορά τα πιο πρωτοποριακά και απολαυστικά games, που πέτυχα τα τελευταία έτη.[/QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Το Braid λογικά θα θέλεις να πεις. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι. Τσέκαρε [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=956&page=3"]αυτό εδώ το thread[/URL], έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο στυλ των προηγούμενων. Τώρα περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει το [URL="http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=1223"]Misadventures of Winterbottom[/URL] για υπολογιστή, που απ' ό,τι φαίνεται πατάει στα χνάρια του Braid.Αν δεν το ξέρεις τσέκαρέ το, είναι καλή επιλογή. [/SIZE][/FONT]
Mar 28 2010 20:32
Photo

Tenshi → Adventurer

χαχαχαχα!! καλως σας βρίσκω!! τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω λογικά μέσα στις επόμενες 2 μέρες!! αα επίσης θα θες να μου πιεις το αίμα και για ακόμα ένα άλλο λόγω. Πήρα καινούργια φωτογραφική την οποία θα την δεις αυριο που θα πάμε για μπάσκετ!! ;)
Mar 28 2010 20:28
Photo

Adventurer → Tenshi

Λιγο κι απ'τα δυο... εγινα βαμπιρ! :P Θα μου χρησιμευσει αυτη η ιδιοτητα οταν ανεβασεις τις φωτογραφιες απο την Αφρικη ωστε να σου πιω το αιμα απ'τη ζηλεια!!! BTW καλως ηρθες :)
Mar 28 2010 20:19
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Χαθήκαμε Μάκη μου χαθήηηηηηκαμε! Πολύ δουλειά γαμώτο μου...άντε να έρθει το Πάσχα να κάτσω δυο μερούλες να ξεκουραστώ! Εσύ τι κάνεις?Τα νέα σου???Κατέβηκες στην πόλη σου? Α!Να μην ξεχάσω...Να σου ευχηθώ κ τα συλληπητήριά μου για τον άδικο χαμό του πρωταθλήματος...του χρόνου καλέ, του χρόνου! (πλακίτσα...πλακίτσα... :P)
Mar 28 2010 19:04