Community Status Updates
Anelis → zade
λαλ ρε τι στο πέος είναι αυτόοοοοο!!!
μην δεις το daybreakers...πλήρης αποτυχία
Mar 30 2010 14:36
Cassiel → SpirosK81
Φυσικά είδα Σπύρο.Και είμαι σε δήλημα όπως ήξερα ότι θα ήμουν με αυτό το πάρτι.Βλέπεις,στο Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers βάζω πάρτι που έχουν έστω και ένα character based cosplay (δηλαδή ουσιαστικά όλα μέχρι σήμερα).Τώρα αυτό πως να το αντιμετωπήσω που δεν είχε ούτε ένα character-based;Από την μια δεν θέλω να το παραλείψω και θα ταν disservice για τα παιδιά που ντύθηκαν, από την άλλη...δεν είχε cb cosplays.Δεν ξέρω,αλλά το πιθανότερο να το βάλω εν τέλη.
Mar 30 2010 13:29
kelborn3 → Tsunade-sama
Nai ρε Γιοτα μου.Κατεβηκα στην πολη μου και μπεκρουλιαζω.Οσο για σενα σε καταλαβαινω η δουλεια ειναι δουλεια οπως και να το κανουμε.Τουλαχιστον θα κατσεις το πασχα να ξεκουραστεις να γεμισεις τις μπαταριες οσο μπορεις και να χαρεις λιγο ησυχια(οσο ειναι δυνατον).Οσο για το πρωταθλημα ασχολιαστο μεγαλη η καταντια ο ολυμπιακος να γινεται βαζελος κακα τα ψεμματα:burningbe3:.Ελπιζω να σε πετυχω καμια μερουλα μεσα στο μσν να πουμε καμια κουβεντα.
Mar 30 2010 13:26
Zem@c → Mad_Hatter
σιγα ρε.... αφου συζηταμε ολοι για ο.π.,,,, το freind request ειναι ενα βημα πιο περα :ρ :))))))
Mar 30 2010 13:06
Zem@c → D.Dragon
ακομα να βγουν σποιλερσ για το επομενο κεφαλαιο στο ο.π. ..... το break τηα ειναι για την αλλη εβδομαδα ετσι..?...οχι για αυτην..!?
Mar 30 2010 13:05
Serestrum → Emmanouela
αχουυυ.... καημενο μου...
μη φοβασαι, ολα καλα θα πανε, θα σε παω στους καλυτερους γιατρους...
^^
Mar 30 2010 11:47
iristella → Kenny
Got it. I ll ddl it and I promise i ll behave (αλλά να το δούμε το thread κάποια στιγμή έ?). So please don't eat me!:blingeye2:
Mar 30 2010 07:22
iristella → phm
Aφού δεν μιλάτε τι να κάνω η καψερή? Να δημιουργήσω alias και να μιλάω μόνη μου? xD καλά έκανες για το add. ^^
Mar 30 2010 07:20
Zem@c → Nighteyes
ειδα το ποστ σου ...ετσι μπαινει μια ταξη τουλαχιστον και δν θα γινονται παρεξηγησεις...
φιλικα-zemac
+++++++
απλα για να ξεκαθαρισω την κατασταση.... τοσο και ρο στο συγκεκριμενο μεροσ του site γινονται υποθεσεισ..και γενικα μπαινει καποιοσ απο εσας και σβηνει...κανεις δν ειχε πει "ξερετε κατι...ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.".... τοσοοοοο καιρο ομως....τωρα που το εκανες ξεκαθαρο ειναι οκ....ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω...δν ηταν προσωπικο ολο αυτο...αλλα αν και εσεις δν λετε γτ σβηνετε, οι αλλοι εκνευριζομαστε...και ειναι λογικο,,, :blurah5:
φιλικα παντα,
ΖΕΜΑC
Mar 30 2010 01:51
Loke → Zoro
αααα το χα ξεχασει αυτο το .. "contest" ... ειδωμεν αγαπητε μου ... [B]ειδωμεν[/B]!!
Mar 30 2010 01:26
NoDsl → Fingolfin
Καλησπέρα φίλος. Έχεις δίκιο. Είναι η ASUS 5750 1024MB. Διόρθωσα το ποστ μου!
Mar 30 2010 01:17
Nighteyes → croco~boy
[QUOTE]Αμεσως να πεσουν να σε φανε...[/QUOTE]Αδύνατον. Θα βαρυστομαχιάσουν.:P
Mar 30 2010 00:55
croco~boy → Nighteyes
Αμεσως να πεσουν να σε φανε...σαν δεν ντρεπονται λεω εγω. Παλι καλα που εισαι εσυ κ τους βαζεις σε ταξη.
Mar 30 2010 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed