Community Status Updates
laraska → D.Dragon
προερχεται απο καποιο τσαπτερ συγκεκριμενο ή απλα μια ζωγραφια ? το κορακι ειναι το αγαπημενο μου πουλι .
Apr 09 2010 23:49
Tea-chan → Shihama-ru
Μεγάλο λόγο να μη λες...
Αυτό η αλήθεια είναι, ούτε που το ξέρω. Έχω κατεβασμένα τα raw, αλλά δεν είναι πουθενά... χ.χ
Apr 09 2010 23:41
Shihama-ru → Tea-chan
Τιιιιιιιιιιιιιι?Ακόμα χειρότερα θα γινουν τα πράγματα στην συνέχεια??? Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!:hahaha:
Thanks για τις πληροφορίες σου,μήπως ξέρεις και τπτ για το ψλοξεκάρφωτο special της προηγούμενης εβδομάδας?Είναι από τους ίδιους δημιουργούς?
Apr 09 2010 23:40
Tea-chan → iristella
Θα εκπλαγείς άμα σου πω ότι αυτά τα yaoi θεωρούνται τα ωραία... ω, ναι.
Τέλος πάντων, δε θέλω να το συζητήσω, στεναχωριέμαι.
Και αυτό με το που έζησε... καλύτερα να μην ζούσε. /ψιλοspoiler
Apr 09 2010 23:28
Tea-chan → Shihama-ru
Ναι, Hellsing. Alucard and Seras <3
Δε θέλω να πω περισσότερα , επειδή είναι μεγάλα spoiler... αλλά έχε κατά νου ότι μας περιμένουν χειρότερα. Τ.Τ
Apr 09 2010 23:26
iristella → Tea-chan
ο,Ο Eγώ παντως παραλίγο να ξεράσω. Σοβαρά σφυχτικε το στομάχι μου.
Nope that kind of stuff does not work for me. Τώρα ότι υπάρχουν και εντελώς λαλημένες μέσα στο fandom είναι γνωστό. Δεν πιστεύω πάντως ότι ο mangaka ακουσε αυτές γιατί αν το καλοσκεφτείς το manga δημοσιεύεται σε male oriented περιοδικό. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να τους πεταξει τα μάτια έξω μόνο και μόνο για να την πει στα /y/ fangirls.
Argh i keep picturing it και μου σηκώνεται η τρίχα. >_< Τουλάχιστον όμως μέχρι στιγμής έζησε. Κάτι είναι και αυτό.
Apr 09 2010 23:24
Shihama-ru → Tea-chan
Μα τον Δία,τι εννοείς Πυθία,δν βγάζω άκρη με τους διφορούμενους "χρησμούς" σου........
Αααααα,με τρώει η περιέργια, θέλω να μάθω:nanteee::nanteee::nanteee:
btw ωραια εικόνα,Hellsing e?
Apr 09 2010 23:24
Tea-chan → Shihama-ru
Ας πούμε ότι αν και δε τον ξεγράφουμε ακόμη... θα ήταν καλύτερα να τον ξεγράφαμε.
You are not prepared. T.T
Apr 09 2010 23:14
Tea-chan → iristella
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7669/128676027329078533.jpg[/IMG]
Άσε, πικρός και μαύρος να είναι ο καφές... Και αλίμονο, η κατρακύλα δε θα έχει τελειωμό...!
BTW, αυτό με τα yaoi fangirls... δε με λες, έχεις διαβάσει καθόλου fanon yaoi fanfiction; Αυτό που έγινε εδώ είναι ακριβώς αυτά που γίνονται κι εκεί, με τη διαφορά ότι το βρίσκουν sexy/hot/good story. No joke.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Apr 09 2010 23:12
iristella → Tea-chan
*Προσφέρει τον καφέ της παρηγοριάς για το latest wolf guy chapter*
Το ματιάσαμε το παιδί. Τ^Τ
Apr 09 2010 23:06
minuu → VampireGirlization
ne re su eftasa.da3ei ama dn m arese dn 8a t blepa kiolas....apla htan megalh anatroph.egw tn i8ela m tn zero.elpizw tulaxiston n teliwsei kala!
Apr 09 2010 22:13
Melkor → Erisadesu
Count Dooku
είναι έτσι, γιατί είναι πολύ δύσκολο να το χειριστείς, καιαυτός απλά μπορούσε. :P
Apr 09 2010 22:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed