Community Status Updates
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Βαριεμε
[SPOILER]
[IMG]http://i44.tinypic.com/k0hob8.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Apr 10 2010 15:43
Vampire Princess → VampireGirlization
Ναι...έχω δει κ το anime κ διαβάζω το manga...μάλιστα τώρα περιμένω να βγει το επόμενο chapter κ ανυπομονώ να δω τι θα γίνει έπειτα απο τη συνάντηση της Yuuki με τον Zero!!!
Apr 10 2010 15:39
croco~boy
Γεια σας κ αντιο!
Αποφασισα να σταματησω την χρηση του πσ μ γ περιπου 3μηνες η καπου τοσο γ πολλους κ διαφορους λογους(οπως γ παραδειγμα 1(διπλωμα οδηγησης, εξετασης profiency/ECDL, διαβασμα γ τν εξεταστικη κ αλλα πολλα).
T λεμε της 30 ιουνιου λοιπον, εως τοτε καλη διασκεδαση κ καλα να περνατε ! :blingeye2:
Apr 10 2010 14:59
iristella → Anelis
Το ψήνα άγρια για το Screamfest με τόσους ωραίους τίτλους και τόσα θετικά που είχα ακούσει από σένα αλλά δυστυχώς αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω σαν τον Βεγγο. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω για του χρόνου. Τ^Τ
Apr 10 2010 13:47
didimakia → croco~boy
ε γιατι ειναι quote..ουτε που ξερω...δεν το σκεφτηκα καν..xD
Apr 10 2010 13:34
violetigiapanda → ssj2sanji
ευχαριστω για το request ^^
κατα λαθος, εγραψα στο προφιλ του "TheChoSenOnE" και το παλικαρι εστειλε μου request για να μην φανω μπελη xD
Apr 10 2010 12:15
Lebw → DmJapan
Ναι πιστευω πως εχω αρχισει να διακρινω την βαρεμαρα σου. Κανεις ποστ φτιαχνεις αλμπουμ X-Japan και μετα λες οτι εγω ειμαι καμμενη... -_-
Apr 10 2010 12:01
TheChoSenOnE → violetigiapanda
:bahhh:Παλι καλα που απαντησες γτ νομιζα οτι με ειχες παρεξιγησει με το "δεν σε εκανα add" αλλα ολα οκ τωρα
Apr 10 2010 11:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed