Community Status Updates
Serestrum → zade
ουυυυφ... δεν ξες τι χαρα μου δινεις... χαιρομαι παρα πολυ που εχω ενα ατομο να μπορω να βασιστω επανω του.... νασαι καλα...
Apr 09 2010 15:08
zade → Serestrum
Πάλι καλά.Κι εγώ έτσι.Για μια στιγμή τρόμαξα και σκέφτηκα ότι μπορεί να έμεινα πίσω ,αλλά με έβγαλες ασπροπρόσωπο ! Εύγε φίλε μου!
Apr 09 2010 15:05
didimakia → TheChoSenOnE
Κι εγω οταν εκανα Register δεν ηξερα οτι θα ηταν το username Μου στα games Και εβαλα didimakia Ενω δεν μ'αρεσει...XD
Apr 09 2010 14:59
Serestrum → zade
>_<
δυστυχως οχι μαν. 2 βδομαδες δεν εχω κατσει σπιτι σχεδον...
τωρα αρχιζει η σχολη οποτε θα μπω σε προγραμμα παλι και θα ασχοληθω με το θεματακι. ^^
Apr 09 2010 14:59
HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor
Hiiiiii!!!!!!!!Sorry που εξαφανιστηκα αλλα ειχα παει Ζακυνθο(απο κει ειμαι) για τις διακοπες του Πασχα!!!Εσυ πως τα περασες??
Apr 09 2010 14:54
zade → Kenny
Για το Black Mesa Μοντ λέτε με τον Serestrum ? Αυτό που μας έχει βγάλει το Χριστό με την καθυστέρηση ;
Apr 09 2010 14:46
TheChoSenOnE → didimakia
Ok man σε εκανα add!!ΑΑ και κατι αλλο,οταν εκανα το account εβαλα καταλαθος female ενω ειμαι male(τι βλακας)
Apr 09 2010 14:06
Mad_Hatter → iristella
[S]
Alma is the name, stalking is the game.
[/S]
10 μερες πριν το ξεκινησα εγω μπρε μαζι με ολλα τα ψυχανωμαλα (βλεπε Sel, Gits,Texhnolyze κλπ) :P
Apr 09 2010 14:05
Mad_Hatter → Hanzo
Souten Kouro no2 huh?
Ναι οι fansubbers ειναι λιγο "οτι νανε" στις σειρες που επιλεγουν.
Apr 09 2010 14:00
didimakia → TheChoSenOnE
Ναι παιζω και didimakia εχω στο garena..^_^ αυτος ημουν εγω :P
P.S. thnx για το request...
Apr 09 2010 13:52
Robin-Chwan → Scorpion
Ο καλος ο ανθρωπος.......
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Set Arya. Ευχαριστω aniki!!
Αληθεια δε μου χεις πει το Scorpion πως σου ηρθε? Μηπως καποτε ησουν φαν των Scorpions και σου χει μεινει??
Apr 09 2010 13:31
TheChoSenOnE → didimakia
Βλεπω και εσυ εισαι πορωμενος Dota εεε...Μηπως πεζεις garena γτ ειχα δει εναν με name Didimakia οταν επαιζε ενας φιλος μου??
Apr 09 2010 12:44
ssj2sanji → TheChoSenOnE
hi δεν κάνει τίποτα..ε καλά τώρα όσο για τα amvs..μου έχουν κάνει suspend το account και έτσι έκανα άλλο..τέσπα,είδα ότι είσαι μανιακός με FF και KH..me too!!!btw όταν πόσταρες αυτό το song στο thread με τα j-songs [url]http://www.youtube.com/watch?v=Gma7j8JuEEs&feature=player_embedded[/url] ..ανατρίχιασα!!!τελευταία φορα που το άκουσα ήταν όταν τελείωνα το crisis core
Apr 09 2010 12:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed