Community Status Updates
DmJapan → Lebw
ναι, δεν είχα τι να κάνω και διάβαζα ποστς και είπα να την αλλάξω κι όλας.
Apr 09 2010 21:13
GhostPrince → VampireGirlization
ναι ρε γαμοτο,,σπασιμο...μια χαρα ειμασταν 2 βδομαντουλες xD και...ασε...γραφω και φυσικη κατ. με το που γυρναμε ...:(
κιοσο σκευτομαι οτι σε 4vdoamdes ερχονται οι πανελληνιες..ασε :\
τεσπα......τι λεει εσυ?....:P
Apr 09 2010 20:25
VampireGirlization → valadorn
εφιαλτης στο δρομο με τα γραπτα!!!!
νεο θριλερ.....cooming soon on 18 may 2010...
ελπιζω να το πα σωστα!!!
μην γινουμε και ρεζιλι!!!!ε??
Apr 09 2010 19:42
VampireGirlization → GhostPrince
τιποτα...απλα αρχιζει το σχολειο ξανα..........γαμωτο!!!
Apr 09 2010 19:41
VampireGirlization → minuu
εφτασες κιολας εκει??
καταρχας σαρεσε???
αν θες το βλεπεις....εγω προειδοποιησα!!!
[SPOILER]ενα θα σου ο kaname και η yuuki ειναι συγγενεις......!!![/SPOILER]
Apr 09 2010 19:40
iristella → spartankid
Διάβασε σε manga το Saint Young Men της ίδιας mangaka. Εϊναι 10 chapterakia περίπου αλλά κάθε φορά που το διαβάζω δεν μου μένει άντερο.
Apr 09 2010 18:55
spartankid → iristella
πάντως εγώ το under the bridge το βρήκα επικό.Tρομερό humor να σέρνεσαι και καθόλου χυδαίο :P να σε καλά xD
Apr 09 2010 18:49
MANOS → melkior
Αυτό μου άρεσε στον Tennant. Η κωμωδία. Και για αυτό μου αρέσει και ο νέος. Το 1ο επεισόδιο είχε γέλιο.
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η 3η και η 4η σεζόν.
Η καινούργια φαίνετε καλή. Γενικά πιο πολύ μου άρεσε η Donna, μετά η Jones και τελευταία η Rose.
Συμφωνώ. Το opening δεν μου άρεσε. Πιο πολύ μου άρεσε το opening της 4ης σεζόν.
To Torchwood δεν μου άρεσε. Είδα την 1η σεζόν. Αν δεν κάνω λάθος τα μόνα αγγλικά σόου που μου αρέσουν είναι το Doctor Who (BBC) και το Hornblower (ITV).
Apr 09 2010 18:30
digitaltracker → Tristessa
Helo! Καλα εισαι? Nα σου πω την αληθεια απο τους VII Sense έχω ακουσει μονο το single Βlack Bird. Οποτε δεν μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη. Το single αυτο μου αρεσε παντως.
Apr 09 2010 17:57
melkior → MANOS
Έμενα πάλι είναι ο Christopher Eccleston ήταν πιο σοβαρός και έφερνε ένα δραματικό τόνο στην σειρά σε αντίθεση με τον Tennant του οποίου το δυνατό σημείο είναι η κωμωδία.
Παρόλα αυτά θεωρό καλύτερες σεζόν την 2 και 3 της σειράς με πολλά αξέχαστα επ όπως αυτά που ανέφερες και άλλα όπως το The Impossible Planet, The Sound of Drums κ.α. όσο για τις companion του δοκτορα η ρουζ μέχρι στιγμής είναι η αγαπημένη μου με την jones να έρχεται δεύτερη πάντως και η καινούργια καλή φαίνεται για να δούμε.
Επίσης καιρός ήταν να γίνει και στο TARDIS μια αλλαγή γενικά το καινούργιο λουκ της σειράς φαίνεται ωραίο η μονή παραφωνία που βλέπω είναι το OP ειδικά η μουσική δεν μου θυμίζει καθόλου Doctor Who, τέλος θα σου πρότεινα να δεις(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)και το spin-off torchwood το οποίο είναι και αυτό πολύ κάλο.
Apr 09 2010 17:44
Adventurer → Bab
Εκεινο το ποστ οντως εγινε στα Ρωσσικα, θα καταλαβεις αν ριξεις μια ματια [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8421"]σε αυτο το thread[/URL] (και προσεξεις την ημερομηνια) :P
Apr 09 2010 17:43
valadorn → VampireGirlization
Ναι οντως ειναι πολυ σπασιμο...
Απο τη μια εχω να κανω επαναληψη τις ασκησεις που ηδη εχω λυσει και ειναι πολυυυυυυυυ βαρετο και απο την αλλη να αποστηθιζω ενα μαθημα παπαγαλια που λεγεται ΑΟΔΕ... Και το σχεδιο πλεον εχει καταντησει βαρετο.Εχω σχεδιασει καθε ειδους καρεκλα για να ετοιμαστω για τις εξετασεις!:(
Εχει και μεγαλη βαση η σχολη που θελω και πρεπει αναγκαστικα ολα αυτα που να με παρει ο Kyubi(!) !!
Παντως μην ανησυχεις δεν ειναι ουτε τοσο σκληρη ουτε τοσο δυσκολη οσο φαινεται η 3η Λυκειου.Απλα συμβιβααζεσαι ή εστω προσπαθεις και.. προσαρμοζεσαι.
Apr 09 2010 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed