Jump to content

Community Status Updates

Photo

GeRi → Hazuki

xD na peis k stin alli pws akoma perimenw gia tn kafe p elege pws tha pame -__-
Apr 20 2010 11:12
Photo

Anelisiristella

γιατί γιατί γιατίι μου σκοτώσανε τη Lexi!!! :zetsubou: με έκαψες κακούργααααααα!!!
Apr 20 2010 10:43
Photo

Hazuki → GeRi

Ela agori, den hathikame apla sto teleutaia party den pigame giati eihame pathei ena overkill apo ti teleutaia fora me ton elefanta discobala :P
Apr 20 2010 09:45
Photo

GeRi → Hazuki

oi.... p xa8ikate eseis? :/
Apr 20 2010 08:25
Photo

iristella → Serestrum

[CENTER][URL=http://img80.imageshack.us/i/allenwalkernoahbyprynek.jpg/][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/876/allenwalkernoahbyprynek.jpg[/IMG][/URL] [FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"][SIZE="5"]Goodmorning!*[/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER] [SPOILER=*]I feel gory, oh so gory, I feel gory oh so gory todaaaaaaay:kill4u:[/SPOILER]
Apr 20 2010 04:36
Photo

Orion19 → Erisadesu

Αχαχα. Να μείνει λέει ο Nakaji μόνος του. Δε νομίζω να είναι αυτή που κόβεται. Πολύ obvious μου φαίνεται. Είδωμεν. Μπορεί ο "γιατρός" να άλλαξε καριέρα προς χασάπης και να τους έσφαζε κανα γουρούνι για δώρο. Lol.
Apr 20 2010 00:15
Photo

amaya3 → iristella

Έλα ρε κι εγώ σου την πρότεινα ως από τις καλύτερες πρωταγωνίστριες για το smut genre! Seriously, αν την Kaya ήθελες να την σπάσεις στο ξύλο, μη διαβάσεις ποτέ Shinjo Mayu! ΠΟΤΕ! XD Και μένα μου την έδινε αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα βούρλα ήταν refreshing(<-I'm being generous) μπορώ να πω. Τουλάχιστον δεν ήταν μυξοπαρθένα και αγαθιάρα μέχρι αηδίας and that's reeeeeally rare. Γενικά στα smut οι female leads είναι 10 φορές πιο βλαμμένες απ' ότι στα normal ας πούμε shoujo. DX I wish Marika would have her own manga(ένα volume at least!):if: You're very welcome!
Apr 19 2010 23:57
Photo

Erisadesu → Orion19

πιστευω οτι αυτοκτονησε ή ο κορεατης ή η κιρικό....η όλοι μαζί εκτός απο τον ειτα... πάντως το σπίτι δεν ηταν της ουενο
Apr 19 2010 23:45
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Καλορίζικο το προφίλ ρε. Spidey FTW (έστω και αν έτσι είναι copyrighted by Tony Stark Ind. Co.)
Apr 19 2010 23:43
Photo

iristellaodin

Έλα καλεεεε σιγά που γερνάς. Να εγώ που είμαι συνομήλικη *γκουχ γκουχ* σου παιδούλα αισθάνομαι. XD Είναι όλα θέμα οπτικής γωνίας.
Apr 19 2010 23:40
Photo

iristella → amaya3

Yeap. Μου άρεσε πολύ σαν σύνολο αλλά την πρωταγωνίστρια ήθελα να την σπάσω στο ξύλο XD. Βέβαια κατόρθωσε και το τύλιξε το vampire αλλα irl τέτοιες συμπεριφορές υποταγής δεν έχουν καλό τέλος γιατί ο άλλος το εκμεταλλεύεται μέχρι τέλους. Το extra story ήταν απίστευτο. Πολύ ωραίος και δυναμικός χαρακτήρας η Marika. Την ευχαριστιόμουν σε όλη την σειρά. Προχωράω σιγά σιγά και στις υπόλοιπες προτάσεις που μου είχες κανει. Ευχαριστώ για τις ευχές!
Apr 19 2010 23:36
Photo

odiniristella

Sankyo:gotit: [SIZE=1]Γερναω γμτ:sadist:[/SIZE]
Apr 19 2010 23:25
Photo

ichigo13 → a2a

Γεια σου :).Μπορείς αν προτείνεις μια σειρά στο στυλ του Densha Otoko??Εννοώ που να την αγγίζει σε ποιότητα όχι απαραίτητα ίδια ιστορία.
Apr 19 2010 23:24
Photo

amaya3 → iristella

Hey, you read Midnight Secretary! What did you think? Did you like it or did I totally fail at the recommendation?DX Και ναι, η Marika όντως τα έσπαγε. Το extra story της παίζει και να μου άρεσε πιο πολύ κι από την κυρίως ιστορία. Περαστικά btw^^
Apr 19 2010 23:09
Photo

Vegetasmate → Zoro

Νιαααα!!! Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να μπω...ας πουμε οτι εκανα...χμμ..αποτοξινωση?? χχχ.....εεεε δεν ειχα κανα σχολιο να κανω......γι αυτο μαλλον...εσυ, τι νεα??
Apr 19 2010 23:08