Community Status Updates
Emmanouela → Serestrum
εεεε...μια χαρα ειμαι ρε! δεν χρειαζομαι ασπρους και γεματους μαξιλαρια τοιχους! οπως δεν χρειαζομαι και εκεινο το πλ κακογουστο πουκαμισο που δενει πισω...μα τι μλκια ειναι αυτη??? ουτε να ξυστης δεν μπορεις! (μιλα η εμπειρια btw! xD)
Apr 19 2010 17:18
iris 生活 kurosaki → the goblin
μια χαρα κ εγω :joyful:
εμ ναι νταααξ ειναι λιγο πορωση :hihi2:
Apr 19 2010 16:18
Tenshi → Hyuuga_Nikorasu
holla!!
Να σε ρωτησω κατι ασχετο... η υπογραφη σου ειναι μηπως απο L5R ?
Apr 19 2010 13:56
Mad_Hatter → Zoro
O Kanda στους αγαπημενους μου?please........ :P
Τωρα δεν ξερω ποιος επηρεαστηκε απο ποιον.Βασικα ειναι γνωστο κλισε ενας cool στους male leads, που το παιζει badass και αντρας πολλα βαρης.
Apr 19 2010 13:06
Zoro → Mad_Hatter
Btw ξέχασα να το πω χτες, αλλά ο Kanda στο vol.2 θύμιζε τόοοσο Sasuke: αλαζόνας, το παίζει badass και μετά τις τρώει στην μάχη, πριν (τάχα) πεθάνει ξεφωνίζει ένα "I cannot die before I find that person" (!)... ποιος ξέρει αν πήρε καμιά επιρροή ο Kishi από δω. :rolleyes:
Αν και από κάποια σχόλια που είχα πετύχει είδα πιο κει βελτιώνεται λίγο (με flashback κλπ υποθέτω), φαντάζομαι δεν είναι στους αγαπημένους σου, ε; :P
Apr 19 2010 12:58
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
[URL]http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_Laplace[/URL]
σου χω γεμισει το προφιλ με [EMAIL="μ@@#$ες"]μ@@#$ες[/EMAIL] δεν σε χαλασε ψαρακα!!!
Apr 19 2010 12:34
iristella → odin
Χρόνια πολλά αν και λίγο καθυστερημένα. Χιλιόχρονος και πάντα με υγεία! ^^
Apr 19 2010 11:51
Zoro → jetpilot
Το post σου στο OP manga τώρα σήμαινε ότι συμφωνείς μαζί μου, διαφωνείς ή απλά πόσταρες κάτι random (δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο); :p
Apr 19 2010 11:28
the goblin → endless_inspiration
καλα ετσι τα σπαει ι πικ με τον γκαρα που εχεις βαλει {γελιο}
Apr 19 2010 11:05
the goblin → iris 生活 kurosaki
μια χαρα τα ιδια εσυ καλα?????
βλεπω και εσυ καψημο με bleach........αυτα ειναι
Apr 19 2010 10:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed