Community Status Updates
Zoro → Vegetasmate
Α-π-ο-τ-ο-ξ-ί-ν-ω-σ-η; Μην χρησιμοποιείς την ταμπού λέξη των ιντερνετικών κούτσουρων τόσο απλόχερα. :nanteee:
Κατάλαβα, μου έχει τύχει κι εμένα κάποιες στιγμές στο παρελθόν, θα σου περάσει. XD
Όλα καλά εγώ, μόλις ξεμπέρδεψα από εξεταστική και είμαι ελεύθερος (για ένα μικρό διάστημα)... μακάρι να σε πετύχω στο ενδιάμεσο λοιπόν, αν ξανακαείς. ;)
Apr 20 2010 16:13
Zoro → jetpilot
Βασικά στην αρχή νόμιζα συμφωνούσες, με την έννοια ότι η τότε σοβαρή και hot Kalifa ξαφνικά ξέπεσε αρκετά με τις σαπουνοφαφακίες της (πράγμα στο οποίο συμφωνώ)... αλλά μετά αναρωτήθηκα αν το "are you an idiot?" σε μένα υποδήλωνε ότι δεν συμφωνούσες. :hahaha: Μάλλον το πρώτο το κόβω να είναι τελικά δλδ. :P
Apr 20 2010 16:05
Zoro → Mad_Hatter
[URL]http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/93/08/[/URL]
It's Sasuke's twin brother... I tell ya!! :hahaha:
Other than that ωραία σειρά όντως, όσο προχωράει και βελτιώνει... βρήκα ήδη ποιος θα είναι το νέο μου σετ. :P
Apr 20 2010 15:55
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Γειααα! Βασικα τιποτα το συγκλονιστικο, εδω, τα ιδια, πλησιαζουν και οι εξετασεις οποτε και ο υπολογιστης ανοιγει ολο και λιγοτερο :( ... εσυ;
Apr 20 2010 15:14
Kurosaki_Angellust → Lebw
eh yeah arketo kairo , asxoleisai kai sy me tin mousiki?
Apr 20 2010 14:13
°•πίΟu-πίΟu•°™ → MisaYoshiko
Misa-chaaaaaan!! Πως παει το Clannad? Το ειδες??
Μια τεραστια χαρη, γινεται να κανεις reseed [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6344"]αυτην εδω[/URL] την αλυσιδα?? Θα σου αναψω λαμπαδα xD
Apr 20 2010 14:07
Tenshi → Hyuuga_Nikorasu
Το L5R ειναι Legend of The 5 Rings γιαυτο μου φανηκε καπως ομοιο με αυτο που εχεις στην υπογραφη σου. Ειναι pen and paper rpg και διαδραματιζεται στην φεουδαρχικη Ιαπωνια, ειναι παρα πολυ ωραιο. Αξιζει το Vagabond να το διαβασω?
Apr 20 2010 14:05
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Εγώ τα αφήνω να μαζεύονται. Σταμάτησα να τα βλέπω πριν μόλις άρχισε το φίλερ. Τα φίλερ πάντα τα βλέπω οπότε σε λίγο θα αρχίσω. Όπως ξέρεις, αυτό το γεγονός με χαροποιεί βαθύτατα.:if:
Apr 20 2010 13:39
Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal
αδερφε ειδες Neji στο τελος του επεισοδιου?!! Ηταν λιγο αλλα το ευχαριστηθηκα...
Apr 20 2010 13:30
Hyuuga_Nikorasu → Tenshi
βασικα δεν ξερω τι ειναι ακριβως αυτο που λες αλλα μπορει να εχει καποια σχεση... στην εικονα ειναι ο Musashi Miyamoto (ισως ο καλυτερος ξιφομαχος της ιστοριας) και τα λογια διπλα ειναι απο το βιβλιο που εχει γραψει The Book Of Five Rings. Εχω πορωθει με το manga Vagabond αυτον τον καιρο που περιγραφει την ιστορια του Miyamoto (μυθιστοριματικα βεβαια) γιαυτο το εχω βαλει
Apr 20 2010 13:07
Hyuuga_Nikorasu → iristella
[QUOTE]
Other than that στο θέμα της σημασίας ενός μεμονωμένου παίκτη πάω πάσο. Όπως είπα και πριν από ποδόσφαιρο δεν ξέρω πολλά και κρίνω με βάση άλλο άθλημα οπότε μάλλον υπάρχουν διαφορές.Θα πάρω τον λόγο σας σε αυτό παίδες ^^.
[/QUOTE]
Δεν ξερω αν ξερεις πολλα η λιγα, αλλα σιγουρα μιλας πιο σωστα και σοβαρα απο παρα πολλους γνωστους μου για ποδοσφαιρο... Λιγο πολυ παντως ολα τα ομαδικα αθληματα εχουν ομοιοτητες δεν ειναι τοσο λαθος να κρινεις με βαση αλλο (αληθεια ποιο?)
[QUOTE]
[SIZE=1]YΓ. Hyuuga_Nikorasu εδώ εγώ έμαθα επιτέλους τι εστί off-side μέσα από συζήτηση σε anime forum. Τι να λέμε τώρα. Κάθε μέρα στο aNiMe//gr είναι και μία περιπέτεια.[/SIZE]
[/QUOTE]
τι μου λες εμενα, εγω κοντευω να μαθω ολα τα ειδη των yaoi:sigh2:...........
Apr 20 2010 12:50
Lebw → .morgenstern
Να 'σαι καλα, αν και δεν αντιλαμβανομαι τι το ενδιαφερον βρηκες αλλα τελος παντων :P
Apr 20 2010 12:47
a2a → ichigo13
Ρομαντική; Λίγο δύσκολο γιατί είναι μοναδική στο είδος της. Ποιοτικό romance θεωρώ το Summer Snow αλλά είναι δραματικό στην πλειοψηφία του. Αλλά πολύ πολύ καλή σειρά. Για πιο ανάλαφρο, κωμικό και με οτάκου φάσεις: Tokkyu Tanaka 3Go (μόνο που οι οτάκου είναι με τραίνα). Εκτός από romance έχει και focus στη φιλία και ο πρωταγωνιστής θα μπορούσε να είναι Έλληνας φοιτητής.
Apr 20 2010 11:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed