Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → iris 生活 kurosaki

εχεις απολυτο δικιο iris-chan εχει απιστευτα φοβερες σκηνες αυτο το game και αμα εχεις παιξει και δει οτι εχει βγει απο ff7(οπως εγω) δεν γινεται να μη το λατρεψει καποιος
Apr 20 2010 20:10
Photo

Lebw → Kurosaki_Angellust

Ναι αμε. Κανω drums εδω και περιπου 4 χρονια. Εσυ ποσο καιρο ασχολεισαι?
Apr 20 2010 20:05
Photo

Lebw → Kakashinote

Α, καταλαβα. Τοσο καλα δηλαδη... Σε πιανει συχνα ή ετυχε?
Apr 20 2010 20:04
Photo

iristella → avaton

ΕΕΕρμ έγκυρες πηγές μου λένε ότι είναι πιασμένος. Keep on trying though you never know. XD Σε πιο σοβαρό τόνο ναι κάνει φανταστικές δουλειές. ^^ Η μία καλύτερη από την άλλη.
Apr 20 2010 20:00
Photo

avaton → iristella

eimai erwteumenos....eimai erwteumenos me ton Naoki Urasawa xD
Apr 20 2010 19:54
Photo

odinmono

Merci:blush2: Φυσικα κερναω! Το αγαπημενο μου κοκτειλ! [SPOILER][IMG]http://farm1.static.flickr.com/178/400498680_e97b3fdce1.jpg[/IMG] Zombie:hiding_something:[/SPOILER] Εναλλακτικα ισχυει και περινη προσφορα (με περινα σουβλακια) για τον Καββουρα:kill4u:
Apr 20 2010 19:52
Photo

iristella → amaya3

Οk θα το έχω κατά νου τότε να την αποφύγω την συγκεκριμένη. Ντάξει είναι το είδος τέτοιο οπότε προσπαθώ και εγώ να μην είμαι πολύ αυστηρή, αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς σε ένα είδος που απευθυνεται κυρίως σε γυναίκες ο γυναικείος ρόλος είναι τόσο υποβιβασμένος.
Apr 20 2010 19:12
Photo

melkior → Black Rock

WTF :hahaha: τι έγινε είναι καμιά γιορτή και δεν πήρα χαμπάρι μήπως έχεις γενέθλια :hmmm: anyway δεν έχω κάτι πρόχειρο τώρα άλλα σου υπόσχομαι ότι θα σε ψηφίσω στο διαγωνισμό για το banner αν και για να πω την αλήθεια μάλλον έτσι κι αλλιώς θα το έκανα αφού οι δημιουργίες σου είναι εκπληκτικές. Ελπίζω μόνο να έκανες και κάτι από Bakemonogatari.
Apr 20 2010 19:11
Photo

iristella → Hyuuga_Nikorasu

Έκανα volley στο παρελθόν οπότε μιλάω με βάση ότι έχω ξεσηκώσει από εκεί. Thanks for the kind words btw. Και lol για τις γνωσεις επί των yaoi. Αν και πάλι καλά η συζήτηση γι αυτα μένει στα threads τα αποκλειστικά επί του θέματος.
Apr 20 2010 18:31
Photo

iris 生活 kurosaki → Nicktheartist

o.O πλακα κανεις? finak fantasy VII?? :awww::awww: ερωτας αυτο το παιχνιδιιι *.* και πολυ κλαμα στη ταινια >.<
Apr 20 2010 18:24
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ελπιζω να ειναι καποιος απο τους Noah.
Apr 20 2010 18:20
Photo

kantoros → Vampire Princess

telika paizei stin athina. apla tromaksa epeidi eixa dei polu kosmo mprosta sto gipedo pou ithele na parei eisitiria. menw konta sto gipedo kai otan paizei o aris den pernaei to leoforeio :S
Apr 20 2010 17:38
Photo

monoodin

Ωωωωωπ, τώρα το πήρα χαμπάρι ότι είχες γενέθλια :P Χρόνια πολλά βρε και περιμένουμε κέρασμα ε? :hihi2:
Apr 20 2010 17:25
Photo

Black Rock → melkior

ahem *cough cough*[SPOILER][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3598/hitagi.png[/IMG][/SPOILER] *runs away*
Apr 20 2010 16:37
Photo

Vampire Princess → kantoros

Καλά, ότι να ναι κατάλαβα:blurah5::kakaka:....αλλά με κουστούμι στο πάρτυ??:p Για το Σάββατο δεν κατάλαβα...γιατί να μη λειτουργούν λεωφορεία, επειδή έχει αγώνα ο Άρης??:hmmm:
Apr 20 2010 16:13