Community Status Updates

Getekid → Black Rabit
Sorry που άργησα να απαντήσω έκανα διάφορα.... (έδωσα και γαλλικά!!!)
Το ΤΑ ΠΑΝΤΑ ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Δεν θα θυμάσαι ρυθμό μεταβολής ολοκληρώματος με μεταβλητή παράμετρο; Δεν μπορεί:kakaka:. (Αλήθεια, τι σπουδάζεις; )
Πάντως αυτό που είπες είναι πονεμένη ιστορία. Ξέρω αρκετά παιδιά που χρωστάνε τα μαθηματικά της σχολής του τα οποία δεν περνιούνται με τίποτα:nanteee:. Εμείς μέχρι να πάρουμε πτυχίο μας βγαίνει η πίστη!!!
Από το maid cafe στην Fnac θυμόμουν τον Παναγιώτη μόνο τον οποίο τον είχα δει και στο maid cafe το τελευταίο (είχε ντυθεί Bakura από Yu-Gi-Oh αν θυμάμαι καλά). Τους υπόλοιπους δεν τους είχα συνδέσει με το πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, καλή φάση:hihi2:.
Πάντως ναι θα έχω να θυμάμαι μπόλικα πράγματα από εκείνη τη μέρα!

Lil Marine → BlackRoseOfDestiny
χέϊ! σόρυ για την ακυρώτητα της ερώτησης αλλά μήπως σε λένε Αλεξάνδρα?^-^ ψάχνω να βρώ μια παλιά φίλη που χε γραφτεί σαν "black rose"(ή black rose κάτι τέλοσπάντων)βρήκα μία "Black rose" σκέτο,πού χει να μπεί απ το '08 οπότε σκέφτηκα μήπως είσαι συ :hmmm:

zero77 → SpirosK81
σερρες Κ.σταμουλη 10 4 οροφος Βοζικη Ελένη λει το κοδουνι αλλα ονομα παραδοσης βάλε και κασαπης δημητρης και τα δύο βοζηκη-κασαπη

mono → Tea-chan
*sisfist back*
Καλά τα bishounen στα manga αλλά στην πραγματική ζωή ο άντρας πρέπει να είναι αρσενικό, τρίχες, μούσια, μούσκουλα, πλάτες και ιδρωτίλα :if:

zade → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Aυτοί στην υπογραφή σου και στο ava είναι αγόρια ή κορίτσια; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω...

zade → Kenny
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=236752&postcount=513[/url]
Αυτό είχα γράψει.Γιάχου!Ακόμα το θυμάμαι και κωλοχτυπιέμαι απ τη χαρά μου.

zade → Jiraiya
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=390467&postcount=413[/url]
Το οποίο είναι βαμμένο πράσινο χρυσαφί για να γυαλίζει και έχει δισκόφρενα "μαργαρίτα".Επίσης φοράνε μάυρα αθλητικά με χρυσές ρίγες και άσπρη καλτσα από μένα ,ενώ το κράνος αν υπάρχει έχει αερογραφίες μέχρι και στο μπροστινό τζαμάκι...

zade → Kenny
To χες δει εκείνο το ποστ που είχα κάνει ,σχετικά με το πως έγραψα στο ΑΟΔΕ ;

Maya-chan → Kenny
Kenny, να ξαναπιάσεις το Bakuman. Έχει επιστρέψει επιτέλους στον παλιό καλό εαυτό του.