Community Status Updates

kelborn3 → ZeLiGa
Σημερα το βραδυ στις 12 η ωρα να εισαι ετοιμος.Εχω να σε μυησω στον κοσμο του gantz:tensai:

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Είδα το FT 29. Έκανες πολύ καλή δουλειά, οι ομιλίες των πρωταγωνιστών ταιριάζαν τέλεια με τους χαρακτήρες τους ! Kudos to you. :thumbup:
Tώρα είναι άδικο να σε κρίνω με τον veg3ta αφού εσυ μετέφρασες πιο βαρετό επεισόδιο απο οτι αυτός. Να σε δούμε και σε καμία μάχη :p

odin → Glaurung
[QUOTE]η αιτία και για τα απωθημένα αυτά βρίσκετε στη καπιταλιστική κοινωνία μας και μπορώ να αναπτύξω τον συλλογισμό μου[/QUOTE][I]/σηκωνει το γαντι.[/I]
Περιμενω vm/pm.

unagi → croco~boy
hmmm με την πρώτη ματιά μου φάνηκε πολύ άκυρο... άλλα οκ βρήκα επιχειρηματολογία. Δεν ήταν δύσκολο.

Zoro → cyber_john
Κατάλαβα, ναι όντως με αυτή την λογική βγάζει νόημα... κάτι παρόμοιο σκέφτομαι να κάνω κι εγώ με το Dragon Ball Z όταν φτιάξω το top10 μου με το καλό, αν και θα το ξεχωρίσω για συναισθηματικούς λόγους κυρίως και όχι λόγο αριθμού επεισοδίων. ;)

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Ase, ta neura m espasan. Den 3ero pos ta piga pantos ama bro tous g@mhmenous p balan ta 8emata 8a tous g@mhso!

Kamen Tantei Zura → Erisadesu
:p Kanena provlhma. Einai autos pou einai sthn photo me to Oguri. O Tsukamoto Takashi :)

croco~boy → D.Dragon
Κλ επιτυχια κ πιστευω να το πιασουν σωστο! Πως σ φανηκε το θεμα της εκθεσης??

unagi → galexia
Οοο ναι αυτή η έκθεσή με τσάκισε.... ας ελπίσουμε πως στα άλλα θα πάω καλλίτερα...thanks

galexia → unagi
apelpisia???? xaxaxa
να υποθεσω για τις εξετασεις????
καλη συνεχεια με τα υπολοιπα μαθηματα!!!!