Community Status Updates

Nighteyes → Tenshi
Αφού κόντευα να λυθώ στα γέλια όση ώρα κάναμε αγώνα λεωφορείο-ποδήλατο σταμάτα-ξεκίνα.:P
Το φαντάστηκα, Δυτικά προς Ανατολικά τέτοια ώρα από που αλλού να ερχόσουν; Εγώ πήγαινα στην δουλειά. Με βάλαν κάποιες μέρες μεσημέρι αυτή την βδομάδα. Είναι η χειρότερη ώρα. Όλο κουλά τηλέφωνα πέφτουν.:P
Tο καημένο το κουνελάκι...Ελπίζω τώρα πια να είναι καλά.:D

Tenshi → Nighteyes
Χαχαχα!! Και εγω εκει που περιμενω με το ποδηλατο να περασω απεναντι απο αριστοτελους βλεπω ενα χαρωπο προσωπο να με κοιταει και να μου χαμογελαει!! :D
Το ποδηλατο ειναι μεγαλη πικρα δυστυχως, και παρα πολυ δυσκολο για μεσα στη πολη.Ποσες φορες πηγα να σκοτωθω, απο του χαρου τα δοντια γλιτωνω...ευτυχως κανω πολλα χρονια ποδηλατο και εχω μαθει πλεον τη πολη και το πως οδηγανε!! xD
(μολις ειχα σχολασει απο τη δουλεια οταν με ειδες...με ταλαιπωρουσε ενα κουνελι το οποιο δεν ΕΛΕΓΕ να σηκωθει με τιποτα μετα απο τη ναρκωση) αααααααααααααααα!!!

phm → iristella
Lol τώρα το είδα το vm. Και έβαλα τον Λευτέρη να μου πει ποιο είναι το καινούριο πρόσωπο :P

Strange Loop → Kenny
Δε ξερω αν βλεπεις σειρες γενικα.. (κατι himym,tbbt εχω δει τα βλεπεις) αλλα το firefly ειναι ενα διαμαντακι της αμερικανικης τηλεορασης. Να την εχεις στα υποψη σου. Αzumanga daioh, αλλo
κoλλημα αυτο..Βεβαια ολοκληρο rewatch δεν εχω κανει ακομα...

Kenny → Strange Loop
Όχι... αλλά η μοναδική άλλη σειρά που την έχω κάνει 3 φορές rewatch είναι το AzuDai... φαντάζομαι δεν χρειάζεται συστάσεις. XD

Strange Loop → Kenny
To πιο κοντινο που βρηκα στο Cowboy Bebop τοσα χρονια ηταν το firefly (σειρα). Την εχεις δει;

Kenny → Strange Loop
[QUOTE=ssj4goku13;390304]Iεροσυλε.. Το μοναδικο ανιμε που εχω κανει rewatch 3 φορες..Ελπιζω να αλλαξεις γνωμη για αυτο το διαμαντι..[/QUOTE]Έτσι. Κι εγώ 3 φορές. Bebop forever.
/brofist

Nighteyes → Tenshi
Που λες, πηγαίναμε παράλληλα από Κολόμβου περίπου. Κοιτάζω έξω και σε βλέπω στην αρχή ανάμεσα σε λεωφορεία και χαμό και μετά να καβαλάς το πεζοδρόμιο και να έχεις πάρει παραμάζωμα τους περαστικούς.lol
Δύσκολη πόλη για ποδήλατο. Μπράβο σου πάντως που συμβιώνεις μ' αυτην την αθλιότητα. Εγώ θα φοβόμουν.

Serestrum → Strange Loop
[IMG]http://i41.tinypic.com/24mx460.jpg[/IMG]
μα γιατι...?

Zem@c → croco~boy
exeis dikaio..pigaine gia ton apo panw alla patisa lathos :-s
to diorthwsa twra .. thnks

iristella → phm
Αν αναρωτιέσαι ποιός έιναι αυτός ο Shiroe με το gay avatar που σου κάνει request στο steam search no more. Αν θες κάνε με add να παίζουμε παρέα. XD