Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kakashinote → Lebw

kalh epityxia stis eksetaseis, me oso pio ligo agxos ginetai!
May 14 2010 11:44
Photo

Nighteyes → Tenshi

Αφού κόντευα να λυθώ στα γέλια όση ώρα κάναμε αγώνα λεωφορείο-ποδήλατο σταμάτα-ξεκίνα.:P Το φαντάστηκα, Δυτικά προς Ανατολικά τέτοια ώρα από που αλλού να ερχόσουν; Εγώ πήγαινα στην δουλειά. Με βάλαν κάποιες μέρες μεσημέρι αυτή την βδομάδα. Είναι η χειρότερη ώρα. Όλο κουλά τηλέφωνα πέφτουν.:P Tο καημένο το κουνελάκι...Ελπίζω τώρα πια να είναι καλά.:D
May 14 2010 10:01
Photo

Erisadesu → LethalMike

Ποιος είναι αυτός στο αβατάρ σου;
May 14 2010 09:32
Photo

Tenshi → Nighteyes

Χαχαχα!! Και εγω εκει που περιμενω με το ποδηλατο να περασω απεναντι απο αριστοτελους βλεπω ενα χαρωπο προσωπο να με κοιταει και να μου χαμογελαει!! :D Το ποδηλατο ειναι μεγαλη πικρα δυστυχως, και παρα πολυ δυσκολο για μεσα στη πολη.Ποσες φορες πηγα να σκοτωθω, απο του χαρου τα δοντια γλιτωνω...ευτυχως κανω πολλα χρονια ποδηλατο και εχω μαθει πλεον τη πολη και το πως οδηγανε!! xD (μολις ειχα σχολασει απο τη δουλεια οταν με ειδες...με ταλαιπωρουσε ενα κουνελι το οποιο δεν ΕΛΕΓΕ να σηκωθει με τιποτα μετα απο τη ναρκωση) αααααααααααααααα!!!
May 14 2010 09:21
Photo

phm → iristella

Lol τώρα το είδα το vm. Και έβαλα τον Λευτέρη να μου πει ποιο είναι το καινούριο πρόσωπο :P
May 14 2010 03:20
Photo

Strange Loop → Kenny

Δε ξερω αν βλεπεις σειρες γενικα.. (κατι himym,tbbt εχω δει τα βλεπεις) αλλα το firefly ειναι ενα διαμαντακι της αμερικανικης τηλεορασης. Να την εχεις στα υποψη σου. Αzumanga daioh, αλλo κoλλημα αυτο..Βεβαια ολοκληρο rewatch δεν εχω κανει ακομα...
May 14 2010 01:25
Photo

Kenny → Strange Loop

Όχι... αλλά η μοναδική άλλη σειρά που την έχω κάνει 3 φορές rewatch είναι το AzuDai... φαντάζομαι δεν χρειάζεται συστάσεις. XD
May 14 2010 01:19
Photo

Strange Loop → Kenny

To πιο κοντινο που βρηκα στο Cowboy Bebop τοσα χρονια ηταν το firefly (σειρα). Την εχεις δει;
May 14 2010 01:15
Photo

Kenny → Strange Loop

[QUOTE=ssj4goku13;390304]Iεροσυλε.. Το μοναδικο ανιμε που εχω κανει rewatch 3 φορες..Ελπιζω να αλλαξεις γνωμη για αυτο το διαμαντι..[/QUOTE]Έτσι. Κι εγώ 3 φορές. Bebop forever. /brofist
May 14 2010 01:07
Photo

Nighteyes → Tenshi

Που λες, πηγαίναμε παράλληλα από Κολόμβου περίπου. Κοιτάζω έξω και σε βλέπω στην αρχή ανάμεσα σε λεωφορεία και χαμό και μετά να καβαλάς το πεζοδρόμιο και να έχεις πάρει παραμάζωμα τους περαστικούς.lol Δύσκολη πόλη για ποδήλατο. Μπράβο σου πάντως που συμβιώνεις μ' αυτην την αθλιότητα. Εγώ θα φοβόμουν.
May 13 2010 21:32
Photo

Serestrum → Strange Loop

[IMG]http://i41.tinypic.com/24mx460.jpg[/IMG] μα γιατι...?
May 13 2010 20:40
Photo

Erisadesu → SpirosK81

χρόνια πολλά ότι επιθυμείς.
May 13 2010 20:38
Photo

.morgenstern → Lebw

dystyxws oxi... NO MONEY, NO HONEY... T.T
May 13 2010 20:26
Photo

Zem@c → croco~boy

exeis dikaio..pigaine gia ton apo panw alla patisa lathos :-s to diorthwsa twra .. thnks
May 13 2010 19:23
Photo

iristella → phm

Αν αναρωτιέσαι ποιός έιναι αυτός ο Shiroe με το gay avatar που σου κάνει request στο steam search no more. Αν θες κάνε με add να παίζουμε παρέα. XD
May 13 2010 19:19