Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanNighteyes

Ναι, εκεί λέω. Μετά η Hitomi [spoiler]τον μπάτσισε και είναι από τις λίγες φορές που είπα "Να αγιάσει το χέρι σου, κοπέλα μου!" Αμάν, δεν είχε τα κότσια να το τραβήξει μέχρι το τέλος. Νιάνιαρο κι αυτός. :madtodeath: Στο μεταξύ, εκεί που διέκοπτε συνεχώς τη σκηνή με εκείνη τη μηχανή μοίρας (άλλο και πάλι τούτο!) καταλάβαινες ότι η σωτηρία της Gaia εξαρτιόταν από το εάν θα είναι μαζί. Εκεί ήταν που είπα: "Yup, Gaia is screwed!":hot: Ο Allen μάλλον της θύμισε τον Amano, εκείνον τον αθλητή στη Γη με τον οποίο ήταν τσιμπημένη και γι'αυτό είχε κολλήσει. Σιχτήρια κι αυτός, είχε χάσει το λογαριασμό ΠΟΣΕΣ γκόμενες είχε. Και γκάστρωσε και μία, και λίγο κόντεψε να πάρει και την αδερφή...! Σιγά ρε, ποιός είναι, ο Δον Ζουάν; Και με τον Van, ΟΥΤΕ ένα φιλάκι! Να πω ότι η Hitomi πρέπει να γυρίσει γιατί στη Γη είναι το σπίτι της, εντάξει. Μα ΟΥΤΕ ένα φιλί, ένα "Σ'αγαπώ", τίποτα...; :if: Με το παράπονο έμεινα! Toυλάχιστον έχουμε fanart να γεμίσουν τα κενά... [SPOILER][IMG]http://fc04.deviantart.net/fs28/i/2008/094/5/8/Van_kissing_Hitomi_by_escafan.jpg[/IMG][/SPOILER][/spoiler] Καλέ ο Van στη ταινία είχε φτερά. Και μάλιστα τα έβγαλε δύο φορές. Ευχαριστώ καλή μου! Και βέβαια θα μαζευτούμε! :gotit:
May 24 2010 17:53
Photo

Namida → MisaYoshiko

Πολύ ρέντα έχουμε με τα trivia τελευταία,ε ? :P
May 24 2010 17:45
Photo

KaiVagelio

Αυτό να λέγεται! Επίσης προτείνω να βγάζουμε χαρακτήρες τύπου Light, Lelouch σε συλλεκτική έκδοση, εκεί να δεις λεφτά. Πράγματι, για να μην διακυνδινέψουμε τη ζωή μας πρέπει α) Να πάρουμε τον Squalo για ασπίδα και β) τον Tsuna για δώλωμα. Σε πρίπτωση που το 1ο μέτρο δεν αποδειχτεί αρκετό, ξαμωλάμε τον Tsuna ν' αρχίσει να τον κυνηγάει και πάνω στην αναμπουμπούλα κλέβουμε την καρέκλα. (Σημείωση: Να μην ξεχάσουμε να τσεκάρουμε αν έχει κρύψει τίποτα λεφτά μέσα ο Mammon). Δεν ξέρω μα θα ήταν μια πολύ καλή εμπορική πρόταση για το μαγαζί! Φαντάσου τι χαμός θα γινότανε μετά την ανακοίνωση! (Πάντως όποιος το σκέφτηκε την έκανε την τύχη του //ν'ανοίξουμε κι εμείς ένα τέτοιο, δε θα χρειαζόμαστε καν cosplay θα είναι έτοιμοι από μόνοι τους) Oh! Japan! Ν' αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες από τώρα ώστε να έχουμε αρκετά λεφτά στα... 25 να πω να μπορέσουμε να ξοδέψουμε όσα θέλουμε! Χοχοχοχο! (Μείνε ανύπαντρη μέχρι τότε, έτσι όπως πάνε οι Γιαπωνέζοι στο τέλος θα έχουν μαγαζιά που θα σου πουλάνε άνδρες)
May 24 2010 17:12
Photo

Tenshi → ma_foteini

:) Σε ευχαριστω πάρα πολύ Φωτεινή. Να σε καλά. ;) Ηταν οντως κατι που χρειαζόμουν!
May 24 2010 16:02
Photo

ma_foteini → Tenshi

νομίζω αυτό που θες για τον Chrome είναι: Step 1: Click on the Tools button located on top right of the browser and select Options. Step 2: On the Basics tab of the Options just enable the Restore the pages that were open last option which is located at the top.That’s it!
May 24 2010 15:51
Photo

NighteyesTea-chan

Α στην φάση στον στάβλο; νομίζω ή κάτι τέτοιο. Που ήταν να φύγει και πάει να της μιλήσει και τα μάσησε τελικά. Εκεί δεν λες; Νσι, αστα. Και το τέλος ήταν λίγο :oo: όπως είπες. Πάνω που τα βρήκαμε ρε συ, έλεος. Αμαν συτοί οι Ιάπωνες και η δραματοποίηση. Ενα happy ending ρε παιδιά(εκεί που χρειαζεται)! Εμένα βασικά μου την είχε δώσει η πρωταγωνίστρια με το κλασικό shoujo μαργαρίτες να μαδάω, ποιος μ' αρεσει τελικά...; Και ο ξανθος δεν μου είχε κάνει καθόλου κλικ και αναρωτιόμουν τι σκατα του έβρισκε. Αν και στην ταινία τον κάναν πιο καλό αν θυμαμαι καλά. Αλλά no wings on Van :zetsubou: και έχανε και από υπόθεση. Καλή δύναμη σου εύχομαι! Όταν ξεμπερδέψεις πες να κανονίσουμε καμιά μάζωξη-συνάντηση-καφέ something.
May 24 2010 15:51
Photo

VagelioKai

Oντως, θα πεσει παρα πολυ naruSaku >_<, οποτε θα συμφωνησω πως το limited edition θα κανει εξαιρετικη δουλεια στον υπερπληθυσμο των συγκεκριμενων ειδων XD. Αλλωστε υπαρχουν και πολυ ανωτερα κομματια :D Niiiiii!!! Να δουμε τι στο καλο εχει αυτη η πολυθρονα και δεν την αποχωριζεται με την καμια, αν και θα ειναι λιγο δυσκολο να τον μετακινησουμε.... :OMG3: Καλο αυτο, με τις shounen-ai moments ακουγεται τρομερο ΟwΟ, και OMGOMGOMG! Θελω να παω japan XDDDD. Σχετικα με αυτα τα Ιαπωνεζακια που ασχολουνται με το επαγγελμα... ειναι εφικτο να το κανουν αυτο και με cosplay?:nbleed:
May 24 2010 14:53
Photo

LokeKenny

INAFTER RAGE ... MUCH?? hahahhahaa
May 24 2010 14:03
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

Καλά αυτό για να τους δούμε live είναι αγκαθάρα Τ_Τ. Η αδερφή σου είναι στο φόρουμ;
May 24 2010 13:35
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Black Rabit

Kon ni chi wa black rabbit-Φίλια!! Kαλά δεν το πιστεύω οτι σε βρήκα τόσο τυχαία και εδώ!!:hihi2:
May 24 2010 13:25
Photo

Tea-chanNighteyes

Αυτό το "I want you!" του στο επεισόδιο 19 με έκανε να τσιρίζω. Και μετά μας το γυρνάει "Your power!" "ΗΛΙΘΙΕ!" ούρλιαζα. Άσε, διαβάζω ωσάν τη παλαβή. Βλέπεις, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πάρω πτυχίο τώρα και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Βέβαια, με 7 μαθήματα δεν είναι εύκολο, αλλά θέλω τουλάχιστον το Σεπτέμβρη να έχω τελειώσει. Καλά είμαι, γενικότερα. Υπάρχω και ζω. :P
May 24 2010 12:45
Photo

zade → aboumonkey

Σποιλέριασέ με για το finale του Lost. Δεν το έχω δει παραπάνω από την δεύτερη σεζόν και ούτε πρόκειται οπότε δεν με νοιάζει.Πες μου τι γίνεται στο τέλος.Χωρίς πολλές λεπτομέρειες.Τα βασικά μόνο.Τι είναι το νησί ,τι κάναν όλοι αυτοί κλπ.
May 24 2010 12:40
Photo

Barbara → Hitorinai Kokoro

[COLOR=DarkRed]Kαλημεραααααααα !!! παρε Junno να γουστάρεις :love::respect: (προς το τελος τον δειχνει) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eYx9j96Qfpo[/URL]!!![/COLOR]
May 24 2010 10:56
Photo

Kirenahana → Hitorinai Kokoro

Γειαααα!!! Χαιρομαι τόσο πολύ που θα γίνει ανιμε πάρτυ στην Κέρκυρα!!! XD Και που η DJ ειναι johnnys φαν!!! Θα κατεβεις από Θεσ. μόνο για το παρτυ δηλαδή? Αν θες κομματια, βοηθεια or whatever, feel free to ask, I'd be more than happy to :D
May 24 2010 09:57
Photo

LethalMike → Hyuuga_Nikorasu

μοιαζουν πολυ με Disturbed [YOUTUBE]QsvDwztGinY[/YOUTUBE]
May 24 2010 09:54