Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → FallenSpiritGR

α καλα κρητη αγγλια θεσσαλονικη. αθηνα δε θα μας ερθεις ποτε:Ρ
May 25 2010 09:41
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Αλήθεια, φαντάζεσαι; "Η συλλεκτική έκδοση του Light κυκλοφορεί σήμερα και για έναν μήνα με δώρα ένα death note (σε ψιλά γράμματά: Το death note δεν είναι αληθινό, μην αποβείτε στην αγορά μόνο γι' αυτό)" "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" "Roronoa Zoro (ψιλά γράμματα: τα σπαθιά δε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή)" "L μαζί με προμήθειες γλυκών για έναν μήνα" "Kenshin, τώρα και με συλλεκτικό katana, προάλαβετε" Ας γίνουν πορείες, θα πάρουμε τον Shizuo για bodyguard, :kill4u: και επίθεση να κάνουνε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ναι-ναι! Ξες "Αύριο θα έχουν theme το Χ anime, πάμε!" Όχι καλά, απλά για να είσαι free να πάρεις από εκεί πέρα, χοχοχοχο. Αν και λογικά κάτω από 18 παίζειν' απογορεύεται, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Λολ, αλήθεια. Πριν κάτι χρόνια είχα δει το πρώτο επεισόδιο από το j-drama του Zettai Kareshi, πήγε η άλλη, έκανε κάτι επιλογές χαρακτήρα και εμφάνισης σ' ένα pc και της ήρθε πακέτο. xD Φαντάζεσαι να γίνει πραγματικότητα κάποτε αυτό; Όντως, εκεί η συζήτηση φτάνει σε άλλα επίπεδα. Στο τέλος θα τα εμπορευματοποιήσουμε όλα.
May 25 2010 08:56
Photo

Zoro → Loke

Όντως ισχύει, είδα μέσα και Danny Trejo, Eric Roberts, Dolph Lundgren και Mickey Rourke! Με όλο αυτό το cast μαζεμένο η ταινία ήδη έγινε cult! Κάνα Seagal και Norris να 'φερνε μόνο και θα ήταν instant win, σαπίλα και manliness στα ύψη! Δεν την χάνω με τπτ κι εγώ λοιπόν... :P
May 25 2010 06:25
Photo

Vampire Princess → Shade D. Slayer

Ναι....!!!:canthelp: Κ εσύ?
May 24 2010 23:52
Photo

Black Kaiser → LNEnja

Οκ, θα τα πούμε εκεί. :)
May 24 2010 22:48
Photo

amaya3 → Night Wizard Seal

I know... TT_TT Watching their beyond breathtaking performances doesn't help either...it only makes you even more jealous D: [SIZE=1]Ακόμα διατηρώ μια υπερμικροσκοπική ελπίδα though(που πεθαίνει τελευταία και τα γνωστά, ξέρεις)... [SIZE=2] Δεν είναι στο forum αλλά μπαίνει και lurkάρει με το account μου :3 [/SIZE][/SIZE]
May 24 2010 22:10
Photo

FallenSpiritGR → MisaYoshiko

κρητη μένω άλλα καμία φορά πάω και στην αγγλια με τον πάτερα μου ^^ άλλα σκοπεύω να περάσω θεσσαλονικη...
May 24 2010 21:44
Photo

VagelioKai

One thousand moar lols!!!:kakaka: Επετρεψε μου να προσθεσω στην limited edition λιστα και τους roronoa zoro, kenshin & L. Αυτοι που ειπαμε μεχρι στιγμης μου φαινονται υπερ αρκετοι, ας τους αφησουμε ετσι για τωρα διοτι φοβαμαι μην συμβουν τπτ πορειες διαμαρτυριας... Πιστευω πως θα χρειαστει να παρουμε κι αλλα μετρα για εξτρα ασφαλεια, ποτε δεν ξερεις τι γινεται με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα (χωρις να θελω να υποτιμησω τους tsuna και squalo). Θα προτεινα κανενα hibari, αλλα ετσι ακαταδεκτος που ειναι θα μας στειλει, οποτε θα βαλεις τον δικο σου να χρησιμοποιησει το systema C.I. για να μην φαμε καμια αδεσποτη στο δοξα πατρι. Λες ο Mammon να εχει οντως εκει κρυμμενη την περιουσια του? interesting desu!:thatsit: Lol, ολες οι fujoshi θα ειχαν κατακλησει το μαγαζι! Θα ηταν σαν εκεινους τους otaku που κατασκηνωνουν εξω απο τα καταστηματα με βιντεοπαιχνιδια οταν βγαινουν νεες κονσολες XDDD. Μα εννοειται πως το δικο μας θα εχει το αληθινο πραγμα! Θα πλουτισουμε! Jeeeeeez.... απαγορευεται η εισοδος αν εισαι κατω απο 25 δηλαδη? Κριμα Τ^Τ τς τς τς.... :hehehe:Χαχαχα, φαντασου να πηγαινεις σε ενα μαγαζι και να ρωτας την πωλητρια: -"εμ, με συγχωρειτε, σας βρισκεται ενα ξανθος μακριμαλλης με γαλαζια ματια και αναλογιες χχχ?" Και να σου απανταει: -"λυπαμαι, το συγκεκριμενο μοντελο μας εχει τελειωσει αλλα μπορω να σας προσφερω στην χχχ τιμη εναν καστανο με πρασινα ματια και παρομοιες αναλογιες και μια βαφη μαλλιων δωρο". Aν και ομολωγω, αυτο με τρομαζει σαν ιδεα (το εμποριο ανθρωπων, οχι η ξανθη βαφη μαλλιων XD)
May 24 2010 21:12
Photo

unagi → Erisadesu

τυχερηηη απόλαυσες σπιτικό ιαπωνικό φαγητό... αλλά αυτό το κάρρυ παράξενο μου φάνηκε είσαι σίγουρη ότι δεν είναι χυλοπίτες?
May 24 2010 21:05
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αλήθεια, πρέπει να μαζέψω όλα τα xvid σ' έναν φάκελο μου φαίνεται και να δω και ποια ν' αφήσω για το χωριό γιατί διαφορετικά δε θα την παλέψω εκεί πέρα. Για αρχή πάντως έχω κρατημένα αρκετά Reborn (αν και μάλλον θα κάνω rewatch την Arc της Varia πάλι), Higashi No Eden (που παλεύω να το δω 1 χρόνο κι ακόμα) και Canaan... Μετά βλέπουμε... Όσι τίποτα άλλο, ώρες-ώρες απορώ γιατί κατέβασα κάποια anime, αφού δεν παίρνω απόφαση να τα δω (-_-)'' Υosh! Πρέπει να ετοιμάσω τη λίστα μου, ένας μήνες μένει μόνο, τι θα κάνω τ' απογεύματα μου λες; Ε; Ε; Ε; Ε; ΥΣ. Δε μ' άρεσε τόσο η signature, αύριο θα κάνω άλλη.
May 24 2010 19:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

δε πειράζει από αύριο,. τελείωσε πρώτα το busou. σκέφτομαι και εγώ να γράψω κανένα xvid αλλά δεν είμαι σίγουρη. πρέπει να τελειώσουν και κάποια άλλα που κατεβάζω.
May 24 2010 19:48
Photo

Hitorinai Kokoro → Kirenahana

Σ\ευχαριστώ πολυ~! Φανατικά τα JE τα ακολουθ΄όπως και τα παιδάκια της WatanabePRO, κι ευχαριστώ που θέλεις να βοηθήσεις! Προς το παρόν κατάφερα να γεμίσω 7 ώρες, αλλά εάν έχει επιτυχία το πάρτυ και ξανακάνουμε, από καλό φθινόπωρο, μάλλον θα ζητήσω όντως βοήθεια! ^^
May 24 2010 19:47
Photo

Hitorinai Kokoro → Barbara

EYXARISTOOOO~ Αλλά σε πρόλαβε η αδελφή μου, το είχε κατεβάσει μόλισ βγήκε και μου το'δειξε Χ3333
May 24 2010 19:44
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αυτό είναι αλήθεια! Ο Hades-sensei και η παρέα του μας ενώνουν! (Βαριέμαι) Ξέχασα να περάσω το anime που σου είπα στον εξωτερικό. Δε βλέπω να μένει κανένα του Busou Renkin για αύριο, θα το τελειώσω και το εξωτερικός κοντεύει να φουλάρει. Θέλει άδειασμα και βαριέμαι να κάνω και πάλι το μυρμήγκι!
May 24 2010 19:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

ε τι τώρα~ δεν έπρεπε να βρούμε και ένα καινούριο; σε παρακαλώ, επιτέλους να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που είχαμε κόλλημα με κάτι μαζί. πάω να την δω!
May 24 2010 19:39