Community Status Updates
Kai → Kamen Tantei Zura
Ρε lol! Αν γινόταν κάτι τέτοιο κάπως έτσι θα κατέληγε πάντως.
Άντε ρε, μ' έκανες και βρήκα νέο κόλλημα. Τώρα περιμένω πώς και πώς να βγει νέο chapter.
YΣ. Γυρίσαμε σε ιστορικές εποχές, να μιλάμε μέσω net. Ετοίμασα τη νέα υπογραφή, πάω να αλλάξω αυτή που είχα. Χοχοχοχοχο!
May 24 2010 19:35
Kamen Tantei Zura → Kai
χαχαχα πάει θα σε αποκληρώσει~ ο γιος μου ομοφυλόφιλος; τι είναι αυτάαααααα; πωωωωωω τι θα κάνω; δεν είναι αυτό άλλαξες φύλο και έγινες ομοφυλόφιλος. γιατί παιδί μου; γιατί; γιατί το έκανες αυτό στον πατέρα σου;
ναι-ναι θεικός ο Άδης-σενσέι!
:P
May 24 2010 19:28
Kai → Kamen Tantei Zura
Χαχαχα, όντως. "Πατέρα, από σήμερα έχεις γιο!" Δε θα τ' αντέξει ο άνθρωπος.
Βασικά και να το αντέξει, όχι τίποτα άλλο, μετά θα πρέπει να είμαι και ομοφυλόφιλος και το σοκ θα είναι είνδαι διπλό, το δεύτερο δεν παίζει να το αντέξει με τίποτα. xD
Άσε ναι! Yosh! Το δουλεύω, πρέπει να φύγει!
Hades-sensei φορ δε γουίν! Θεϊκό το profile icon!
May 24 2010 19:20
Kamen Tantei Zura → Kai
'''ελα καλέ δε βλέπεις, αγόρι είναι'' ό,τι να ναι. η ακυρότητα στα μεγαλεία της. Η σιγουριά όμως την μάρανε.
Έεεελα βλακείες δε θέλω να ακούω~ ένα έχεις και θα φύγει. Γιει!
Ναι, πάνε κάνε εγχείρηση αλλαγής φύλου να πάθει συγκοπή ο μπαμπάς, που το κοριτσάκι του έγινε άνδρας. Απαπαπα~
May 24 2010 19:11
Erisadesu → Kenny
μώλις μάθω να κάνω θα σου φέρω...επίσης πριν λίγο ξύπνησα και ήθελα να σε πω ότι σε είδα στον ύπνο μου.....
May 24 2010 19:07
Kai → Kamen Tantei Zura
Πφφφ, εδώ κάποιοι δεν βγάζουν άκρη για το τι είμαι όταν με βλέπουν, εδώ θα με πειράξει;
Αμφιβόλου γένους :himitsu: Αν είχα περισσότερα κόμπλεξ απ' ό,τι έχω ήδη θα είχα πέσει σε κατάθλιψη.
:OMG3: Λες να το αποδεχτώ τελείως στο τέλος όμως;
May 24 2010 18:56
Nighteyes → Tea-chan
lol
Άλλη ταινία είδα εγώ; Μετά από 2 χρόνια η μνήμη μου φαίνεται αλληθωρεί.:P
May 24 2010 18:55
Kamen Tantei Zura → Kai
I know~ I know. μαρή βάλε κανένα gender, μην έχουμε και άλλα 'φίλε'. βαρέθηκα πια XD
hades-sensei! *_*
May 24 2010 18:48
Black Kaiser → iristella
Οk, no problem. Περισσότερο for teasing ήταν η ερώτηση αλλά απο ότι βλέπω εγώ μάλλον την πήγα σε σοβαρότερο ύφος.
Οk, keep moderating.
May 24 2010 18:17
MisaYoshiko → Namida
ναι με 12 ωρες δουλεια καθομαι και χαζευω ολη μερα... (στο game ειχα βοηθεια απο τον αποστολη:Ρ)
May 24 2010 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed