Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nozomu → Night Wizard Seal

Αμα το 8υμι8εις κερδιζεις over 9000 ευρωπουλα... :P
May 25 2010 12:25
Photo

VagelioKai

Αυτα τα ψιλα γραμματα ειναι Εpic!!!!:kakaka: "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" hahahahaha:kakaka: Sanada yukimura με ξεχωριστο φορτιστη και μπαταρια για την κραυγη "oyakatta-sama". Ψιλα γραμματα: μην πατατε το κουμπακι που κανει το χαρακτηρηστικο ηχητικο εφφε με πολλη δυναμη γιατι μπορει να κολησει (και τοτε.... ) Shimura shinpachi και δωρο ολη η CD collection της otsu-chan. Ψιλα γραμματα: τα γυαλια δεν περιλαμβανονται (με αλλα λογια ενα τιποτα XDDD). Νο vaiorencu desu! θα καταφερουμε να βρουμε καποια πιο "διπλωματικη" λυση για τις διαμαρτυριες:hehehe: Ε, λογικα θα απαγορευεται για κατω των 18. Αν και δεν νομιζω να κανουν σκηνες για ηλικιες ανω των δεκαοκτω αλλα ποτε δεν ξερεις... Παντως ενα ginHiji δεν θα με χαλουσε καθολου :nbleed: Zettai Kareshi? Εκει αν δεν κανω λαθος ο boyfriend ηταν ρομποτ... αν ειναι αυτο που νομιζω. Προσωπικα μου αρεσει τρελα σαν ιδεα οσο λαθος και αν ειναι. Παραγγελνεις ενα ρομποτ που να κανει το νοικοκυριο, τα ψωνια, να εχει και καμια δουλεια να σου φερνει λεφτα... οτι καλυτερο για ενα fujoshi hikkikomori σαν και του λογου μου :kawaii:
May 25 2010 12:21
Photo

Night Wizard Seal → Nozomu

No. I can't remember. I am sure i know this. T_T
May 25 2010 12:03
Photo

Χμμμ... Μοιπως εχεις δει το Kimi ga nozomu eien και σου 8υμιζει αυτο?
May 25 2010 11:54
Photo

Αν και αυτό δεν το έχω δεί,μου θυμήζει κάτι άλλο ρε γαμώτο. Από τραγούδι; Απο κάτι...
May 25 2010 11:50
Photo

Thnx! ^^ Απο το Sayonara Zetsubou-sensei ειναι... Ετσι ειανι το κανονικο ονομα του Zetsubou-sensei... ^^
May 25 2010 11:48
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

κρίμα τότε, θα δω μετά την εξεταστική μπας και βρω κάποιον άλλο τρόπο then
May 25 2010 11:44
Photo

Erisadesu → unagi

δεν βρήκαμε στο σουπερ μαρκετ...
May 25 2010 11:15
Photo

unagi → Erisadesu

:hahaha: δεν είχες όρεξη?
May 25 2010 11:06
Photo

FallenSpiritGR → MisaYoshiko

don't know αλλα μαλον θα κατευω το καλοκαιρη ετσι για καμια βολτα αν θες να βρεθουμε καποια στηγμη για καφεδακη και ετσι...
May 25 2010 11:01
Photo

Loke → Zoro

χτες πηγα και ειδα το prince of persia, και ειχε το trailer για τη ταινια ... μιλαμε εχει και αλλους οχι τοσο γνωστους αλλα κλασικους σαπιους ανατιναζω τα παντα - ειμαι μονος μου ενας στρατος και γουσταρα! Το παραξενο ειναι οτι εδειχνε τα μεγαλα ονοματα και δεν ειπε τιποτα για τον anri, μηπως θα παιξει πιο πολυ guest star ρολο λογο θεσης και αθλιου πλεον σωματος?
May 25 2010 10:54
Photo

Erisadesu → unagi

ήταν Noodles Που μεταμορφώθηκαν σε χυλόπιτες.... αλλά ρε συ unagi δεν έφαγα...
May 25 2010 10:51
Photo

takmau0394

[url=http://www.tiffanyandcosale.com]Tiffany and co[/url] [url=http://www.truedaa.com]Daspartic acid[/url] [url=http://www.anabolicx.com]D-aspartic acid[/url]
May 25 2010 10:20
Photo

Να χαίρεσαι το καινούργιο σου όνομα :) Από που είναι; Γιατί κάτι μου θυμήζει τρελά. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί...
May 25 2010 10:04
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

Ναί Τ_Τ. Κάτι πρέπεινα γίνει για αυτο. Πρέπει να υπάρχει αλλά και να βρούμε αυτήν την ελπίδα. Έτσι και γίνει τίποτα τέτοιο, καμια συναυλία θα κυρήξουμε Ελλαδικό συναγερμό και θα περιμένουμε όλοι με τα όπλα στα χέρια :P
May 25 2010 10:00