Community Status Updates

Kirenahana → Hitorinai Kokoro
ooo sugoi!! Οπότε ενα απλό request τώρα που με παίρνει :) anything Arashi -pick whatever, I love them all <3-, & please please to "Haru Haru" Big Bang. Δε ξέρω αν έχεις επεκταθεί και στα κορεάτικα, αλλά αυτό τα σπάει ΧD

FallenSpiritGR → MisaYoshiko
μακαρη θα δουμε τωρα με ενα παιδι εδω τη θα κανονισουμε γιατι μονος μου δεν λεει ^^

MisaYoshiko → FallenSpiritGR
οοο μακαρι να το κανεις ε αμα γινει καλη διαφημιση πιστευω θα μαζεψεις κοσμο. ειναι και καλοκαιρι αμα το κανεις αυγουστο θα εχει πολυ επιτυχια. μπορει να ερθουμε και αθηναιοι για διακοπες :Ρ

kelborn3 → Nicktheartist
Επειδη δυσκολα θα βρεις κατι πλεον
[url]http://l2mxc.com/forum/index.php?topic=2439.0[/url]
Eχει μια χαρα links για interlude μιας και ειναι ο κορυφαιος middle rate σερβερ.
ΥΓ Να ανοιξεις τα λινκ με mozilla γτ δουλευουν καλυτερα

Serestrum → zade
δεν εχω ιδεα για τα challenges. ψαξε για κανα dlc, το goty απλα τα βαζει ολα μαζι.

zade → Serestrum
Όχι ρε έχει 5 νέα maps !Eγώ αυτά θέλω ,τα γυαλιά και τα άλλα στα @@ μου .Αλλά τα maps που θα βρούμε!

FallenSpiritGR → MisaYoshiko
οοο ωραια τοτε ^^ εγω σκεφτομε να διοργανοσω ενα παρτυ εδω στην κρητη αλλα μηλαμε για καλα οργανομενω αλλο ενα που ειχα κανει στο bristol αγγλια ηταν αρκετα επιτηχημενο αλλα εκει ηξερα πολλα παιδια τοτε και ηρθαν ^^
τορα θα δουμε τη θα κανουμε.........

Night Wizard Seal → Nozomu
Ρε φίλε πραγματικά θα σκάσω. Σταμάτα να μου στέλενεις βμ. Βλέπω το όνομα σου και συνχίζομαι που δεν μπορώ να θυμηθώ; Καλά το ξεχνάω :P

Serestrum → zade
δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι, απλα δινουν και κατι γυαλια μαζι για ψευδο3D. οποτε κατεβασε το απλο παιχνιδι οπου βρεις.

Nozomu → Night Wizard Seal
xaxaxaxaxaxa.... δεν μπορω να βοη8ησω... xaxaxaxa.... παντως αμα το 8υμη8εις let me know... ^^

Night Wizard Seal → Nozomu
Ρε πραγματικά θα σκάσω. Από ότι με βοηθάει η η μνήμη μου πρέπει να είναι όνομασία σε κάποιο άνιμε πάντως σίγουρα σχέση με τον χώρο. Και είναι πολύ χτυπητό ρε παιδί μου :P

Black Kaiser → DarkElf
Αλήθεια ? Οι "Νίκοι" δεν θα κάνουν ? Γενικά πόσοι θα είμαστε ντυμένοι ?
Η Ντίνα θα κάνει τον Yammy.
J/k θα κάνει την Hinamori. Θα είμαι ζευγαράκι με την Ντίνα, αν έχουμε κανένα zanpakutou θα την αγκαλιάσω και θα την μαχαιρώσω στο τέλος. :p

zade → Serestrum
Και δεν μου λες ,το GOTY του arkham asylum gia to Pc το βρήκαμε πουθενά σε κανένα torrent για να το κατεβάσω κι εγώ;

Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τελικά κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου και θα συμμετάσχω και εγώ. Θα έχουμε και την ίδια στολή captain Hirako :p
Τώρα που το σκέφτομαι μόνο εγώ θα κάνω cosplay απο τα αγόρια ? :sadist: